Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2011 11 22, 00:56)
Na va pasipuosiau kelionei biggrin.gif  Turbut tai buvo pirma sutikta pati kaprizingiausia spalva, laabai sunku padengti lygiai g.gif lakavau 3 sluoksniais, maniau tas netolygumas bus maziau pastebimas, na bet vistiek kaikur islenda doh.gif , noretus stipresnes pigmentacijos pacios spalvos, gal tuomet ji dengtusi tolygiau g.gif .Pati spalva smagi, dengia skystai lengvai,bet va lakuot su ja teks mokintis is naujo biggrin.gif Tokia sodri sunoookusiuos vyshnios spalva smile.gif
user posted image

nuostabiai skoninga spalvytė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Uksnė @ 2011 11 22, 22:10)
aa, nebūčiau sugalvojus, kad su sausu teptuku galima biggrin.gif Bet teptukas tada išsiterlina, kaip jį nuvalyti prieš kito nago taisymą, jei jis turi likti sausas g.gif

taigi tu jo nemaknoji viso, tai sausai te jei kruopele kokia lieka i servetele ir pavalai, ar biski su cleanseriu i vsio-baika thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 11 22, 23:41)
taigi tu jo nemaknoji viso, tai sausai te jei kruopele kokia lieka i servetele ir pavalai, ar biski su cleanseriu i vsio-baika thumbup.gif

a tu tikra, kad aš neužmaknosiu viso ? lotuliukas.gif lotuliukas.gif gerai, aišku jau, belieka sulaukt savo lakų ir bandytis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uksnė @ 2011 11 23, 00:18)
a tu tikra, kad aš neužmaknosiu viso ? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif gerai, aišku jau, belieka sulaukt savo lakų ir bandytis biggrin.gif

neuzmaknosi neuzmaknosi biggrin.gif pavalysi slapiai, o nusausinus i salfetka valikti, gi vel tursi sausa teptuka biggrin.gif na na, ka uzsisakei,kokia spalvike bigsmile.gif bigsmile.gif greit sakai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 11 23, 00:28)
neuzmaknosi neuzmaknosi biggrin.gif pavalysi slapiai, o nusausinus i salfetka valikti, gi vel tursi sausa teptuka biggrin.gif  na na, ka uzsisakei,kokia spalvike  bigsmile.gif  bigsmile.gif  greit sakai  thumbup.gif

laukiu light elegant, noriu blizgančio prancūzo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Uksnė @ 2011 11 23, 01:35)

bigsmile.gif sito ir as laukiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Uksnė @ 2011 11 23, 02:35)

Žirėjo foto albumą, ten mačiau pvz su light elegant+night vegas, o kaip atrodo tik light elegant, permatomas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dovil14 @ 2011 11 23, 10:46)
Žirėjo foto albumą, ten mačiau pvz su light elegant+night vegas, o kaip atrodo tik light elegant, permatomas?  ax.gif

na jis rozinis su zeruciu. http://makeupforlife...nail-polish.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 23 lapkričio 2011 - 12:08
Aš irgi užsisakiau Light Elegant smile.gif Man labai graži spalvytė.
Atsakyti
Sveiki, kiek grožių čia pas jus smile.gif norėčiau paklausti namie darant gelinį lakavimą ką būtinai reikia turėti ir kas kiek kainuoja. Noriu pati pasidaryti su minimaliomis išlaidomis.
Atsakyti
ir as ja esu uzsakius bigsmile.gif ant dienu turi jinai ateiti ir Vegas Nights bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Liepos dukra @ 2011 11 23, 13:08)
Sveiki, kiek grožių čia pas jus smile.gif norėčiau paklausti namie darant gelinį lakavimą ką būtinai reikia turėti ir kas kiek kainuoja. Noriu pati pasidaryti su minimaliomis išlaidomis.

na juk viskas ko reikia yra pirmam puslapy, net su nuorodom doh.gif doh.gif doh.gif o kainos yra internete.... netingekit paieskoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2011 11 23, 15:08)

su minimaliom islaidom ir rezultatas bus minimalus. 4u.gif
Atsakyti