Įkraunama...
Įkraunama...

Pirštinės

na pirstineles visu kokios grazios wub.gif
o jau spaceRenata ir nojuros thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

Mano pirstines
Atsakyti
user posted image

user posted image

Mano pirstines.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolmitr: 11 vasario 2012 - 19:18
QUOTE(jolmitr @ 2012 02 11, 20:13)
user posted image

user posted image

Mano pirstines.

man nerodo sad.gif
Atsakyti
Artėja šaltasis metų sezonas, pats tas laikas pradėti megzti pirštines ax.gif

user posted image

Sena tema Čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 01 spalio 2012 - 09:53

Kumštinių pirštinių mezgimas vaizdžiai http://www.auksarank...ea5a5da8c08274e
Papildyta:
Katiniškos pirštinės
user posted image

http://www.google.co...aIInEsgaX9IDABQ
user posted image
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Inetux @ 2012 09 30, 17:26)
Radau nuostabių pirštinių schemą, bet kadangi neradau pirštinių temos, dedu čia, nes manau, kad puikiausiai galima ją ir riešinėm panaudoti ax.gif
My Webpage

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 01 spalio 2012 - 09:55
Perbėgau per seną temą surinkau naudingas ir idomias žinutes

QUOTE(alaniukomama @ 2006 09 03, 16:30)
Turiu iliustruota paaiskinima, bet tik rusiskai. Tikiuosi tiks  mirksiukas.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

QUOTE(agnieszka.v @ 2008 09 09, 14:20)

QUOTE(sizike @ 2009 01 10, 09:27)
supratom wink.gif kaip tik tokias baigiau vakar wink.gif truputį vėliau (rytoj tikriausiai) paaiškinsiu wink.gif
o jei skaitai angliškai, gera pamokėlė čia http://www.knitty.co...roadstreet.html
nors aš vis tiek kitaip dariau

QUOTE(*GREISI* @ 2009 02 03, 22:03)

QUOTE(paukščiukas @ 2009 10 19, 12:15)
Aš neseniai ieškojau ir lietuviško internete visiškai nieko neradau, labai daug informacijos rusų kalba. Paskum iš tėvų parsinešiau seną knygą, mezgimo ABC, tai nieko geriau nesu mačius, bent man labai aiškiai apie viską parašyta. mėginau nupaveiksluot, manau eis perskaityt, pasididinus nuotraukas  4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
QUOTE(laurutexxxx @ 2011 01 16, 15:55)

QUOTE(enigma3 @ 2011 01 18, 13:16)
draugaujancioms tik su vaseliu pamokele , kaip nusinerti kumstines pirstines  smile.gif

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 07 01, 03:55)
Sveikos smile.gif Gal pražiūrėjau, bet lyg visą temą perverčiau ir neužtikau - lietuviška knyga apie pirštinių mezgimą (nuoroda atrodo dar veikianti):

user posted image
Nuoroda atsisiuntimui

QUOTE(saulėlydis* @ 2011 09 08, 06:16)

QUOTE(saulėlydis* @ 2011 10 17, 09:53)

Papildyta:
kam neiseis atsisiusti tos knygos tai ji cia https://plus.google....CMfC2J-c5vX0tQE
Atsakyti
Mamkaa, sauniai padirbejai, daug geros informacijos cia sukelei. Aciu.
Pirstines dukrytei.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitapita: 01 spalio 2012 - 12:15
O tarkim mezgant 5 virbalais tas pirštines, tarp virbalų jums neišsitampo siūlai? nežinau gal čia įgudimo reikia man, bet pereinant nuo vieno virbalo ant kito išsitampo praeito eilės siūlas, ir gaunasi toks nemažas tarpelis. Kaip jį sutvarkyt net neįsivaizduoju.
Atsakyti
QUOTE(agneciuke @ 2012 10 01, 13:30)
O tarkim mezgant 5 virbalais tas pirštines, tarp virbalų jums neišsitampo siūlai? nežinau gal čia įgudimo reikia man, bet pereinant nuo vieno virbalo ant kito išsitampo praeito eilės siūlas, ir gaunasi toks nemažas tarpelis. Kaip jį sutvarkyt net neįsivaizduoju.

Pereidama nuo vieno virbalo prie kito šiek tiek smarkiau įtemk siūlą, tuomet tarpelio nebus mirksiukas.gif
Mažytės pirštinytės ax.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=IngridaGal,2012 10 01, 16:38]
Pereidama nuo vieno virbalo prie kito šiek tiek smarkiau įtemk siūlą, tuomet tarpelio nebus mirksiukas.gif

Na atrodo įtempiu tą siūlą, bet rezultatas vistiek ne koks gaunasi. o į tas pirštinytes, jūs įsiuvate kokį pamušaliuką? nes tarkim mezgant iš pusvilnonių vistiek graužimas yra, nes dabar mergaitei savo numezgiau kepurytę, ir ji rodo, kad jai graužia, tai dabar suku galvą, ką įsiūti į tą kepurytę. O kaip su pirštinytėm darot? g.gif
Atsakyti
[quote=agneciuke,2012 10 01, 20:25]
[quote=IngridaGal,2012 10 01, 16:38]

Na atrodo įtempiu tą siūlą, bet rezultatas vistiek ne koks gaunasi. o į tas pirštinytes, jūs įsiuvate kokį pamušaliuką? nes tarkim mezgant iš pusvilnonių vistiek graužimas yra, nes dabar mergaitei savo numezgiau kepurytę, ir ji rodo, kad jai graužia, tai dabar suku galvą, ką įsiūti į tą kepurytę. O kaip su pirštinytėm darot? g.gif
[/quote]

Į pirštines niekada nieko nėra tekę įsiūti, nelabai įsivaizduoju kaip tai reiktų padaryti.. blush2.gif nors aišku nėra nieko neįmanoma..
Atsakyti