Įkraunama...
Įkraunama...

Pirštinės

Katiniškos pirštinės
user posted image

Norėčiau megzti "Katiniškas pirštines"
Gal galit pasakyti kur galiu rasti schemą
Atsakyti
mano pirmosios pirstinytes smile.gif
user posted image
Atsakyti
Pirmosios vilninukės dviejų su puse metų panelytei, nertos 4u.gif

user posted image

Atsakyti
Gražu man tie katinai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(succes @ 2012 10 01, 11:10)

Atsakyti
Gal galite kas pasakyti kiek reikia siulu pristinems (dvispalvems). matkiukas 100g 450m. Aciu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vimbras @ 2012 11 22, 22:19)
Gal galite kas pasakyti kiek reikia siulu pristinems (dvispalvems). matkiukas 100g 450m. Aciu wink.gif

O gal per ploni siulai ir reikia kokiu 300m/100g?
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2012 11 08, 11:57)
Man labai patiko raštuotus dalykus megzti va taip iš karto abu siūlus ant piršto užsidėjus. Pagreitina mezgimą, tie abu siūlai nesusipina nuolat juos perimant, tolygiau įsitempia. Jei toliau nuo savęs laikai tą siūlą, kuriam yra didesni tarpai, tai labai lengvai prisitvirtina tas laisvas siūlas nieko nesukiojant, o tiesiog dalį akių išmezgant kabinant iš vienos pusės priekinio siūlo, o dalį iš kitos. Ten toje pamokėlėje matosi, kaip tai daro.  Paskui, kai jau įgundi, tai ir priekinį siūlą išeina  sukeisti, nieko nesukiojant.
Tiesa, iš pradžių pabandžius atrodo kad nelabai patogu ir lėtai mezgasi, bet tikrai kokią kepurę numezgus, įpranti ir pajunti naudą.

ačiū už gerą nuorodą 4u.gif
pabandžiau irgi kumštines pirštines paraštuoti.tik siulus kaitalioju kitaip truputi,savamoksliskai.kitai pirstiniu porai reikes isbandyti pagal ta nuoroda thumbup.gif
o as seniai buvau nusižiūrėjusi šitas bigsmile.gif mezgu is grynos vernito ir lama vilnos smile.gif

user posted image

Atsakyti
pasiruosiau ziemai ir as wink.gif

user posted image

Atsakyti
Kiek daug gražučių pirštinyčių.. visos orginalios ir labai žavios wub.gif

Mano pirštinės-riešinės
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Prie raštuoto snoodo priderintos..