Kaledom sesute uzsiprase siltu kumstiniu pirstiniu, pati nesu mezgeja , gal kas galit pasiulyti ka nors , aciu i az
QUOTE(svarbi105 @ 2011 12 07, 14:43)
Kaledom sesute uzsiprase siltu kumstiniu pirstiniu, pati nesu mezgeja , gal kas galit pasiulyti ka nors , aciu i az
Dvipuses, rastuotos, labai siltos pirstinytes mano mazylei
QUOTE(usnis @ 2011 12 17, 20:13)
IngridaGal labai mielos pirštinytės .O mano sūnus vos pamatęs šituos briedžius ,pirštines užsisakė .Rodau jūsų teismui .
Aciu Mano vyras situ pirstiniu jau antrus metus laukia reikia kazkaip siemet susiimti ir bent iki naujuju numegzti..
Labai grazios rastuotos pirstines -tokios mano megstamiausios
Rodausi ir as vaikiskas siltuteles su besmegeniais
kokios nuotaikingos ir mielos
QUOTE(rasa32 @ 2011 12 18, 22:24)
O gal schemute turi?
O, kokie besmegeniai
Aš raudonus merinukus naikinau į tokias prie raudonos striukės derintas vaikiškas pirštinytes :
Aš raudonus merinukus naikinau į tokias prie raudonos striukės derintas vaikiškas pirštinytes :
QUOTE(rasa32 @ 2011 12 18, 22:24)
labai gražu ir žiemiška
QUOTE(ericaa @ 2011 11 27, 18:26)
O aš norėjau paklausti iš kokių siūlų megzti pirštines, kad jos būtų tikrai labai šiltos? Iš 100% vilnos? Pirštinės turėtų nedurti. Ar kažkokį pamušalą į vidų pasiūnat, kad nebūtų perpučiamos, nes man viengubos atrodo labai perpučiamos Noriu Kalėdoms dovanų numegzti ir bijau prašauti Ačiū už pasidalinimus patirtimi
Galima megzti tankiai {plonesniais virbaliukais} iš grynos plonos vilnos {tarkim, kokia teksrena 350 m/100g} ir pridėti vieną siūliuką moherio. Jei norit labai šiltų, neperpučiamų ir be pamušalo, tai tokias mezgat kiek didokas, paskui išpaunat karštam vandeny, paveliat {muilu patrint}, ir bus puikios šiltukės. Kaip tik neperseniausiai sūnui pagaminau tokias.
sveikos nunarpliojau sunui