Įkraunama...
Įkraunama...

Pirštinės

pasirodau ir as su pirstinem "Gera buti kartu" Valentino dienai

user posted image
Atsakyti
Villyte,labai gražios pirštinaitės thumbup.gif .Man gražiausias derinys juoda-balta wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Gintariuxt @ 2012 02 01, 11:40)
Ačiū  4u.gif  reikės pabandyt, nes labai jau gražia gaunasi  wub.gif

Nu kad tik mačytų mirksiukas.gif smile.gif

vilyte - aukštasis mezgimas thumbup.gif
Atsakyti
Villyte, pirštinės nuostabios wub.gif
Papildyta:
Nojura- dailus, nematytas raštelis ir labai grazus spalvų derinys thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena,

gal kas apsiimtų numegzti šiltas kumštines vyriškas pirštines? ax.gif Lauksiu pasiūlymų į až 4u.gif
Atsakyti
Aciu, merginos, cia pirstines isimylejeliams, kai 2 pirstines sujuntos i viena. rankogaliai atskiri, o zmoniu rankos pirstineje susitinka nuogos smile.gif. Idomus jausmas maunantis tokias pirstines, bent jau maniskio manekeno reakcija buvo tokia, labai nustebo, kai rankos nuogos pirstinej susitiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2012 02 02, 18:58)
Aciu, merginos, cia pirstines isimylejeliams, kai 2 pirstines sujuntos i viena. rankogaliai atskiri, o zmoniu rankos pirstineje susitinka nuogos smile.gif. Idomus jausmas maunantis tokias pirstines, bent jau maniskio manekeno reakcija buvo tokia, labai nustebo, kai rankos nuogos pirstinej susitiko smile.gif

Vilyte, gal galite pasidalinti tos bendros pirštinės mezgimo schema, buvau išsisaugojus kompe, bet nors užsimušk dabar neberandu doh.gif
Atsakyti
ATSIPRAŠAU UŽ OFFTOPIKĄ:

Ieškau, kas man numegztų "įsimylėjėlių pirštines" (iki vasario 10 d.).

Apie tokias kalbu http://www.auksarank...pirstine-dviems

Su inicialais.

Rašykite į až.
Atsakyti
Dėkui, jau turiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2012 02 03, 14:00)
Vilyte, gal galite pasidalinti tos bendros pirštinės mezgimo schema, buvau išsisaugojus kompe, bet nors užsimušk dabar neberandu  doh.gif

Kad as schemu neturiu, pati sumasciau kaip megzti pasiziurejus i nuotraukas smile.gif
Atsakyti
dar pora katik baigtu broliui ir sesei mirksiukas.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villyte: 06 vasario 2012 - 22:57
Ipusejus ziemai sumaniau, kad man reikia tokiu pirstiniu
user posted image
Atsakyti