Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Sveikos 4u.gif

ar gali būti, kad gelio lakas pradėjo luptis vos po kelių dienų dėl to, kad buvo per storai užteptas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dovil14 @ 2011 11 29, 22:47)
Sveikos  4u.gif

ar gali būti, kad gelio lakas pradėjo luptis vos po kelių dienų dėl to, kad buvo per storai užteptas?  g.gif

Gali, be to priklauso nuo spalvos ir daugelio dalyku 4u.gif

Jolkiau welcome back mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2011 11 30, 00:06)

Jolkiau welcome back  mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif

Helo my darling 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pastebėjau, kad čia vis kyla klausimų dėl paišymo ant gelinio lakavimo, tai galiu pasidalinti info, kaip man paišė manikiūrinintė 4u.gif
* nulakavo nagą, viską tik nedėjo top'o. Tada su Nail Art dažais išpaišė, ir ant viršaus 2 sluoksnius top'o dėjo smile.gif
Darė tik vakar, tai kaip laiko negaliu pakomentuoti, bet sakė turi laikyti kartu su laku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gladness: 30 lapkričio 2011 - 14:43
O sakyk kokia čia būtų kaina?
Atsakyti
QUOTE(genijuseugenijus @ 2011 11 30, 19:28)
O sakyk kokia čia būtų kaina?

Apie kokia kainą klausi? 4u.gif
Atsakyti
Mano džiaugsmas parkeliavo bigsmile.gif 1 sluoksnis "light elegant" ir 2 sluoksniai balto smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Uksnė @ 2011 11 30, 20:34)
Mano džiaugsmas parkeliavo bigsmile.gif 1 sluoksnis "light elegant" ir 2 sluoksniai balto smile.gif

[

bigsmile.gif wawavyyyyvaaa jegele,nu blexa dabar ma beliko sulaukt ir kartosiu ta pati jauciu cool.gif O light elegant po apacia, ar dengta ant virshaus balto galiuko jau? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 11 30, 20:43)
bigsmile.gif  wawavyyyyvaaa jegele,nu blexa dabar ma beliko sulaukt ir kartosiu ta pati  jauciu  cool.gif O light elegant po apacia, ar dengta ant virshaus balto galiuko jau? rolleyes.gif

po apačia, nes kai užlakavau ant viršaus, nuspalvino jisai visą galiuką ružavai smile.gif
Atsakyti
grazu wub.gif ojums tas baltas galiukas po kokios sav nesutrukineja, nepagelsta? na, man visada... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(justina* @ 2011 11 30, 20:54)
grazu wub.gif ojums tas baltas galiukas po kokios sav nesutrukineja, nepagelsta? na, man visada... doh.gif

Devisi zinoma nuo buities...kitoms mandarinus lupant net pagelsta biggrin.gif na man murzinumas islindo lygiai po 2 savaiciu, o sutrukes buvo tik 1 nago geliukas g.gif manau per storai topa buvau jam uztepus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 11 30, 22:56)
Devisi zinoma nuo buities...kitoms mandarinus lupant net pagelsta biggrin.gif  na man murzinumas islindo lygiai po 2 savaiciu, o sutrukes buvo tik 1 nago geliukas g.gif manau per storai topa buvau jam uztepus g.gif

a, tai topa super plonai reik tept?
Atsakyti