Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2011 12 07, 19:23)
Na va, papildysiu albuma nauju vaizdeliu hihihi.gif  Zodziu, lakas sukeliantis dvigubas mintis, spalva pamacius isigandau-kaip she doh.gif  biggrin.gif bet prie apsvietimo vakarinio,labai prabangiai zeri auksiuku, super bus prie sokoladines ar auksines suknutes wub.gif  Spalva tokia lyg holografinis lakas butu g.gif

O man liuks spalva thumbup.gif
Atsakyti
O as va dziaugiuosi, kad liko tik spalvyte nusipirkt...
virsutinis ir apatinis sluoksniai rezervuoti, penktadieni tureciau pasiimt... lempa uzsakyta, koki pirmadieni turetu mane pasieks... nuriebalinimui berots galiu naudot spirita, tai reik tik spalvytes... tikiuosi nieko nepamirsau...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 12 07, 19:42)
O as va dziaugiuosi, kad liko tik spalvyte nusipirkt...
virsutinis ir apatinis sluoksniai rezervuoti, penktadieni tureciau pasiimt... lempa uzsakyta, koki pirmadieni turetu mane pasieks... nuriebalinimui berots galiu naudot spirita, tai reik tik spalvytes... tikiuosi nieko nepamirsau...

rolleyes.gif O kokia spalva prie dusios bus pirmajam kartui ?
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 12 07, 20:47)
rolleyes.gif O kokia spalva prie dusios bus pirmajam kartui ?

man paciai labai patinka ryskios... dbr manikiuriste nulakavus tokia raudonai (o gal bordo) su blizgiu... bet pradziai noriu neuztralesne nusipirkt... nes bandysiu nulakuot ir mamai su teta, o joms ryskios nepatinka...
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2011 12 06, 22:28)
maciau pas mus (Marijampoleje) yra ORLY gel. laku  pirkti, tai 62 Lt- , bet labai jau mazai ml, lyg tais 9 ml, jei neklystu

Išduokit paslaptį kur Marijampolėje jų yra pirkti? 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Panos o to bondo reik ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 12 07, 20:23)
Na va, papildysiu albuma nauju vaizdeliu hihihi.gif  Zodziu, lakas sukeliantis dvigubas mintis, spalva pamacius isigandau-kaip she doh.gif  biggrin.gif bet prie apsvietimo vakarinio,labai prabangiai zeri auksiuku, super bus prie sokoladines ar auksines suknutes wub.gif  Spalva tokia lyg holografinis lakas butu g.gif
Pirmoje foto, turbut spalva realiausia isejo ax.gif

bigsmile.gif nereali spalva bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 12 07, 20:20)
Panos o to bondo reik ar ne?

aš jo nenaudoju 4u.gif
Atsakyti
JOLKUCE, man labai labai net wub.gif ir spalva ir naguciu forma ir ilgis 4u.gif
Atsakyti
Jolkuce, o man spalva nelabai... schmoll.gif
Jei jau ruda, tai norėtųsi tokios gražios rudos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alice in wonderland: 07 gruodžio 2011 - 22:49
Panos, gal kokiu sviesiu spalvu Gelish parekomenduotumet? Galvoju gal ir man reikia uzsisakyti Gelisha, nes MAGNETIC tai mazai sviesiu spalvu yra, faktiskai beveik nera, idomu kokios pas jus einamiausios ir gal foto prie to pacio imestumet? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 12 07, 22:49)
Jolkuce, o man spalva nelabai...  schmoll.gif
Jei jau ruda, tai norėtųsi tokios gražios rudos  rolleyes.gif

g.gif Nu tai vaaa as irgi matines shokoladines tamsios norejau, o va Gelish tokios neturi schmoll.gif
Atsakyti