QUOTE(Gladness @ 2011 12 03, 16:44)
Galiu pasidalinti tik tokia info, kad mano manikiūristė dirba su šia firma, ir dabar esu antra kartą jos nulakuotais nagais
laikosi ne super, bet normaliai realiai man atsilupo galai smilių, o kiti nagai, rečiau gyvenime naudojami, tik nuaugo, visai neatsilupo
Na kiek mačiau, tepasi normaliai, bet vat spalvų paletė ne pati įvairiausia, ypač šviesių spalvų
nusivalė normaliai, bet vien su remover nenuėmė, galimas daiktas kad dėl to, jog man laikė vos 5min gal po kokių 15min nusiimtų ir normaliai
Buitiniam naudojimui, manau fainiausia persilakuoti kas pusantros dvi savaites, nes ir nuaugimas matosi jau per tiek laiko o tiek laiko tikrai islaiko
laikosi ne super, bet normaliai realiai man atsilupo galai smilių, o kiti nagai, rečiau gyvenime naudojami, tik nuaugo, visai neatsilupo
Na kiek mačiau, tepasi normaliai, bet vat spalvų paletė ne pati įvairiausia, ypač šviesių spalvų
nusivalė normaliai, bet vien su remover nenuėmė, galimas daiktas kad dėl to, jog man laikė vos 5min gal po kokių 15min nusiimtų ir normaliai
Buitiniam naudojimui, manau fainiausia persilakuoti kas pusantros dvi savaites, nes ir nuaugimas matosi jau per tiek laiko o tiek laiko tikrai islaiko
man tiek tikrai pakanka, nes pabosta su ta pačia spalva ilgiau vaikščioti. Buvau salone su harmony prancūzą pasidariusi, bet neiškenčiai ir po dviejų sav nusiėmiau, nors dar visai neblogai atrodė, tiesiog atsibodo.
Papildyta:
QUOTE(Ledine_saule @ 2011 12 03, 18:23)
naudoju... nuima... kartais geriau, kartais blogiau.
Papildyta:
Jie dabar turi naujus lakus. Yra visokiu ir spalvyciu, viena isbandziau, ziuresim kaip laikys
Papildyta:
Jie dabar turi naujus lakus. Yra visokiu ir spalvyciu, viena isbandziau, ziuresim kaip laikys
būtinai parašykit, kaip atlaikė ir kaip nusiėmė.
Va šito, tai labiausiai ir bijau, jų nuėmimo, nes jei sunkiai nusiima, tai susipartalinsiu nagus. Tokiu atveju, jau geriau netaupyti ir įsigyti harmony (šito nuėmimas jau išbandytas reikalas )