Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2011 12 07, 20:23)
Na va, papildysiu albuma nauju vaizdeliu hihihi.gif  Zodziu, lakas sukeliantis dvigubas mintis, spalva pamacius isigandau-kaip she doh.gif  biggrin.gif bet prie apsvietimo vakarinio,labai prabangiai zeri auksiuku, super bus prie sokoladines ar auksines suknutes wub.gif  Spalva tokia lyg holografinis lakas butu g.gif
Pirmoje foto, turbut spalva realiausia isejo ax.gif
Zodziu pratinuosi prie naujienos brunette.gif

Būtent, prie auksinės suknutės ar sijonuko thumbup.gif
Atsakyti
mergaites nesuprantu kas darosi, ar jums tamsios gelisho spalvos nepabega nuo nago galiuko? lakavau sau juodai, nu galvoju gal tik sita spalva, bet siandien klientei lakavau "all about me" spalvyte irgi nuo galiuko pabeginejo..nesuprantu..ar man cia "lievus" ikiso kokius tuos lakus ar kas ne taip...ar nuvalot jus bazes pertekliu? gal sakau reikia pabandyt nenuvalyt.. g.gif visai pasimetus, neseniai sitas pasiemiau ir pirma karta lakavau dabar..
Atsakyti
QUOTE(jusku @ 2011 12 08, 21:18)
mergaites nesuprantu kas darosi, ar jums tamsios gelisho spalvos nepabega nuo nago galiuko? lakavau sau juodai, nu galvoju gal tik sita spalva, bet siandien klientei lakavau "all about me" spalvyte irgi nuo galiuko pabeginejo..nesuprantu..ar man cia "lievus" ikiso kokius tuos lakus ar kas ne taip...ar nuvalot jus bazes pertekliu? gal sakau reikia pabandyt nenuvalyt.. g.gif visai pasimetus, neseniai sitas pasiemiau ir pirma karta lakavau dabar..

Būna ir man kartais taip,
aš irgi sunkiai įveikiau juodą spalvą doh.gif

Aš tai kai nutirpinu(jei ne su gelisho tirpikliu, na jei buna origanus darbo metu pasibaigęs) prašau nusiplauti klientės rankas su muilu būtinai ir tada labai gerai apžiūrėk ar pašiaušei visur, ir dar būna problema, kad nedatepu per skubėjimą fundaishono normaliai. blush2.gif Bet būna kad tikrai visur visur užtepi ir net nago galiuką apgaubi ir visktiek š... gaunasi.Nutraukia galiuką.
O kas liečia perteklių aš asmeniškai visada visada jį nuvalau.
Man labai dažnai šita problema darosi su Good Gossip 01363 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2011 12 08, 20:25)
Man labai dažnai šita problema darosi su Good Gossip 01363  mirksiukas.gif

nu geras.... blink.gif kaip tik Good gossip esu turėjusi, tai nei karto tokių bajerių nėra buvę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 12 08, 21:44)
nu geras....  blink.gif  kaip tik Good gossip esu turėjusi, tai nei karto tokių bajerių nėra buvę  smile.gif

O man kažkaip pakankamai dažnai būna, aišku ten klientė net nepastebi nes tas nutraukimas kitą kart būna vos ne dviejų plaukų pločio lotuliukas.gif , bet aš matau ir mane tas nervina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 12 08, 20:44)
nu geras....  blink.gif  kaip tik Good gossip esu turėjusi, tai nei karto tokių bajerių nėra buvę  smile.gif

drinks_cheers.gif Nu su sita spalva niekad ner buve tokiu ciudu blink.gif smile.gif

Tiesa, kaip jus lakuojat nagucius ir apgaubiat galiukus, jei laisvo krashto isvis nera, nagai trumpuciai, juos gaubia ta vadinama padushkele net ax.gif
Atsakyti
o as po IBD gelac nekiap nepriprantu prie Harmony gelish sad.gif Man kiekviena spalva pabega nuo galiuku, reikai po viena pirsta lakuoti, kad normaliai butu, o Gelaca galejau nors ir visus 10 lakuoti, nei vienas nepabegdavo. Jeigu vos vos storiau uzlakuoji iskarto susigarbanoja, o su Gelacu tokie bajeriai laaabai retai atsitikdavo, zodziu stresuoju sad.gif

dar kai kurias spalvas reikai butinai 3 sluoksnius tepti, nes 2 visai nepakanka, o kai lakavau Plum and Done, ir Black Chery Berry, tai visai prasikeikiau sad.gif

Issilejau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LAILA: 08 gruodžio 2011 - 23:12
QUOTE(LAILA @ 2011 12 08, 23:10)
o ir Black Chery Berry, tai visai prasikeikiau sad.gif

Issilejau biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif va cia as tave paguosiu, man ir lakavimas nepatiko sitos, blec 3 sluokniais ka nebut marmuriniai aina na doh.gif lotuliukas.gif
O nauju Gelac nezadi jamt bigsmile.gif Gal reik pasbandyt kokia parsisiust vo aa? g.gif
Atsakyti

i 
Skelbimai už Skelbimų lentos ribų yra draudžiami. Radus skelbimą nariui skiriamas įspėjimas.
Atsakyti
oj kaip jus mane visos paguodet, net geriau pasidare.. smile.gif jau buvau issigandus, kad prisipirkau negeru laku.. reikes gal kita karta tikrai po viena naga pabandyt, maziau vargo butu gal su tuo galiuku..nes vakar tai kai kurie naguciai nedaug pabeginejo, o kiti buvo tikrai daug, kad net kliente jau mate.

visom kantrybes tuomet ir graziu darbeliu! mirksiukas.gif
Atsakyti
na ką, merginos, laukiam nesulaukiam.... http://www.nailetc.c...igelcolors.html
clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 12 09, 10:20)
na ką, merginos, laukiam nesulaukiam....  http://www.nailetc.c...igelcolors.html
clap.gif  clap.gif  clap.gif

bigsmile.gif lotuliukas.gif oba ....nu tada gal palauksim ir China Glaze pavarys thumbup.gif kazka ateityje lotuliukas.gif
Atsakyti