Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2011 12 02, 13:28)
Aaa, na jei butent nori Harmony Gelish remuverio- tai ji tik nagavita parduoda.O jei vienam karteliui kokiam-tai gali bandyt ir su elementariausiu acetonu , kad ir "cento"  biggrin.gif

QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 12 02, 13:39)
geriau nusipirkite specialiai geliniam lakui nuimti skirtą priemonę. Aš tai "susipartalinau" nagus su tuo acetonu, dabar va pertrauką darau, laukiu kol nagai ataugs. Čia gal ne vien acetonas kaltas, bet mano "nuėminėjimo" būdas.
Aš jau nusipirkau Harmony gelish removerį  4u.gif

Viskas aisku, aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 12 02, 14:39)
Čia gal ne vien acetonas kaltas, bet mano "nuėminėjimo" būdas.

o tai ka darete netinkamai?
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 12 02, 14:39)
geriau nusipirkite specialiai geliniam lakui nuimti skirtą priemonę. Aš tai "susipartalinau" nagus su tuo acetonu, dabar va pertrauką darau, laukiu kol nagai ataugs. Čia gal ne vien acetonas kaltas, bet mano "nuėminėjimo" būdas.
Aš jau nusipirkau Harmony gelish removerį  4u.gif

Kiek žinau, jei neturite spec.gelinio lako remuverio, geriau naudoti ne įprastą lako nuėmėją su acetonu, o būtent be acetoninį. Gal kas bandėti ir galit tai patvirtinti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dovil14 @ 2011 12 02, 20:28)
Kiek žinau, jei neturite spec.gelinio lako remuverio, geriau naudoti ne įprastą lako nuėmėją su acetonu, o būtent be acetoninį. Gal kas bandėti ir galit tai patvirtinti?  g.gif

Beacetoninis nenuims schmoll.gif
Atsakyti
Gavau šiandien savo Uv lempą thumbup.gif tai dbr beliks po truputį susipirkti priemones, ir būsiu dažnesnė lankytoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2011 12 02, 21:53)
Gavau šiandien savo Uv lempą  thumbup.gif tai dbr beliks po truputį susipirkti priemones, ir būsiu dažnesnė lankytoja biggrin.gif

kiek mokejote?
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 12 02, 21:56)
kiek mokejote?

21$ kinišką pirkau
Papildyta:
P.S. toks, kas skundėsi, kad lemputės dažnai perdega 4u.gif tai man manikiūristė sakė, kad nuo Time'erio jos taip, tai kai nustojo naudotis time'eriu, zymiai ilgiau lemputes laiko smile.gif
Tiesiog nejunginejama pirmyn atgal smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2011 12 02, 22:04)
21$ kinišką pirkau
Papildyta:
P.S. toks, kas skundėsi, kad lemputės dažnai perdega  4u.gif tai man manikiūristė sakė, kad nuo Time'erio jos taip, tai kai nustojo naudotis time'eriu, zymiai ilgiau lemputes laiko smile.gif
Tiesiog nejunginejama pirmyn atgal smile.gif

tai as ir noriu tokio papigiai, tik dar neradau kas uzsakytu...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 12 02, 22:09)
tai as ir noriu tokio papigiai, tik dar neradau kas uzsakytu...

Mielai padėčiau, bet pati užsakinėjau per MB pusbrolį... o savo kortelės, kuria galėčiau paypal naudotis niekaip negaunu, nors esu užsisakius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2011 12 02, 18:37)
o tai ka darete netinkamai?

Kurio nesisekdavo nuimti su mediniu gremžtuku, gramdydavau su dilde-akmenuku. Taip suplonėjo visas nagas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2011 12 02, 22:26)
Mielai padėčiau, bet pati užsakinėjau per MB pusbrolį... o savo kortelės, kuria galėčiau paypal naudotis niekaip negaunu, nors esu užsisakius smile.gif

mama kreditine turi, reiks jauciu pasinaudot google verteju ir kazka bandyt...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 12 02, 21:43)
mama kreditine turi, reiks jauciu pasinaudot google verteju ir kazka bandyt...

pasiskaitykite atidžiai visą temos 1 puslapį http://www.supermama...howtopic=749238 4u.gif

čia dar apie paypal http://www.supermama...howtopic=788110
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alice in wonderland: 02 gruodžio 2011 - 21:47