Įkraunama...
Įkraunama...

Pirštinės

Mano pačios pirmos pirštinaitės smile.gif
user posted image
Papildyta:
su šiokiu tokiu reljefiniu rašteliu
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
labai mielos man šios 4u.gif
user posted image
Papildyta:
storos žieminės
user posted image
Papildyta:
taip pat storos user posted image
Papildyta:
ir dovanėlė švenčių proga newyear.gif
user posted image

Štai tokios mano megztos pirštinaitės 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Labai gražios pirštinės. O tas žiemines iš dvigubo siūlo mezgat? kokių siūlų?
Atsakyti
QUOTE(agneciuke @ 2012 10 02, 13:25)
Labai gražios pirštinės. O tas žiemines iš dvigubo siūlo mezgat? kokių siūlų?

Ačiū blush2.gif storas mezgu sudėjusi tris siūlus. Siūlai Pincesė (65% poliakrilas, 35% moheris). Perku Iki parduotuvėje. Vienerioms pirštinėms užtenka trijų matkelių 4u.gif
Atsakyti
sveiki, noriu metinukui numegzti prištines. Kažin tokiam kleckinukui su nykštuku daryt ar be? Ir gal kas turit pamatuot kokio ilgio reiktu tokiam mažyliui ( neturiu manakeno tokio ) biggrin.gif
Atsakyti
siaip metinukui as mezgiau be pirsto, o dveju metuku mezgu 15,5 ilgio matavau su riesu,tai manyciau kokia 1.5cm maziau reiktu
Atsakyti
Gal yra kokia klaipediete, kuri galetu numegzti stilingas ir siltas pirstinaites 2,5metu mazyliui? rolleyes.gif Prasom i A.Z., jei kas apsiimtumet padet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2012 10 01, 11:10)

Ačiū labai už informaciją!

Norėčiau pasitikslinti, o šios katiniškos pirštinės gaunasi su siūle? g.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2012 10 01, 17:38)
Pereidama nuo vieno virbalo prie kito šiek tiek smarkiau įtemk siūlą, tuomet tarpelio nebus  mirksiukas.gif
Mažytės pirštinytės  ax.gif
user posted image

kAIP tą takelį nykščiui padaryti? Knygoje duota schema, bet man tie rutuliukai nieko nesako. Gal kas nors galėtų paeiliui paaiškinti, kaip ratu mezgant elgtis su ta nykščio vieta, jei noriu ne siūlą įmegzti, o va tokį, kaip foto iš šono padaryti? Ačiū!
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image

radau senoj temoj, gal kam pravers 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2012 10 01, 19:49)
Į pirštines niekada nieko nėra tekę įsiūti, nelabai įsivaizduoju kaip tai reiktų padaryti..  blush2.gif  nors aišku nėra nieko neįmanoma..

Kažkada kai maždaug metų vaikui labai šaldavo rankos, tai geriausia rasta išeitis buvo purios vilnonės pirštinės su įsiūtu medvilninio trikotažo pamušalu.
Tiesiog pasiuvau pirštinytę ir įsiuvau į megztą rankomis, sujungdama abiejų riešus.
QUOTE(eling @ 2012 10 12, 21:27)
Ačiū labai už informaciją!

Norėčiau pasitikslinti, o šios katiniškos pirštinės gaunasi su siūle?  g.gif

jas galima megzti apvaliai, tiesiog parodyta tokia išklotinė, kad raštas gerai matytųsi abiejų pusių.
Atsakyti
Man labai reikia patarimo. Labai gražiai mezgu sau raštuotas pirštines mažai mergaitei, bet žinot, kaip sunku įkišt mažą rankytę į pirštines. O dėl rašto kabo tos siūlų rinkelės. Ką daryti su tuo, kad tie siūlai nekliūtų? Pirštinės ir taip bus šiltos, dvigubų nereikia, medvilninio pamušalo nenoriu, net neįsivaizduoju, kokios medvilnės pamušalas būtų malonus rankai. Pati tokių nesidėčiau. Negi teks atsisakyti raštuotų pirštinių?
Atsakyti
QUOTE(Akfak @ 2012 10 19, 13:47)
Man labai reikia patarimo. Labai gražiai mezgu sau raštuotas pirštines mažai mergaitei, bet žinot, kaip sunku įkišt mažą rankytę į pirštines. O dėl rašto kabo tos siūlų rinkelės. Ką daryti su tuo, kad tie siūlai nekliūtų? Pirštinės ir taip bus šiltos, dvigubų nereikia, medvilninio pamušalo nenoriu, net neįsivaizduoju, kokios medvilnės pamušalas būtų malonus rankai. Pati tokių nesidėčiau. Negi teks atsisakyti raštuotų pirštinių?

Megzkit rasta taip,kad laisvas siulas butu pratempiamas ne daugiau kaip per 3akis,tada pirstai neklius.Jei yra ilgesnis tarpelis pagal rasta,tada reikia apvynioti abu siulus viena apie kita kas 3akis ir taip laisvas siulas prisispaus prie mezginio.Labai sunku paaiskinti doh.gif
Na,sakykim Jums reikia ismegzti 5raudonas akis,o tada tik 1balta aki.Taigi,mezgat 3raudonas,tada baltaji(laisvaji)siula apsukat apie raudona uz mezginio ir toliau mezgat 2raudonasias akis.
As taip visada darau.
Atsakyti