Katiniškos pirštinės
Norėčiau megzti "Katiniškas pirštines"
Gal galit pasakyti kur galiu rasti schemą
Pirmosios vilninukės dviejų su puse metų panelytei, nertos
Gražu man tie katinai
QUOTE(succes @ 2012 10 01, 11:10)
QUOTE(Vimbras @ 2012 11 22, 22:19)
Gal galite kas pasakyti kiek reikia siulu pristinems (dvispalvems). matkiukas 100g 450m. Aciu
O gal per ploni siulai ir reikia kokiu 300m/100g?
QUOTE(Kerpena @ 2012 11 08, 11:57)
Man labai patiko raštuotus dalykus megzti va taip iš karto abu siūlus ant piršto užsidėjus. Pagreitina mezgimą, tie abu siūlai nesusipina nuolat juos perimant, tolygiau įsitempia. Jei toliau nuo savęs laikai tą siūlą, kuriam yra didesni tarpai, tai labai lengvai prisitvirtina tas laisvas siūlas nieko nesukiojant, o tiesiog dalį akių išmezgant kabinant iš vienos pusės priekinio siūlo, o dalį iš kitos. Ten toje pamokėlėje matosi, kaip tai daro. Paskui, kai jau įgundi, tai ir priekinį siūlą išeina sukeisti, nieko nesukiojant.
Tiesa, iš pradžių pabandžius atrodo kad nelabai patogu ir lėtai mezgasi, bet tikrai kokią kepurę numezgus, įpranti ir pajunti naudą.
Tiesa, iš pradžių pabandžius atrodo kad nelabai patogu ir lėtai mezgasi, bet tikrai kokią kepurę numezgus, įpranti ir pajunti naudą.
ačiū už gerą nuorodą
pabandžiau irgi kumštines pirštines paraštuoti.tik siulus kaitalioju kitaip truputi,savamoksliskai.kitai pirstiniu porai reikes isbandyti pagal ta nuoroda
o as seniai buvau nusižiūrėjusi šitas mezgu is grynos vernito ir lama vilnos
pasiruosiau ziemai ir as
Kiek daug gražučių pirštinyčių.. visos orginalios ir labai žavios
Mano pirštinės-riešinės
Mano pirštinės-riešinės
Prie raštuoto snoodo priderintos..
Mažoms rankytėms
Mažoms rankytėms
kokių grožių užderėjo
visoms po balionėlį
visoms po balionėlį