pirštinės
Ačiū už nuoradą pirštinių.Taip užsikabinau,visi vaikai aprūpinti,dabar dovanoms mezgu.
sveikos.temute apmirus
padekit prasau.As pradedancioji mezgeja.Mezgu pirmasias kumstinukes savo metinukei.Sekesi lyg ir neblogai,bet.....Kai pabaigiau pirstinyte pamaciau,kad pirstinukes galas toks negrazus,smailas labai gavosi.Padekit prasau,patarkit kaip uzbaigt,kad nesigautu smailas(kaip siaurinima daryt zinau,bet gal kuri zino,kaip megzti,kad pirstines galas gautusi apvalesnis) Beje,mezgu is vilnoniu dvigubu siuliuku,tas irgi nepadeda graziai uzbaigti mezgini
buciau dekinga,jei kas atsakytu
padekit prasau.As pradedancioji mezgeja.Mezgu pirmasias kumstinukes savo metinukei.Sekesi lyg ir neblogai,bet.....Kai pabaigiau pirstinyte pamaciau,kad pirstinukes galas toks negrazus,smailas labai gavosi.Padekit prasau,patarkit kaip uzbaigt,kad nesigautu smailas(kaip siaurinima daryt zinau,bet gal kuri zino,kaip megzti,kad pirstines galas gautusi apvalesnis) Beje,mezgu is vilnoniu dvigubu siuliuku,tas irgi nepadeda graziai uzbaigti mezgini
buciau dekinga,jei kas atsakytu
As akis nuleidineju kiekvienos eiles 1 ir 3 virbalo pradzioje bei 2 ir 4 pabaigoje, kol viso lieka 4 akys. Tada pertraukiu per visas siula ir su adata uzbaigiu. Nelabai smailai gaunasi
Tiesa, tik sumezgu ne pacias krastines akis, o pradzioje pirma ismezgu, 2 ir 3 sumezgu. Virbalo pabaigoje sumezgu nuo galo 2 ir 3, paskutine ismezgu. Taip graziau gaunasi
Tiesa, tik sumezgu ne pacias krastines akis, o pradzioje pirma ismezgu, 2 ir 3 sumezgu. Virbalo pabaigoje sumezgu nuo galo 2 ir 3, paskutine ismezgu. Taip graziau gaunasi
aciu,VIKSE,labai isbandysiu
QUOTE(motiejuss2 @ 2013 10 03, 16:01)
Sveikos žiema ant nosies ir jau dabar rankutės vakarais prašosi pirštinių ,užmačiau tokius grožius patį raštą suprantu , bet kaip jos nunertus nesuprantu gal kas bandėte ar turite smulkesnį aprašymą
manau zemais stulpeliais kabinat uz pynutes
QUOTE(ingauk @ 2013 10 03, 19:16)
manau zemais stulpeliais kabinat uz pynutes
taip raštelis tas pats ahh ne taip suformuluotas mano klausymas.. kaip susiūta prištinė ir pirštas kažkaip taip susuktas idomiai
QUOTE(motiejuss2 @ 2013 10 03, 23:12)
taip raštelis tas pats ahh ne taip suformuluotas mano klausymas.. kaip susiūta prištinė ir pirštas kažkaip taip susuktas idomiai
Labai idomios pirstines, manau ju pirstas nertas ratu.
užsikabinau numegzti kumštinukes su katinais ar šunim ar šiaip kokias... susiradau krūvą raštų ir užstrigau, nes visi mano surasti raštai yra iš 60 akių... tai telieka tik siūlų storį keisti? ar yra kokia gudrybė?
ta prasme gaunasi labai diiiidelės
ta prasme gaunasi labai diiiidelės
Mano megztos pirštinės.
[quote=IngridaGal,2012 11 26, 16:26]
Kiek daug gražučių pirštinyčių.. visos orginalios ir labai žavios
Mano pirštinės-riešinės
Gal galėtumėt trumpai paaiškinti, kaip jas mezgėt. Kaip megzti iki tos dalies kur atsilenkia tai man viskas aišku, o kaip paskui darot tą atlenkimą? iš vidinės pusės surenkat ir pabaigiat megzti kaip riešinę o tą atlenkimą mezgat toliau?
Kiek daug gražučių pirštinyčių.. visos orginalios ir labai žavios
Mano pirštinės-riešinės
Gal galėtumėt trumpai paaiškinti, kaip jas mezgėt. Kaip megzti iki tos dalies kur atsilenkia tai man viskas aišku, o kaip paskui darot tą atlenkimą? iš vidinės pusės surenkat ir pabaigiat megzti kaip riešinę o tą atlenkimą mezgat toliau?