QUOTE(ritukas1 @ 2011 11 22, 14:28)
o cia gal black cherry berry? pas mane yra,lakavau tai irgi 3 sluoksnius dejau...ir raudona tas pats su 2 sluoksniais net persisviecia- fee
beje kas gali rekomenduoti raudona, matine, bet siek tiek tamsesne nei hot rod red, aciu
taip ta pati
Papildyta:
QUOTE(ingulia @ 2011 11 22, 11:53)
Sveikos, nagų lakuotojos
Jau kuris laikas ir aš užsiimu šiuo nagų lakavimo būdu
Kažkaip paskubėjau ir nusipirkau UV lempą tik 9 w, bet lyg ir sėkmingai lakuoju, bet gal sakau su ta 36 w būtų geriau, koks skirtumas? Su galingesne greičiau džiūna?
Ir dar, ar esate bandžiusios tokį nagų laką:
Soak Off
Aš vieną parsisiunčiau, tai man ant jo užtepus top coat kitos firmos (turiu Super Nails), jis pastoviai susibanguoja, kiek bebandžiau, ir daugiau, ir mažiau, rezultatas tas pats. Galbūt kažkoks lakų "nesuderinamumas" gali būti
Ne greiciau dziuna, o uztikrinciau is visu pusiu.Taisykles gi ne veltui kuriamos,nebent tiem kas megsta jas lauzyt
siems lakams rekomenduojama 36w.O dziovinimo laikas visada buna nurodytas ant buteliuko, nes kiekvienos firmos jis buna skirtingas.
As asmenishkai vengiu produktu apie kuriuos mazai info,todel visokiausiu pigesniu nesisiunciu, nes skupas moka dvigubai, daznai pasitaiko...Va ir tamstai, greiciausia reikia tos pacios firmos topo,jei kita netinka
Arba va lempos watu truksta jam uzstingdyti