Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(justina* @ 2011 11 30, 20:59)
a, tai topa super plonai reik tept?

na ne super plonai biggrin.gif bet ir nereik , kad varvetu biggrin.gif Normalu kaip ir paprastam lakavime, kaip sakoma neperstorai i neperplonai smile.gif reik atitaikyt ta aukso viduriuka ax.gif

Tiesa , kuri is jusu prancuza tepa, balta galiuka, iskart ant bazes ir tik tada vienu sluoksniu pagrinda ir topa?As kazkaip visad 1 sluoksni pagrindo spalvytes po apacia dedu, poto baltas , ir ant virshaus dar kart pagrindo spalva ir topas.... g.gif Noris kazkaip to ryshkesnio pagrindo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 30 lapkričio 2011 - 21:04
QUOTE(Jolkuce @ 2011 11 30, 23:00)
na ne super plonai biggrin.gif bet ir nereik , kad varvetu biggrin.gif  Normalu kaip ir paprastam lakavime, kaip sakoma neperstorai i neperplonai smile.gif reik atitaikyt ta aukso viduriuka ax.gif

na, rodos taip ir tepu sad.gif na, nz. man baltas skilineja, nagai luzineja is kampuciu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(justina* @ 2011 11 30, 21:03)
na, rodos taip ir tepu sad.gif na, nz. man baltas skilineja, nagai luzineja is kampuciu doh.gif

O tu pacius kampucius , jei nesioji kvadratine forma, siek tiek imk ir uzapvalink, vos vos.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 11 30, 23:05)
O tu pacius kampucius , jei nesioji kvadratine forma, siek tiek imk ir uzapvalink, vos vos.. mirksiukas.gif

jau net apvalus, ir vis tiek. ne tik man taip, ir daugem.tiesiog ilgalaiki uzdedu,ir ne kampuciai luzta, o pats nagas, pvz is vidurio. nesu macius dar taip.ir jau ne karta taip.mamai tai 4 nagai taip. gal kazka blogai darau,na, bet laikau kiek reikia.o nieko jei ilgiau lempoje laikau? galcianuo to?nes kai prancuza darau, tai po naga lakuoju- i lempa, tada po visko pora min. gal vistiek jau per ilgai...nes vien lakuojant, juk susidaro to laiko nemazai
Atsakyti
QUOTE(justina* @ 2011 11 30, 20:54)
grazu wub.gif ojums tas baltas galiukas po kokios sav nesutrukineja, nepagelsta? na, man visada... doh.gif

nu dar nežinau, kaip bus, nes čia dar tik 5 dienų manikiūras, o be to, užsimiršusi ir soliariume buvau, bet niekas man nepageltonavo smile.gif žiūrėsiu, kaip bus toliau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uksnė: 30 lapkričio 2011 - 21:11
QUOTE(justina* @ 2011 11 30, 21:10)
jau net apvalus, ir vis tiek. ne tik man taip, ir daugem.tiesiog ilgalaiki uzdedu,ir ne kampuciai luzta, o pats nagas, pvz is vidurio. nesu macius dar taip.ir jau ne karta taip.mamai tai 4 nagai taip. gal kazka blogai darau,na, bet laikau kiek reikia.o nieko jei ilgiau lempoje laikau? galcianuo to?nes kai prancuza darau, tai po naga lakuoju- i lempa, tada po visko pora min. gal vistiek jau per ilgai...nes vien lakuojant, juk susidaro to laiko nemazai

blink.gif kaip idomiai, kad is vidurio nagai luzinetu, nu da to nepasitaike schmoll.gif gal patys nagai naturalus megejai pasisluoksniuoti, tada zinoma su atsisluokniavimu ir isluzta g.gif del islaikymo Uv lempoje-tai kiek is mokslu pasakota, kad perlaikyti nevalia pacios bazes, o del spalvos laikymo lyg ir neakcentuota man liko g.gif juk jei spalva pvz tamsesne, net rekomenduojama palaikyti ilgiau, va ir ta pacia balta, nes per ja sunkiai verziasi uv spindulys ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 30 lapkričio 2011 - 21:15
QUOTE(Jolkuce @ 2011 11 30, 22:00)
na ne super plonai biggrin.gif bet ir nereik , kad varvetu biggrin.gif  Normalu kaip ir paprastam lakavime, kaip sakoma neperstorai i neperplonai smile.gif reik atitaikyt ta aukso viduriuka ax.gif

Tiesa , kuri is jusu prancuza tepa, balta galiuka, iskart ant bazes ir tik tada vienu sluoksniu pagrinda ir topa?As kazkaip visad 1 sluoksni pagrindo spalvytes po apacia dedu, poto baltas , ir ant virshaus dar kart pagrindo spalva ir topas.... g.gif Noris kazkaip to ryshkesnio pagrindo...

Man manikiūristė prancūzą darė Bazė>baltas>baltas>piešinukas>topas>topas.
O dėl baltas>pagrindas, tai sakė dažna spalva pernelyg uždengia tą baltą.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justina* @ 2011 11 30, 21:10)

Kaip supratau jums lakas sutrukineja per viduri nagu, toks kaip luzimas gaunasi, bet laka nuvalai ir viskas ten normaliai buna. Tai jei pas jus ta beda kaip as supratau, tai cia del to, kad nagas suslapes suminksteja, o lakas ne...del to paskui nagai pasilanksto ir lakas taip kaip ir itruksta ties laisvuoju krastu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2011 11 30, 01:06)
Gali, be to priklauso nuo spalvos ir daugelio dalyku  4u.gif

O kas nuo spalvos priklauso? g.gif Kiek žinau, tamsesnę reikia UV lempoj ilgiau palaikyti.

QUOTE(Uksnė @ 2011 11 30, 22:10)
nu dar nežinau, kaip bus, nes čia dar tik 5 dienų manikiūras, o be to, užsimiršusi ir soliariume buvau, bet niekas man nepageltonavo smile.gif žiūrėsiu, kaip bus toliau smile.gif

Kuom soliariumas geliniam blogai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovil14: 30 lapkričio 2011 - 23:19
QUOTE(dovil14 @ 2011 11 30, 23:18)
O kas nuo spalvos priklauso?  g.gif Kiek žinau, tamsesnę reikia UV lempoj ilgiau palaikyti.

zinoma bigsmile.gif emaline spalva laikosi prasciau nei su blizguciu ar turinti nors kazkiek blizgesio rolleyes.gif pvz juoda, balta laikysis prasciausiai, raudona jau siek tiek geriau ir t.t.
O prancuzas nuo soliariumo baltas galiukas sugeltonuoja 4u.gif nors man negeltonavo, nes kaip suprantu topas turi UV apsauga g.gif
Atsakyti
QUOTE(dovil14 @ 2011 11 30, 23:18)
O kas nuo spalvos priklauso?  g.gif Kiek žinau, tamsesnę reikia UV lempoj ilgiau palaikyti.

QUOTE(Indrushka @ 2011 11 30, 23:31)
O prancuzas nuo soliariumo baltas galiukas sugeltonuoja  4u.gif nors man negeltonavo, nes kaip suprantu topas turi UV apsauga  g.gif

bet kažkas lyg rašė, kad su gelisho topu ėjo degintis ir galiukai pageltonavo g.gif Vat įdomu, kaip čia yra, nes man irgi spalva nepakito thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uksnė: 30 lapkričio 2011 - 23:54
tai gal jus kremu netepet, tu idegiui skirtu, arba bent rankas poto plovet...gal anoms bronzantai isigere i nagenas i vaiskciojo poto geltonages biggrin.gif
Atsakyti