Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Liepos dukra viskas yra surašyta, nepatingekit pasiskaityti mirksiukas.gif
QUOTE(Ledine_saule @ 2011 11 23, 14:23)
su minimaliom islaidom ir rezultatas bus minimalus.  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano galva daugiausia galima pritaupyti perkant lempa, o kitoms priemonėms nieko nepritaupysi jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 11 23, 14:03)

o as turiu ja , bet nelabai myliu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2011 11 23, 23:01)
o as turiu ja , bet nelabai myliu blush2.gif

kodel,as ja kaip tik uzsisakiau
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2011 11 23, 18:40)
Mano galva daugiausia galima pritaupyti perkant lempa, o kitoms priemonėms nieko nepritaupysi jau smile.gif

Dar galima išsiversti ir be tų visų nuriebalintojų, ir pradžiai, ir pabaigai visai tinka spiritas ax.gif
Va dabar galvoju, ką man su lempa daryt, ar pirkt naują 36 w, ar tebūnie ta 9 w... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingulia: 24 lapkričio 2011 - 09:55
sveikutes... neseniai apie jus suzinojau bigsmile.gif ar priimsit ir mane? 4u.gif
zadu siustis gelish lakus, bet dar neapsisprendziu is kur ir kokius... gal ka rekomenduosit? o gal kuri zadat greitu laiku siustis... prisijungciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(renkyte @ 2011 11 24, 22:33)
sveikutes... neseniai apie jus suzinojau bigsmile.gif ar priimsit ir mane? 4u.gif
zadu siustis gelish lakus, bet dar neapsisprendziu is kur ir kokius... gal ka rekomenduosit? o gal kuri zadat greitu laiku siustis... prisijungciau mirksiukas.gif

as zadu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2011 11 25, 02:32)

As taip pat noreciau prisijungti, aisku jei priimsite ax.gif
Atsakyti
QUOTE(renkyte @ 2011 11 24, 21:33)

Geriausias kainas rasite amazon.com ir ebay amerikieciu ax.gif
Atsakyti
Labas. Šiandien gavau savo Gelish Elegant Wish spalvytę. Įsimylėjau iš karto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2011 11 25, 01:32)

As priisijungciau prie lempos pirkimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2011 11 25, 01:32)

bigsmile.gif jungciausi ir as

QUOTE(Drugė @ 2011 11 25, 15:45)
Geriausias kainas rasite amazon.com ir ebay amerikieciu  ax.gif

aciuks.gif
Atsakyti