Gal kuri turit pirstiniu mezgimo schema kur pirstines mezgamos 2 virbalais?
QUOTE(spaceRenata @ 2011 11 14, 22:07)
Labai grazios pirstines
QUOTE(AnTara @ 2011 11 20, 20:09)
Gal kuri turit pirstiniu mezgimo schema kur pirstines mezgamos 2 virbalais?
nelabai isivaizduoju kaip tai turetu atrodyt butu idomu pasiziuret jei kas turit schemu. as manau, kad tuomet jos turetu buti mezgamos is dvieju daliu ir po to susiuvamos arba sumezgamos
QUOTE(Krirma @ 2011 11 21, 12:35)
nelabai isivaizduoju kaip tai turetu atrodyt butu idomu pasiziuret jei kas turit schemu. as manau, kad tuomet jos turetu buti mezgamos is dvieju daliu ir po to susiuvamos arba sumezgamos
Pati pirštinė mezgama kaip viena detalė, kuri paskui perlenkiama, tik nykštys - iš dviejų dalių. Jei niekas neįkels, per šaindien - rytoj pasistengsiu nufotografuoti iš žurnalo kelias schemas su lietuviškais aprašymais. Ten gal kiek daugiau paaiškinti tokio mezgimo būdo ypatumai, bet raštų schemas galima naudoti įprastines, tokias, kaip pvz. minėtosios senosios temos pabaigoje.
O aš norėjau paklausti iš kokių siūlų megzti pirštines, kad jos būtų tikrai labai šiltos? Iš 100% vilnos? Pirštinės turėtų nedurti. Ar kažkokį pamušalą į vidų pasiūnat, kad nebūtų perpučiamos, nes man viengubos atrodo labai perpučiamos Noriu Kalėdoms dovanų numegzti ir bijau prašauti Ačiū už pasidalinimus patirtimi
QUOTE(ericaa @ 2011 11 27, 19:26)
O aš norėjau paklausti iš kokių siūlų megzti pirštines, kad jos būtų tikrai labai šiltos? Iš 100% vilnos? Pirštinės turėtų nedurti. Ar kažkokį pamušalą į vidų pasiūnat, kad nebūtų perpučiamos, nes man viengubos atrodo labai perpučiamos Noriu Kalėdoms dovanų numegzti ir bijau prašauti Ačiū už pasidalinimus patirtimi
jei mezgi su rastu automatiskai jos gaunasi dvigubos. o siulus naudoju kokie papuola, ivairius likucius, kazkaip kai salta, nelanbai jos ir kanda.
Kur galeciau kreiptis reikia broliui dovanai Kaledoms pirstiniu su rastais gal kas kaune ar Vilniuje numegztu uz pinigelius? prasau i az
QUOTE(Krista J. @ 2011 12 05, 16:03)
Super
QUOTE(rogue @ 2011 10 23, 10:15)
gal schemute galima butu labai grazios
Papildyta:
QUOTE(Svaja83 @ 2011 12 06, 11:28)
gal schemute galima butu labai grazios
RADAU