Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2011 11 22, 12:17)
laugh.gif  laugh.gif aga i pasilakuosim...
bandziau dienos sviesoje fotkint spalva-tai sakyciau gal labiau panasi i ta kuri realiai ant nagu  g.gif  Lyginant fotkes musu albumelyj, man kazkuom panasi i Plum and Done g.gif
user posted image

o cia gal black cherry berry? pas mane yra,lakavau tai irgi 3 sluoksnius dejau...ir raudona tas pats su 2 sluoksniais net persisviecia- fee
beje kas gali rekomenduoti raudona, matine, bet siek tiek tamsesne nei hot rod red, aciu
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2011 11 22, 14:28)
o cia gal black cherry berry? pas mane yra,lakavau tai irgi 3 sluoksnius dejau...ir raudona tas pats su 2 sluoksniais  net persisviecia- fee
beje kas gali rekomenduoti raudona, matine, bet siek tiek tamsesne nei hot rod red, aciu

taip ta pati smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ingulia @ 2011 11 22, 11:53)
Sveikos, nagų lakuotojos  ax.gif

Jau kuris laikas ir aš užsiimu šiuo nagų lakavimo būdu smile.gif

Kažkaip paskubėjau ir nusipirkau UV lempą tik 9 w, bet lyg ir sėkmingai lakuoju, bet gal sakau su ta 36 w būtų geriau, koks skirtumas? Su galingesne greičiau džiūna?

Ir dar, ar esate bandžiusios tokį nagų laką:

Soak Off

Aš vieną parsisiunčiau, tai man ant jo užtepus top coat kitos firmos (turiu Super Nails), jis pastoviai susibanguoja, kiek bebandžiau, ir daugiau, ir mažiau, rezultatas tas pats. Galbūt kažkoks lakų "nesuderinamumas" gali būti  g.gif

Ne greiciau dziuna, o uztikrinciau is visu pusiu.Taisykles gi ne veltui kuriamos,nebent tiem kas megsta jas lauzyt biggrin.gif siems lakams rekomenduojama 36w.O dziovinimo laikas visada buna nurodytas ant buteliuko, nes kiekvienos firmos jis buna skirtingas.
As asmenishkai vengiu produktu apie kuriuos mazai info,todel visokiausiu pigesniu nesisiunciu, nes skupas moka dvigubai, daznai pasitaiko...Va ir tamstai, greiciausia reikia tos pacios firmos topo,jei kita netinka g.gif Arba va lempos watu truksta jam uzstingdyti g.gif
Atsakyti
Padėkit susigaudyti:
foundation gel = base coat = foundation base;
top it off = top coat?

pasimečiau tarp skirtingų pavadinimų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2011 11 22, 15:09)
Padėkit susigaudyti:
foundation gel = base coat = foundation base;
top it off = top coat?

pasimečiau tarp skirtingų pavadinimų  doh.gif

Taip taip, pirmi visi apsako-baze, o antras top finisha , viskas ok wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 22 lapkričio 2011 - 15:15
QUOTE(Jolkuce @ 2011 11 22, 16:13)
Taip taip, pirmi visi apsako-baze, o antras finisha , viskas ok wink.gif

Taip ir galvojau, tik reikėjo ofiacialaus patvirtinimo thumbup.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Pabandziau siandiena toki varianta blush2.gif
Atsakyti
Labai dailūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 11 22, 19:53)
user posted image
Pabandziau siandiena toki varianta  blush2.gif

Pasakok bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2011 11 22, 20:24)

Ka cia pasakot? 1 sluoknis "little princess" ir galiukas elegant wish 2 kart, kad ryskesni butu..o tas kringeliukas ibd glacu pieshtas, nes tamsiausia spalva tik tokia turejau ax.gif na ir vsio, ant virshaus topas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 11 22, 20:59)
Ka cia pasakot? 1 sluoknis "little princess" ir galiukas elegant wish 2 kart, kad ryskesni butu..o tas kringeliukas ibd glacu pieshtas, nes tamsiausia spalva tik tokia turejau ax.gif na ir vsio, ant virshaus topas smile.gif

Joliau, o kaip tu tą prancūzą padarei? Iš karto tvarkingai galiuką užpiešei, ar paskui kaip nors tvarkei smile liniją? Ir su kuo tvarkei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Uksnė @ 2011 11 22, 21:33)
Joliau, o kaip tu tą prancūzą padarei? Iš karto tvarkingai galiuką užpiešei, ar paskui kaip nors tvarkei smile liniją? Ir su kuo tvarkei? g.gif

galiuka per 2 sluoksnius..kadangi tepasi ant limpancio pagrindo ruzavos-tai belekaip uzpiesiau, o poto elementariai is virshaus kaip ir paprasta prancuza su sausu teptuku istaisiau ax.gif po viena pirshteli ir i lempa uzfiksavau, nes ispaukia jei ilgiau zaidiesi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 22 lapkričio 2011 - 21:54
QUOTE(Jolkuce @ 2011 11 22, 21:53)
galiuka per 2 sluoksnius..kadangi tepasi ant limpancio pagrindo ruzavos-tai belekaip uzpiesiau, o poto elementariai is virshaus kaip ir paprasta prancuza su sausu teptuku istaisiau ax.gif po viena pirshteli ir i lempa uzfiksavau, nes ispaukia jei ilgiau zaidiesi  doh.gif

aa, nebūčiau sugalvojus, kad su sausu teptuku galima biggrin.gif Bet teptukas tada išsiterlina, kaip jį nuvalyti prieš kito nago taisymą, jei jis turi likti sausas g.gif
Atsakyti