Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Gladness @ 2011 12 03, 16:44)
Galiu pasidalinti tik tokia info, kad mano manikiūristė dirba su šia firma, ir dabar esu antra kartą jos nulakuotais nagais smile.gif
laikosi ne super, bet normaliai smile.gif realiai man atsilupo galai smilių, o kiti nagai, rečiau gyvenime naudojami, tik nuaugo, visai neatsilupo smile.gif
Na kiek mačiau, tepasi normaliai, bet vat spalvų paletė ne pati įvairiausia, ypač šviesių spalvų smile.gif
nusivalė normaliai, bet vien su remover nenuėmė, galimas daiktas kad dėl to, jog man laikė vos 5min  g.gif gal po kokių 15min nusiimtų ir normaliai  g.gif
Buitiniam naudojimui, manau fainiausia persilakuoti kas pusantros dvi savaites, nes ir nuaugimas matosi jau per tiek laiko smile.gif o tiek laiko tikrai islaiko smile.gif

man tiek tikrai pakanka, nes pabosta su ta pačia spalva ilgiau vaikščioti. Buvau salone su harmony prancūzą pasidariusi, bet neiškenčiai ir po dviejų sav nusiėmiau, nors dar visai neblogai atrodė, tiesiog atsibodo. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ledine_saule @ 2011 12 03, 18:23)
naudoju... nuima... kartais geriau, kartais blogiau.
Papildyta:
Jie dabar turi naujus lakus. Yra visokiu ir spalvyciu, viena isbandziau, ziuresim kaip laikys

būtinai parašykit, kaip atlaikė ir kaip nusiėmė.
Va šito, tai labiausiai ir bijau, jų nuėmimo, nes jei sunkiai nusiima, tai susipartalinsiu nagus. Tokiu atveju, jau geriau netaupyti ir įsigyti harmony (šito nuėmimas jau išbandytas reikalas thumbup.gif)
Atsakyti
Sveikos mergaitės, wub.gif
na ką gryžau iš atostogų ir kimbam į darbelius bigsmile.gif .

Gal kuri žadat ką nors siųstis? Man reiktų removerio didelio wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2011 12 04, 17:59)
Sveikos mergaitės,  wub.gif
na ką gryžau iš atostogų ir kimbam į darbelius bigsmile.gif .

Gal kuri žadat ką nors siųstis? Man reiktų removerio didelio wink.gif

bigsmile.gif praneskit, nes nemaza bagaza sudejus ir as, bet vis bijausi bandyti pati ax.gif
Atsakyti
QUOTE(renkyte @ 2011 12 04, 18:14)
bigsmile.gif praneskit, nes nemaza bagaza sudejus ir as, bet vis bijausi bandyti pati ax.gif

as irgi prisideciau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
po truputi ziurineju priemones geliniam lakavimui, zadu viska susipirkti ir pradeti lakuoti, pradziai savam rate smile.gif
ir turiu du klausimus, gal labai nepyks cia senbuves ant manes 4u.gif
1. Koki pagrinda ir topa naudoti? Geriau kad jie butu atskirai ar du viename? Jei atskirai, tai kodel?
2. ar galima naudot paprastus lakus? Ta prasme deti pagrinda+paprasta laka+topa?

planuoju uzsisakyti si rinkini http://www.nicenails...x.php?pr=679847
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo donatiki: 05 gruodžio 2011 - 09:57
QUOTE(donatiki @ 2011 12 05, 09:56)
1. Koki pagrinda ir topa naudoti? Geriau kad jie butu atskirai ar du viename? Jei atskirai, tai kodel?
2. ar galima naudot paprastus lakus? Ta prasme deti pagrinda+paprasta laka+topa?

planuoju uzsisakyti si rinkini http://www.nicenails...x.php?pr=679847

Tingit tema pasiskaityt ane biggrin.gif
Topo su baze viename nebuna. Yra atskiras--base coat ir sealer.
Paprasti lakai nesilakuoja, nes esme tame ir yra, kad cia yra GELINIS lakas 4u.gif Jis laikomas 36W lempoje tam kad sutvirtetu.
Pirmame puslapyje yra issamiai isdestyta visa eiga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2011 12 05, 10:01)
Tingit tema pasiskaityt ane biggrin.gif
Paprasti lakai nesilakuoja, nes esme tame ir yra, kad cia yra GELINIS lakas 4u.gif Jis laikomas 36W lempoje tam kad sutvirtetu.
Pirmame puslapyje yra issamiai isdestyta visa eiga 4u.gif

o tai kas cia toks yra?
http://www.nicenails...ex.php?pr=66389
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2011 12 05, 10:01)

tikrai yra mirksiukas.gif 4u.gif

bet geriau yra pirkti atskirai.... nes tie kurie kartu, gali blogiau laikyti unsure.gif
Atsakyti
sveikos mergaites, norejau jusu paklausti, jus kai lakuojat tamsia spalva, apgaubiat ir spalva naga po top'o nuvalymo pats galiukas nenusivalo? nezinau ar suprantamai paklausiau...

ir dar, seminare kai aiskino, buvau pries metus laiko, apie gelish cia kalbu, sako jog reik galiuka apgaubti, bet po visko galima nagus dilde dar padildint,pagrazint forma nago, tai jus man pasakykit, kokia tada prasme ta galiuka apgaubti, jei dilde paskui nubruzini? g.gif

o gal jus neapgaubinejat?
Atsakyti
QUOTE(jusku @ 2011 12 05, 13:50)
sveikos mergaites, norejau jusu paklausti, jus kai lakuojat tamsia spalva, apgaubiat ir spalva naga po top'o nuvalymo pats galiukas nenusivalo? nezinau ar suprantamai paklausiau...

ir dar, seminare kai aiskino, buvau pries metus laiko, apie gelish cia kalbu, sako jog reik galiuka apgaubti, bet po visko galima nagus dilde dar padildint,pagrazint forma nago, tai jus man pasakykit, kokia tada prasme ta galiuka apgaubti, jei dilde paskui nubruzini? g.gif

o gal jus neapgaubinejat?

siaip tai tas galiuko uzlakavimas padeda lakui ilgiau issilaikyti. uzlakuoti reiketu ir su pagrindu, ir su spalva ir su virsutiniu sluoksniu. tokiu atveju nagus formuoti reiketu pries lakuojant ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, turiu klausima, na cia nelabai apie nagus, bet gal neuzpyksite.. 4u.gif Noreciau parsisiusti lempa nagams, bandysiu lakuotis nagucius. ax.gif Bet ir geliniuose reikaluose naujoke, ir ebay taip pat. doh.gif Nusiziurejau pvz. tokia lempa

Lempa

Raso, kad Lithuania Free shipping. Gal kas galetu paaiskinti ka tai reiskia? Negi atsius nemokamai? Vistiek kazkoks siuntimo mokestis turi buti, ar ne? g.gif Aciu kas atsakys. 4u.gif Eisiu dar Ebay tema pasklaitinet...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaika: 05 gruodžio 2011 - 21:16

tikrai siuncia nemokamai, as pati siunciausi is kinjos, nieko siuntimas nekainavo. Tik siunciausi is kito pardavejo. smile.gif

Papildyta:
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 12 04, 19:55)
as irgi prisideciau  blush2.gif

As irgi vis ziurineju gelinius lakus siustis. Noreciau ne per tarpininke, bet vis dar bijau. Jeigu priimtumete ir as prisideciau prie parsisiuntimo. O is kurios parduotuves zadate siustis? g.gif
Atsakyti