Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(gugiene @ 2011 11 27, 22:32)
jei siustis is ebay amerikietisko, tai turi nevirsyti 75lt., jei daugiau tai bus+21% pvm, o jei virs 300lt.(atrodo tiksliai neatsimenu) tai + muitas dar, tai jeigu koperuotis tai nelabai apsimoka. As parsisiunciau uz 42lt. harmony gelish buteliuka , tikrai nera sudetinga paciom parsisiust. ir nereik tarpinikams moket.

sekmes visom  smile.gif

virs 150 euro mirksiukas.gif 4u.gif

is kurio butent uzsakineji ebay? per kiek laiko ateina?

o tai as pastoviai is vieno uzsakinejau, tai gelis lakas 11d ir 14d uzsakytas jau atejo praeita savaite, o lakas uzsakytas 7d. dar neatejo unsure.gif rasiau siuntejui, nieko neatraso, siandien dar karta parasiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2011 11 27, 22:38)
virs 150 euro  mirksiukas.gif  4u.gif

is kurio butent uzsakineji ebay? per kiek laiko ateina?

o tai as pastoviai is vieno uzsakinejau, tai gelis lakas 11d ir 14d uzsakytas jau atejo praeita savaite, o lakas uzsakytas 7d. dar neatejo  unsure.gif  rasiau siuntejui, nieko neatraso, siandien dar karta parasiau  g.gif

As tai is ebay.com uzsisakinejau, tai irgi skirtingi laikai buvo, vieni atejo per savaite, kiti per 3, seip jie ten raso, kad jei per 30 dienu neateina, tada jau susisiekti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gugiene @ 2011 11 27, 23:32)
jei siustis is ebay amerikietisko, tai turi nevirsyti 75lt., jei daugiau tai bus+21% pvm, o jei virs 300lt.(atrodo tiksliai neatsimenu) tai + muitas dar, tai jeigu koperuotis tai nelabai apsimoka. As parsisiunciau uz 42lt. harmony gelish buteliuka , tikrai nera sudetinga paciom parsisiust. ir nereik tarpinikams moket.

sekmes visom  smile.gif

gal ir nera sunku, bet kai anglu kalbos 0, tai...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 11 28, 07:59)

aš irgi niekada nesimokiau anglų kalbos. Gyvenimas priverčia išmokti. Prapulsit, jei nemokėsit anglų biggrin.gif Žinoma, juokauju. Bet reikia nors šiek tiek išmokti, nes taip ir naudositės visą amželį tarpininkių paslaugomis. jei neturite žodyno, yra daug internetinių žodynų-vertėjų, naudokitės jais 4u.gif
Atsakyti
Merginos o gelio virsutinis sluoksnis yra kitoks nei geliniam lakui?
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 11 28, 20:38)
Merginos o gelio virsutinis sluoksnis yra kitoks nei geliniam lakui?

Taip, kitoks.
Atsakyti
O jūs tik Gelish firmos lakus siunčiatės? Kitų firmų nebandote? ax.gif
Atsakyti
Sveikutės, turiu tokį klausimuką.
Viena mergina man pasakojo, kad jai atsilupinėja gelinis lakas nuo nagučių (darosi pati namuose). Pasirodo, naudoja tik 9 vatų UV lempą. A gali būti taip, kad ta lempa nepakankamai gerai "prikepina" (ar kaip čia tiksliau išsireikšti) tą gelį prie nago? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulia @ 2011 11 29, 09:09)
O jūs tik Gelish firmos lakus siunčiatės? Kitų firmų nebandote?  ax.gif

parsisiuntusi turiu gelish ir IBD gelinius lakus. Bet laikosi geriau gelish. Ibd laikesi 2 savaites, o gelish atlaike 3 ir butu dar galejas buti, bet nuaugo labai nagai. Dar turiu EzFlow, pirkau is vienos formietes smile.gif Laikosi irgi puikiai ir ilgai smile.gif Bet dedu ant gelisho pagrindo.
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 11 29, 08:35)
Sveikutės, turiu tokį klausimuką.
Viena mergina man pasakojo, kad jai atsilupinėja gelinis lakas nuo nagučių (darosi pati namuose). Pasirodo, naudoja tik 9 vatų UV lempą. A gali būti taip, kad ta lempa nepakankamai gerai "prikepina" (ar kaip čia tiksliau išsireikšti) tą gelį prie nago?  g.gif

Tikrai gali buti viena is priezasciu smile.gif Ne veltui gi rekomenduojami tie 36 w mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 11 28, 07:59)

Pas mane irgi anglu kalbos 0, sunus 1oje klaseje tai pradesiu mokytis biggrin.gif .
As per google issviverciu, yra tema kaip uzsisakineti per ebay, ten yra patarimu.
o uzsisakiau 11.13 ir gavau 11.25
va sita glamour gueen
http://www.ebay.com/...984.m1497.l2649
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gugiene: 29 lapkričio 2011 - 10:40
QUOTE(Jolkuce @ 2011 11 29, 10:31)
Tikrai gali buti viena is priezasciu smile.gif Ne veltui gi rekomenduojami tie 36 w mirksiukas.gif

nu va... aš irgi jai taip sakiau. Aš galvoju, kaip gali lakas pats luptis nuo nagų, jei man reikia jį su didžiausiom pastangom nuimti (laikyti acetone, įvyniotus į foliją ir t.t.) 4u.gif
Atsakyti