Įkraunama...
Įkraunama...

Pirštinės

pirštinės
Ačiū už nuoradą pirštinių.Taip užsikabinau,visi vaikai aprūpinti,dabar dovanoms mezgu. ax.gif
Atsakyti
sveikos.temute apmirus g.gif
padekit prasau.As pradedancioji mezgeja.Mezgu pirmasias kumstinukes savo metinukei.Sekesi lyg ir neblogai,bet.....Kai pabaigiau pirstinyte pamaciau,kad pirstinukes galas toks negrazus,smailas labai gavosi.Padekit prasau,patarkit kaip uzbaigt,kad nesigautu smailas(kaip siaurinima daryt zinau,bet gal kuri zino,kaip megzti,kad pirstines galas gautusi apvalesnis) doh.gif Beje,mezgu is vilnoniu dvigubu siuliuku,tas irgi nepadeda graziai uzbaigti mezgini doh.gif
buciau dekinga,jei kas atsakytu ax.gif
Atsakyti
As akis nuleidineju kiekvienos eiles 1 ir 3 virbalo pradzioje bei 2 ir 4 pabaigoje, kol viso lieka 4 akys. Tada pertraukiu per visas siula ir su adata uzbaigiu. Nelabai smailai gaunasi
user posted image

Tiesa, tik sumezgu ne pacias krastines akis, o pradzioje pirma ismezgu, 2 ir 3 sumezgu. Virbalo pabaigoje sumezgu nuo galo 2 ir 3, paskutine ismezgu. Taip graziau gaunasi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viksė: 08 vasario 2013 - 22:15
aciu,VIKSE,labai thumbup.gif isbandysiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos žiema ant nosies ir jau dabar rankutės vakarais prašosi pirštinių ,užmačiau tokius grožius patį raštą suprantu , bet kaip jos nunertus nesuprantu gal kas bandėte ar turite smulkesnį aprašymą blush2.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(motiejuss2 @ 2013 10 03, 16:01)
Sveikos žiema ant nosies ir jau dabar rankutės vakarais prašosi pirštinių ,užmačiau tokius grožius patį raštą suprantu , bet kaip jos nunertus nesuprantu gal kas bandėte ar turite smulkesnį aprašymą  blush2.gif 

manau zemais stulpeliais kabinat uz pynutes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 10 03, 19:16)
manau zemais stulpeliais kabinat uz pynutes  mirksiukas.gif

4u.gif taip raštelis tas pats biggrin.gif ahh doh.gif ne taip suformuluotas mano klausymas.. kaip susiūta prištinė ir pirštas kažkaip taip susuktas idomiai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo motiejuss2: 03 spalio 2013 - 23:14
QUOTE(motiejuss2 @ 2013 10 03, 23:12)
4u.gif taip raštelis tas pats  biggrin.gif ahh  doh.gif ne taip suformuluotas mano klausymas.. kaip susiūta  prištinė ir pirštas kažkaip  taip susuktas idomiai  g.gif

Labai idomios pirstines, manau ju pirstas nertas ratu.
Atsakyti
užsikabinau numegzti kumštinukes su katinais ar šunim ar šiaip kokias... susiradau krūvą raštų ir užstrigau, nes visi mano surasti raštai yra iš 60 akių... tai telieka tik siūlų storį keisti? ar yra kokia gudrybė?

ta prasme gaunasi labai diiiidelės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMICY: 14 spalio 2013 - 07:31
QUOTE(motiejuss2 @ 2013 10 03, 17:01)
Sveikos žiema ant nosies ir jau dabar rankutės vakarais prašosi pirštinių ,užmačiau tokius grožius patį raštą suprantu , bet kaip jos nunertus nesuprantu gal kas bandėte ar turite smulkesnį aprašymą  blush2.gif 
user posted image

Sveikos , gal kuri jau jas nuneret ?
blush2.gif
Atsakyti
user posted image

Mano megztos pirštinės.
Atsakyti
[quote=IngridaGal,2012 11 26, 16:26]
Kiek daug gražučių pirštinyčių.. visos orginalios ir labai žavios wub.gif

Mano pirštinės-riešinės
user posted image

Gal galėtumėt trumpai paaiškinti, kaip jas mezgėt. Kaip megzti iki tos dalies kur atsilenkia tai man viskas aišku, o kaip paskui darot tą atlenkimą? iš vidinės pusės surenkat ir pabaigiat megzti kaip riešinę o tą atlenkimą mezgat toliau?

Atsakyti