Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(sau_lu_te @ 2011 12 02, 22:43)
mama kreditine turi, reiks jauciu pasinaudot google verteju ir kazka bandyt...

Gavau laiską į e-bankininkystę kad jau greit pagamins kortelę thumbup.gif jeigu ką, pranešiu, gal dar nebūsit užsisakius wink.gif
p.s. kreditinės turėt neužtenka, reikia pirma užsiregistruoti ebay ar amazon, bei būtinai Paypal, ir tik tada galima pirkti smile.gif bet turbūt tą žinai biggrin.gif
Atsakyti
cia is kitos temos atkeliau pasigrozeti
QUOTE(NMT @ 2011 12 02, 19:44)
HARMONY Gelish - Stand out
user posted image
Net rankas šildo tokios spalvos nail.gif

Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2011 12 02, 23:46)

Čia tikrai nerealus grožis wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2011 12 03, 00:46)

Malonu, kad norit pasigrožėti smile.gif pati norėjau įkelti į šią temą nagus, nes atsimenu, kad kažkas klausė gelish neskaisčios raudonos spalvos be blizgalo. Manau ši spalva yra būtent tokia smile.gif

QUOTE(Uksnė @ 2011 12 03, 01:22)
Čia tikrai nerealus grožis wub.gif  wub.gif

Labai ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2011 12 02, 23:46)

oj wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal galit pasidalinti rimta ir pagrįsta nuomonė apie šiuos produktus http://www.nailshop....mp;limitstart=0 ?
Apie juos buvo truputi kalbėta anksčiau, bet labai prabėgom: sunkiai tepėsi, storai tepėsi... Gal galima būtų daugiau sužinoti iš tų, kurios turėjo asmeninės patirties su jais? blush2.gif Kaip laikosi, ar sunkiai nusiima..
Šiaip esu apsistojusi ties harmony, bet vis dar renku info, dairausi...Labai norisi harmony, bet truputi pinigai riboja, tai galvoju ar palaukt ir pataupyt ar galima ir kažką pigiau g.gif , tuo labiau, kad man buitiniam naudojimui ir net nebūtina, kad mėnesį laikytųsi lakas... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sviesuliukasss @ 2011 12 03, 15:23)
Sveikos,
gal galit pasidalinti rimta ir pagrįsta nuomonė apie šiuos produktus http://www.nailshop....mp;limitstart=0 ?
Apie juos buvo truputi kalbėta anksčiau, bet labai prabėgom: sunkiai tepėsi, storai tepėsi... Gal galima būtų daugiau sužinoti iš tų, kurios turėjo asmeninės patirties su jais? blush2.gif  Kaip laikosi, ar sunkiai nusiima..
Šiaip esu apsistojusi ties harmony, bet vis dar renku info, dairausi...Labai norisi harmony, bet truputi pinigai riboja, tai galvoju ar palaukt ir pataupyt ar galima ir kažką pigiau g.gif , tuo labiau, kad man buitiniam naudojimui ir net nebūtina, kad mėnesį laikytųsi lakas... rolleyes.gif

Galiu pasidalinti tik tokia info, kad mano manikiūristė dirba su šia firma, ir dabar esu antra kartą jos nulakuotais nagais smile.gif
laikosi ne super, bet normaliai smile.gif realiai man atsilupo galai smilių, o kiti nagai, rečiau gyvenime naudojami, tik nuaugo, visai neatsilupo smile.gif
Na kiek mačiau, tepasi normaliai, bet vat spalvų paletė ne pati įvairiausia, ypač šviesių spalvų smile.gif
nusivalė normaliai, bet vien su remover nenuėmė, galimas daiktas kad dėl to, jog man laikė vos 5min g.gif gal po kokių 15min nusiimtų ir normaliai g.gif
Buitiniam naudojimui, manau fainiausia persilakuoti kas pusantros dvi savaites, nes ir nuaugimas matosi jau per tiek laiko smile.gif o tiek laiko tikrai islaiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sviesuliukasss @ 2011 12 03, 15:23)
Sveikos,
Apie juos buvo truputi kalbėta anksčiau, bet labai prabėgom: sunkiai tepėsi, storai tepėsi... Gal galima būtų daugiau sužinoti iš tų, kurios turėjo asmeninės patirties su jais? blush2.gif  Kaip laikosi, ar sunkiai nusiima..

as ir galvojau ar geriau pasitaupyt ir harmony pirkt ar kazka pigesnio ir greiciau... bet va www.gelish.lt lakas 59lt. cia 35lt vienur 12ml kitur 15ml... ir va neaiski iseiga to pigesnio... siaip ebay radau ir po 2 svarus laku, tik neaisku kaip ju kokybe...
vis dar renku info...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 12 03, 17:05)
as ir galvojau ar geriau pasitaupyt ir harmony pirkt ar kazka pigesnio ir greiciau... bet va www.gelish.lt lakas 59lt. cia 35lt vienur 12ml kitur 15ml... ir va neaiski iseiga to pigesnio... siaip ebay radau ir po 2 svarus laku, tik neaisku kaip ju kokybe...
vis dar renku info...

Na uz du svarus nebutu gaila ir nusipirkti pabandymui biggrin.gif o paskui zinoti, o ne spelioti, jei jau pigu tai S biggrin.gif
Kai pradesiu lakuotis jau, jauciu pasiimsiu is tu papiguskiu po viena spalva pabandymui, gi tik sau biggrin.gif o gal ir laikys kuris nors normaliai, gi kaina lemia dar ir isreklamavimo lygis, ne tik kokybe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2011 12 03, 17:18)
Na uz du svarus nebutu gaila ir nusipirkti pabandymui biggrin.gif o paskui zinoti, o ne spelioti, jei jau pigu tai S biggrin.gif
Kai pradesiu lakuotis jau, jauciu pasiimsiu is tu papiguskiu po viena spalva pabandymui, gi tik sau biggrin.gif o gal ir laikys kuris nors normaliai, gi kaina lemia dar ir isreklamavimo lygis, ne tik kokybe smile.gif

as bandau perprast ta ebay sistema... ir bandysiu uzsisakyt tuos papigiai idomumo delei... galvojau per tarpininke nusipirksiu bus greiciau, bet va neapsiima pakolkas...
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2011 12 02, 22:34)
Beacetoninis nenuims  schmoll.gif

naudoju... nuima... kartais geriau, kartais blogiau.
Papildyta:
QUOTE(sviesuliukasss @ 2011 12 03, 16:23)
Sveikos,

Jie dabar turi naujus lakus. Yra visokiu ir spalvyciu, viena isbandziau, ziuresim kaip laikys
Atsakyti
QUOTE(NMT @ 2011 12 03, 02:37)
Malonu, kad norit pasigrožėti smile.gif pati norėjau įkelti į šią temą nagus, nes atsimenu, kad kažkas klausė gelish neskaisčios raudonos spalvos be blizgalo. Manau ši spalva yra būtent tokia smile.gif
Labai ačiū smile.gif

as klausiau, aciu, galvojau apie sia kaip tik... mirksiukas.gif
Atsakyti