Įkraunama...
Įkraunama...

Pirštinės

Sveikutės 4u.gif

gal kuri turite savo lobynuose aprašymą kaip megzti pirštinę dviems - "jam ir jai"?
Atsakyti
Pažiūrėkit ankstesnė temoj- tikrai yra
Atsakyti
Pasirodysiu su savo pirštinėm- ne pirštinėm, riešinėm- ne riešinėm smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2012 12 10, 17:38)
Pasirodysiu su savo pirštinėm- ne pirštinėm, riešinėm- ne riešinėm smile.gif

grynu gryniausios riesines ir be galo grazios, juk nebutinai visos turim megzti su karoliukais, beja, mano pirmosios buvo pynetosios smile.gif
Atsakyti
be rėmų: labai labai grazios visos, ypac tos zaliosios, saunuole! (ps tie karoliukai jau vemt vercia - i riesiniu tema net nebeziuriu - tas pats per ta pati)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 10 gruodžio 2012 - 19:03
Dėkui 4u.gif Labai smagiai mezgasi, smagu turėti po nosim siūlus ir galvoti, kokį raštą būtų galima pritaikyti smile.gif Čia turbūt jau ant kokių užsikabinam, kas už su karoliukais, o kas už tokių g.gif
Atsakyti
Gal as ir ne cia pataikiau, bet labai noreciau rasti dovanoms megztas juodas ar tamsiai melynas vyriskas pirstuotas pirstines bei moteriskas balksvas ar pilksvas pirstines su atvirais pirstais, nebutinai pirstuotas, gali buti ir vientisos. Gal kuri nori man padeti ar nukreipti i tinkama tema?
Atsakyti
Labai norėčiau išmokti megzti kumštines pirštines su nykščiu iš šono .Tą tokį tradicinį moku (kai mezgamas deš. nykštys ant 3 virbalo, kairys - ant 4 - to ir t.t), bet man labai patinka tas kitas būdas. Tikiuosi kuri nors supratote apie ką aš blush2.gif ir gal kokią nuorodėlę užrodysite. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2013 01 11, 14:18)
Labai norėčiau išmokti megzti kumštines pirštines su nykščiu iš šono .Tą tokį tradicinį moku (kai mezgamas deš. nykštys ant 3 virbalo, kairys - ant 4 - to ir t.t), bet man labai patinka tas kitas būdas. Tikiuosi kuri nors supratote apie ką aš  blush2.gif  ir gal kokią nuorodėlę užrodysite.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aš manau, kad tada nykštys mezgasi kaip pirštuotųjų, t.y. šone pridedant vis akių. Bent aš atip mezgu pirštuotas. Gal kas dar kitaip patars g.gif Man irgi įdomu būtų
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2013 01 11, 13:18)
Labai norėčiau išmokti megzti kumštines pirštines su nykščiu iš šono .Tą tokį tradicinį moku (kai mezgamas deš. nykštys ant 3 virbalo, kairys - ant 4 - to ir t.t), bet man labai patinka tas kitas būdas. Tikiuosi kuri nors supratote apie ką aš  blush2.gif  ir gal kokią nuorodėlę užrodysite.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

va čia ir čia kaip tik tokios ir aprašymas nemokamas, jei teisingai supratau norą....
Atsakyti
paprastos, bet šiltos ir visai mielos

user posted image
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2013 01 12, 13:33)
paprastos, bet šiltos ir visai mielos

Kokios elegantiskos wub.gif wub.gif

Perziurejau si video http://www.youtube.c...h?v=WWSSth0vaz4

ir visai patiko tokio stiliaus pirstines, susiradau internete knyga is video, viskas labai aiskiai parodyta ka ir kaip daryti http://photo.qip.ru/...chka/115455693/

Gal kas susigundysit rastuotom pirstinem smile.gif, man siemet labai grazu rastuotos kojines ir pirstines, o anksciau labai nemegau rastuotu mezginiu schmoll.gif
Atsakyti