QUOTE(agnena @ 2011 11 26, 23:40)
Sveikos
Esu naujoke lakavime, naudoju Gelish sistemą, ir susidūriau su tokiom problemom:
1. Lakuojant draugei foundation ant vienos rankos kažkaip apsitraukė, o paskui lakuojant su spalva Caution ji vis bėgo žemyn nuo galiuko... Nors galiausiai po visų sluoksniu atrodė jau gerai viskas...
2. Kas negerai, jeigu lakuojant top if off sluoksnį tepasi teptukas spalvoto lako spalva?
3. Kaip geriausiai nuvalyt perteklių foundation? Nes man kai kuriuose naguose lyg ir gerai viskas užsilakavo, bet eigoje lakas irgi traukėsi nuo kraštų šiek tiek, galvoju, gal kas blogai su tuo pirmu sluoksniu?
Būsiu labai dėkinga jeigu atsakysite!
1. Gal nenuriebalinot nagu
Spalva blogai lakavosi greičiausiai todėl, kad nenuvalet foundation pertekliaus.
2. Viskas gerai, beje ne sykį moksluose Jūratė sake, kad tamsią spalva gerai butų palaikyti 3 minutrs ne 2. Man irgi tamsiu laku lakuojant buna spalvos ant tepti ko, pries kišant į butelius baigus lakuoti visus nagus aš ji nusivalau
3. Ištraukus iš lempos valau su teptuku, kitos kiek žinau turi kitu būdu:) o siaip dar sykį per žiūrėkite video, aiškiau bus