Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Loxxy @ 2011 11 16, 12:11)
O Jūsų rūbų spalva pirmoje foto tai man labai labai... wub.gif

Čia jei mano tai abi VS suknelės biggrin.gif Tik pirmoji realybėje ne tokia ryški, o antroji mano ryški atrodo, nes labai saulės apšvista, bet nėra tokia ryški irgi.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 16 lapkričio 2011 - 12:16
QUOTE(groovy @ 2011 11 16, 12:15)
Čia jei mano tai abi VS suknelės biggrin.gif Tik pirmoji realybėje ne tokia ryški, o antroji mano ryški atrodo, nes labai saulės apšvista, bet nėra tokia ryški irgi.

user posted image

wub.gif O ji gražiai krenta? Jau eisiu į prekybininkių temą ieškoti. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2011 11 16, 12:19)
wub.gif O ji gražiai krenta? Jau eisiu į prekybininkių temą ieškoti.  cool.gif

Gražiai ir nesiglamžo. Tik pilvuko geriau kuo mažiau turėti, bet nėra iš tų visai baisiai aptemptų. Ir iškirptė didelė blush2.gif Man net norėtųsi mažesnės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2011 11 16, 12:06)
o tai turit rūbų kurie nepriklauso jokiai kapsulei, ir tiesiog guli ir laukia kol formuosit naują? Nes man logiškai nesusidelioja, jei turiu tris sukompletuotas kapsules ir noriu ketvirtos, tai turiu pradėt nuo nulio, arba jungti prie vienos jau esamos, arba išmesti pusę senos, kad kapsulė taptu nepilna ir galėčiau ją susikompletuoti  g.gif
Nors aš kai taisyklių laužytoja, va naujos kapsulės švarką, prisiderinau prie senos sijono ir jaučiu taip šokinėsiu, kol bent pagrindus naujosios suformuosiu  g.gif

Pas mane gaunasi maždaug taip. Sakykim, turiu rudeniui kažkiek rūbų, kuriuos planuoju dar nešioti. Nuo nulio niekada nepradedu. Vasarą juos ištraukiu į dienos šviesą, apžiūriu, primetu derinius, apsisprendžiu dėl kapsulės spalvų. Per vasaros išpardavimą superku didžiąją dalį, ko trūksta. Rudenį papildau keliais likusiais elementais. Ir taip kiekvienam sezonui.
Vasarai pradedu ruoštis žiemą, kadangį per sausio išpardavimus būna pilna vasariškų rūbų 4u.gif

Groovy, atpažįstu savo odos atspalvį drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 16, 12:23)
Groovy, atpažįstu savo odos atspalvį  drinks_cheers.gif

Pirmoji nuotrauka tik po atostogų, atroji tik prieš atostogas biggrin.gif Aišku, veidas su pudra, bet rankos ir visa kita tai ne biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 16 lapkričio 2011 - 12:25
QUOTE(groovy @ 2011 11 16, 12:02)
Va, trumpam:

Pati žiūriu, kad kiekvienas apšvietimas vis kitokį atspalvį jiems suteikia lotuliukas.gif

thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 11 16, 12:22)
Gražiai ir nesiglamžo. Tik pilvuko geriau kuo mažiau turėti, bet nėra iš tų visai baisiai aptemptų. Ir iškirptė didelė blush2.gif Man net norėtųsi mažesnės blush2.gif

Man irgi labai grazi ta melyna suknute wub.gif

Loxxy pas mumis miniatiurine kiek pamenu biggrin.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 11 16, 12:23)

Vasarai pradedu ruoštis žiemą,

Jus labai organizuotas zmogus smile.gif

Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 11 16, 13:25)
Pirmoji nuotrauka tik po atostogų, atroji tik prieš atostogas biggrin.gif Aišku, veidas su pudra, bet rankos ir visa kita tai ne biggrin.gif

Aš apie antrą foto, deja, manoji oda nekeičia atspalvį niekad jokiom sąlygom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 11 16, 12:22)

Va dėl iškirptės tai nelabai gerai, nelabai turiu ką iš po jos demonstruot. Vistiek jau VS puslapyje sėdžiu, darbui amen blush2.gif

DontStop tose parduoptuvėse kur aš dažniausia apsiperku baisiai didelių išpardavimų nebūna schmoll.gif Na tų alia 70 proc. Gerai jei numeta 30 proc. bet dėl tiek retai verta pralaukti visą sezoną ir tik tada pirkti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 11 16, 12:25)

Pas mane naturalus plaukai panasus, panasiai svieseja vasara. bet oda zymiai siltesne, IMHO g.gif
Atsakyti
Aš ir jau vėstant orams susižiūriu, ką turiu kitam sezonui ir susirašau ko trūksta, šita tema išmokė. Tik užtrunka, kol viską gaunu. Dabar du megztukus nusipirkau, trečias turi ateiti iš VS, dar liks smulkmenos ir batai šaltajam sezonui. O kai baigsiu, jaučiu, reikės apsvarstyti, ar nieko netrūksta pavasariui ir per žiemos išpardavimus pakeisti sunešiotuis žieminius drabužius kitai žiemai.
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2011 11 16, 12:27)
Aš apie antrą foto, deja, manoji oda nekeičia atspalvį niekad jokiom sąlygom  ax.gif

Aha, supratau smile.gif

QUOTE(Loxxy @ 2011 11 16, 12:28)
Va dėl iškirptės tai nelabai gerai, nelabai turiu ką iš po jos demonstruot. Vistiek jau VS puslapyje sėdžiu, darbui amen  blush2.gif

Tai gal ir gerai, nebus visi vyrai draugai per kokį vakarėlį doh.gif Nes man jau darosi nemalonu su ja biggrin.gif Nors ano tik B dydis (aišku, dar VS liemenėlė savo padaro lotuliukas.gif).

QUOTE(Shana @ 2011 11 16, 12:29)
Pas mane naturalus plaukai panasus, panasiai svieseja vasara. bet oda zymiai siltesne, IMHO g.gif

Na bet aš vis tiek turbūt irgi Soft Summer g.gif Bent man taip sakė lotuliukas.gif
Beje, tavo gal jau nebeatbąla iki pirminės tokiam klimate gyvenant lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 16 lapkričio 2011 - 12:35
QUOTE(Loxxy @ 2011 11 16, 13:28)

DontStop tose parduoptuvėse kur aš dažniausia apsiperku baisiai didelių išpardavimų nebūna  schmoll.gif Na tų alia 70 proc. Gerai jei numeta 30 proc. bet dėl tiek retai verta pralaukti visą sezoną ir tik tada pirkti. g.gif

Na, 30 % nuolaida vis geriau, nei jokios nuolaidos smile.gif O per išpardavimus kitose parduotuvėse apsilankyti tiesiog įdomumo dėlei nebandėt? ax.gif

QUOTE(groovy @ 2011 11 16, 13:29)
ir per žiemos išpardavimus pakeisti sunešiotuis žieminius drabužius kitai žiemai.

Žiemos išpardvimai, IMHO, patys geriausi, per juos daugiausia išleidžiu pinigėlių blush2.gif , užtat apsiperku pavasariui, vasarai ir sekančiai žiemai smile.gif Drabužių yra visiems sezonams, tada kai per vasaros išpardavimus pagrinde vasariniai rolleyes.gif
Atsakyti