Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2011 11 23, 13:03)

dėkui 4u.gif graži spalvytė, tokia gaivi, neutrali smile.gif

Beje, turiu klausimą daugiau manikiūro profėms: nelabai čia į temą, bet gal nesupyksit ir pagelbėsit smile.gif Ieškau gerų nuorodų ar video pavyzdžių kaip taisyklingai karpyti nagų odeles su žnyplutėmis. Internete nieko konkretaus ir aiškaus neradau schmoll.gif Gal kas kas įmestu nuorodą arba paaiškintu, jei įmanoma, čia? ax.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif Esu naujoke lakavime, naudoju Gelish sistemą, ir susidūriau su tokiom problemom:

1. Lakuojant draugei foundation ant vienos rankos kažkaip apsitraukė, o paskui lakuojant su spalva Caution ji vis bėgo žemyn nuo galiuko... Nors galiausiai po visų sluoksniu atrodė jau gerai viskas...

2. Kas negerai, jeigu lakuojant top if off sluoksnį tepasi teptukas spalvoto lako spalva? g.gif

3. Kaip geriausiai nuvalyt perteklių foundation? Nes man kai kuriuose naguose lyg ir gerai viskas užsilakavo, bet eigoje lakas irgi traukėsi nuo kraštų šiek tiek, galvoju, gal kas blogai su tuo pirmu sluoksniu? doh.gif

Būsiu labai dėkinga jeigu atsakysite!
Atsakyti
QUOTE(agnena @ 2011 11 26, 23:40)
Sveikos  4u.gif  Esu naujoke lakavime, naudoju Gelish sistemą, ir susidūriau su tokiom problemom:

1. Lakuojant draugei foundation ant vienos rankos kažkaip apsitraukė, o paskui lakuojant su spalva Caution ji vis bėgo žemyn nuo galiuko... Nors galiausiai po visų sluoksniu atrodė jau gerai viskas...

2. Kas negerai, jeigu lakuojant top if off sluoksnį tepasi teptukas spalvoto lako spalva?  g.gif

3. Kaip geriausiai nuvalyt perteklių foundation? Nes man kai kuriuose naguose lyg ir gerai viskas užsilakavo, bet eigoje lakas irgi traukėsi nuo kraštų šiek tiek, galvoju, gal kas blogai su tuo pirmu sluoksniu? doh.gif

Būsiu labai dėkinga jeigu atsakysite!

1. Gal nenuriebalinot nagu g.gif Spalva blogai lakavosi greičiausiai todėl, kad nenuvalet foundation pertekliaus.
2. Viskas gerai, beje ne sykį moksluose Jūratė sake, kad tamsią spalva gerai butų palaikyti 3 minutrs ne 2. Man irgi tamsiu laku lakuojant buna spalvos ant tepti ko, pries kišant į butelius baigus lakuoti visus nagus aš ji nusivalau
3. Ištraukus iš lempos valau su teptuku, kitos kiek žinau turi kitu būdu:) o siaip dar sykį per žiūrėkite video, aiškiau bus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos...
du kartus nagucius lakavau ilgalaikiu laku salone ir dabar uzsimaniau pati viska susipirkt ir darytis sau, bei gal draugem... naguciai siaip mano hobis... visada megdavau pasilakuot ir pan, pora kart draugem paprastu lakiuku lakavau... o dabar uzsisvajojau sau kaledom pasidaryti dovana ir pasidovanot visas piemones... zinau, kad teks investuot, bet pakolkas noras didziulis...

prisipazinsiu, kad skaiciau visas jusu temutes, bet nelabai atidziai, tiesiog jau visa galva visko pilna... manau viska supratau ko reikia ir kaip reikia... tik va del tu laku iskilo klausimas... siunciates daugelis, nu man su tais siuntimais neaisku, nes anglu kalba man ne draugas, bet internete maciau, kad gelish lakai lietuvoje po 59lt, tai gal neapsimoka is uk ar amerikos siustis? kaip suprantu situs lakus daugelis naudojat? http://www.gelish.lt/gelis-lakas.html

aisku reikia lenpa isigyti... gerai supratau, kad 36 vatu turi buti?
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 11 27, 15:50)
Sveikos merginos...
du kartus nagucius lakavau ilgalaikiu laku salone ir dabar uzsimaniau pati viska susipirkt ir darytis sau, bei gal draugem... naguciai siaip mano hobis... visada megdavau pasilakuot ir pan, pora kart draugem paprastu lakiuku lakavau... o dabar uzsisvajojau sau kaledom pasidaryti dovana ir pasidovanot visas piemones... zinau, kad teks investuot, bet pakolkas noras didziulis...

prisipazinsiu, kad skaiciau visas jusu temutes, bet nelabai atidziai, tiesiog jau visa galva visko pilna... manau viska supratau ko reikia ir kaip reikia... tik va del tu laku iskilo klausimas... siunciates daugelis, nu man su tais siuntimais neaisku, nes anglu kalba man ne draugas, bet internete maciau, kad gelish lakai lietuvoje po 59lt, tai gal neapsimoka is uk ar amerikos siustis? kaip suprantu situs lakus daugelis naudojat?  http://www.gelish.lt/gelis-lakas.html

aisku reikia lenpa isigyti... gerai supratau, kad 36 vatu turi buti?

Labas. Na tas parsisiuntimas nėra labai jau sudėtingas. Paskutinį Gelish buteliuką parsisiunčiau už 43 Lt. Tai visgi dar gerokai pigiau nei Lietuvoje. Lempa tikrai geriau 36 nei 9 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2011 11 27, 16:57)
Labas. Na tas parsisiuntimas nėra labai jau sudėtingas. Paskutinį Gelish buteliuką parsisiunčiau už 43 Lt. Tai visgi dar gerokai pigiau nei Lietuvoje. Lempa tikrai geriau 36 nei 9  4u.gif

dekui, landzioju dar po interneto platybes
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 11 27, 16:40)
dekui, landzioju dar po interneto platybes

Jei reikės kokios pagalbos patariant, rašyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2011 11 27, 18:03)
Jei reikės kokios pagalbos patariant, rašyk  4u.gif

Dekui labai...
ziuriu cia lyg neblogos kainos http://www.amazon.co...xgy_misc_text_b

bet va pigesniu lempu dar neradau
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2011 11 27, 12:45)
1. Gal nenuriebalinot nagu  g.gif Spalva blogai lakavosi greičiausiai todėl, kad nenuvalet foundation pertekliaus.
2. Viskas gerai, beje ne sykį moksluose Jūratė sake, kad tamsią spalva gerai butų palaikyti 3 minutrs ne 2. Man irgi tamsiu laku lakuojant buna spalvos ant tepti ko, pries kišant į butelius baigus lakuoti visus nagus aš ji nusivalau
3. Ištraukus iš lempos valau su teptuku, kitos kiek žinau turi kitu būdu:) o siaip dar sykį per žiūrėkite video, aiškiau bus  4u.gif

Aciu labai uz atsakyma bigsmile.gif foundation pertekliu valiau su lint-free servetele, o siandien su teptuku jau valiau, tai dar geriau denges spalva...

Tai vadinas viskas ok, jei biski spalvos lieka? Galvojau gal ilgiau reik palaikyt lempoj, nes siandien 4min laikiau antra sluoksni tai lyg nebetepe, nezymiai tik...

Taciau atsitiko tokia beda, kad nuo 2 nagu jau uzdejus top it off, nuimant lipnuma nusivale kampai su tuo virsutiniu sluoksniu ir biski spalva nusieme! Kas cia galejo but blogai???? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(agnena @ 2011 11 27, 17:16)
Taciau atsitiko tokia beda, kad nuo 2 nagu jau uzdejus top it off, nuimant lipnuma nusivale kampai su tuo virsutiniu sluoksniu ir biski spalva nusieme! Kas cia galejo but blogai???? unsure.gif

reiskias ant tu kampu neuzdejai topo.... vat ir visas atsakymas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2011 11 27, 17:45)
reiskias ant tu kampu neuzdejai topo.... vat ir visas atsakymas smile.gif

Uzlakavau tikrai blink.gif as paieskojau dar uzsienietiskuose forumuose, kad gal per storai tie kampai pasilakavo ir jis nesusitingo todel nusivale... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 11 27, 18:25)
Merginos, o nedarot kokiu bendru uzsakymu lakam ir pan?

jei siustis is ebay amerikietisko, tai turi nevirsyti 75lt., jei daugiau tai bus+21% pvm, o jei virs 300lt.(atrodo tiksliai neatsimenu) tai + muitas dar, tai jeigu koperuotis tai nelabai apsimoka. As parsisiunciau uz 42lt. harmony gelish buteliuka , tikrai nera sudetinga paciom parsisiust. ir nereik tarpinikams moket.

sekmes visom smile.gif
Atsakyti