Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2011 12 09, 10:34)
bigsmile.gif  lotuliukas.gif  oba ....nu tada gal palauksim ir China Glaze pavarys  thumbup.gif kazka ateityje lotuliukas.gif

mano nuomonė tuo klausimu visada buvo ir bus kategoriška, kad OPI spalvoms neprilygs nei vienas kitas gamintojas savo spalvomis ax.gif
Tiesiog man jų spalvos pačios gražiausios. O kai peržiūrėjau tuos gelius, matau, kad visi top'ai, tai labai faina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 12 09, 10:43)
mano nuomonė tuo klausimu visada buvo ir bus kategoriška, kad OPI spalvoms neprilygs nei vienas kitas gamintojas savo spalvomis  ax.gif
Tiesiog man jų spalvos pačios gražiausios. O kai peržiūrėjau tuos gelius, matau, kad visi top'ai, tai labai faina  4u.gif

nedrysciau gincytis drinks_cheers.gif bet dabar tiek naujoviu aplink akis, kad nespeji suktis ir gaudyt juju, o noris visas isbandyt bigsmile.gif O is Amazon.com jei patciam siustis, ten irgi debetines arba kreditines kortos reik ania? tas pats kas ir ebay blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 12 09, 11:04)
nedrysciau gincytis  drinks_cheers.gif bet dabar tiek naujoviu aplink akis, kad nespeji suktis ir gaudyt juju, o noris visas isbandyt bigsmile.gif O is Amazon.com jei patciam siustis, ten irgi debetines arba kreditines kortos reik ania? tas pats kas ir ebay blush2.gif

nesu nieko siuntusi iš amazon, man per sudėtingas ten jų tas visas puslapio valdymas, bet žinau, kad kortelės reikia biggrin.gif
Atsakyti
OPI laukiu, ale kažin kokios kainos bus g.gif ir vėl išlaidos doh.gif biggrin.gif

Jolkiau sumaisiau juoda su raudona. Manau gavau tavo norima spalva tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2011 12 09, 13:54)
OPI laukiu, ale kažin kokios kainos bus  g.gif ir vėl išlaidos  doh.gif  biggrin.gif

Jolkiau sumaisiau juoda su raudona. Manau gavau tavo norima spalva tongue.gif

bigsmile.gif A kur vaizdine medziaga? As matai neturiu juodos doh.gif Imsiu is naujuju Gelac IBD jauciu rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 09 gruodžio 2011 - 14:16
QUOTE(Jolkuce @ 2011 12 09, 14:15)
bigsmile.gif  A kur vaizdine medziaga? As matai neturiu juodos doh.gif  Imsiu is naujuju Gelac IBD jauciu  rolleyes.gif
user posted image

Darbe aš brangioji, tai neturiu kaip įkelti sad.gif
Beje kai buvau gelisho dailės seminare sake kas ibd baltas ir juodas geriausi, rimtai jie tokie sodrus thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif Man klausimas iskilo is kitos puses... Kiek is klienciu imat lakuodamos? Jei kuriai negaila, brukstelkit ats i az., kad paskui reklamos /antireklamos nesigautu...
Pasimeciau tarp visu grupiniu kuponu ir realiu kainu.... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledine_saule: 09 gruodžio 2011 - 15:03
ar butina naudot grunta pries lakavima?
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2011 12 09, 17:35)
ar butina naudot grunta pries lakavima?

Jeigu gruntas pas jus vadinama baze- tai taip, tada butina!!!
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 12 09, 17:54)
Jeigu gruntas pas jus vadinama baze- tai taip, tada butina!!!

ne, cia va toks
http://www.nicenails...ex.php?pr=39697
o baze kita naudociau. ir dar nuriebalintoja. ir galvoju ar sito dar reikia kur nuorodoje?
Atsakyti
sveikos, gal kas zinot, ar yra panasi spalva i sia? mano manikiuriste neturi (harmony gelish naudoja), nusipirkciau pati, bet pagal spalvas ant buteliuku nelabai eina suprast blush2.gif ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hermess: 09 gruodžio 2011 - 18:58
QUOTE(hermess @ 2011 12 09, 18:58)
sveikos, gal kas zinot, ar yra panasi spalva i sia? mano manikiuriste neturi (harmony gelish naudoja), nusipirkciau pati, bet pagal spalvas ant buteliuku nelabai eina suprast  blush2.gif  ax.gif
user posted image

yra... ax.gif
OPI axxium "You don't know Jacques" (tamsesnė negu jūsų nurodyta, bet labai graži) arba OPI axxium "Over the taupe" (tokia kaip jūsų parodyta). Yra dar ir NSI graži ruda, bet pavadinimo nežinau. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alice in wonderland: 09 gruodžio 2011 - 19:30