Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Loxxy @ 2011 11 16, 10:41)
Ir nepatikėsit, bet diskusijoje apie rudos ir pilkos derėjimą, atsovavau nuomonę, kad jos nedera, o daba taip sėdžiu apsirėdžiusi. Na kabojo spintoje greta mano senas rudas sijonas, ir naujas pilkas švarkelis ir taip gražiai derėjo  g.gif

Aš sakau, kad labai nuo atspalvio priklauso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2011 11 16, 11:41)
Bet jūs man tundrai paaiškinkite, ką darot kai kuriat iš pagrindų naują kapsulę. Negi viską dedat į skrynią kol pilnai sukompletuojat.

Aš iš anksto, dar prieš sezoną sukomplektuoju, kadangi vidury sezono nieko neperku (viskas brangu) mastau.gif Kitą vertus, visai nuo nulio formuot neteko, visad "šoku" nuo jau turimų rūbų mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 16, 11:02)
Aš iš anksto, dar prieš sezoną sukomplektuoju, kadangi vidury sezono nieko neperku (viskas brangu)  mastau.gif Kitą vertus, visai nuo nulio formuot neteko, visad "šoku" nuo jau turimų rūbų  mastau.gif

o tai turit rūbų kurie nepriklauso jokiai kapsulei, ir tiesiog guli ir laukia kol formuosit naują? Nes man logiškai nesusidelioja, jei turiu tris sukompletuotas kapsules ir noriu ketvirtos, tai turiu pradėt nuo nulio, arba jungti prie vienos jau esamos, arba išmesti pusę senos, kad kapsulė taptu nepilna ir galėčiau ją susikompletuoti g.gif
Nors aš kai taisyklių laužytoja, va naujos kapsulės švarką, prisiderinau prie senos sijono ir jaučiu taip šokinėsiu, kol bent pagrindus naujosios suformuosiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2011 11 16, 12:06)
Nes man logiškai nesusidelioja, jei turiu tris sukompletuotas kapsules ir noriu ketvirtos, tai turiu pradėt nuo nulio, arba jungti prie vienos jau esamos, arba išmesti pusę senos, kad kapsulė taptu nepilna ir galėčiau ją susikompletuoti  g.gif

susideliojo viskas jums logiskai biggrin.gif
greit prisipazinkit, kas esat is jusu soft summer ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 16 lapkričio 2011 - 11:13
QUOTE(sunray @ 2011 11 16, 11:10)

žmonės kalba kad aš biggrin.gif
Atsakyti
kokia laime bigsmile.gif , vadinasi ne viena as ta pilkoji pele biggrin.gif
ar vadovaujates kokia spalvine palete, jei taip tai kokia? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2011 11 16, 11:23)
kokia laime  bigsmile.gif , vadinasi ne viena as ta pilkoji pele  biggrin.gif
ar vadovaujates kokia spalvine palete, jei taip tai kokia? 4u.gif

Kaip čia pasakius. Nuoširdžiai vengiu šiltų spalvų, nes su jomis atrodau klaikiai. bet tai atradau kur kas anksčiau nei kapsulės metodą. Esu įsimylėjusi tamsiai mėlyną atspalvį, ir užsikrovus pusę spintos šios spalvos aprėdų. Aišku nesu visiškai atsisakiusi ir juodos, turiu dalykinį kostiumėlį, bet prie jo visuomet derinu man labiau tinkančių spalvų detalės. Dar myliu rudą, nors ne visi jų atsplaviai tinka.
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2011 11 16, 10:41)
Jūs pamiršot kad Shana Ispanijoje gyvena, iš kur ten riebus pienas  lotuliukas.gif  tongue.gif
O aš pradėjau komplektuoti naują pilką kapsulę. Bet jūs man tundrai paaiškinkite, ką darot kai kuriat iš pagrindų naują kapsulę. Negi viską dedat į skrynią kol pilnai sukompletuojat. Nu laikantis taisyklės kad kapsulių negalima maišyti tarpusavyne taip išeina  g.gif

tongue.gif
Is tikro tai piena 3,5 perkam, bet kad as jo naudoju 3 lasus i kava biggrin.gif

Tai kam as tau keliau paveiksliuku pagal uzsakyma doh.gif Vistiek lasiniu vezti turesi cool.gif

As nemoku suformuoti is karto kaip Dontstop, rubai atsiranda pas mane po viena, per ilgesni laika. Nesioju tai ka jau yra, dabar pvz pradejau zalsvai ruda formuot, i jau eis kol kas turimi rudi ir smeliniai/beige, zalsvai melsva sijona pirkau, kiti zalsvi atsiras su laiku, kai rasiu kas patinka. Kol kas nesiosiu tuos pora derinuku, kuriuos galiu suformuoti rolleyes.gif

QUOTE(Loxxy @ 2011 11 16, 11:06)
Nors aš kai taisyklių laužytoja, va naujos kapsulės švarką, prisiderinau prie senos sijono ir jaučiu taip šokinėsiu, kol bent pagrindus naujosios suformuosiu  g.gif

As irgi taip darau, nejau dabar pirksiu ir saugosiu, kol viska rasiu. Tai gali kazi kiek uztrukti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2011 11 16, 11:10)

Aš aš, net spalvą natūralią atsiauginau ir labai tuo džiaugiuosi smile.gif Labiausios spalvos mažėjimo tvarka: šviesiai pilka, mėlynosios eglės spalva, tamsiai mėlyna, bordo.
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 11 16, 11:42)
Aš aš, net spalvą natūralią atsiauginau ir labai tuo džiaugiuosi smile.gif 

Jei jusu naturali tokia, kaip matesi gabaliukas prie megztuko foto, tai as tokia irgi saugociau ir negadinciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 11 16, 11:45)
Jei jusu naturali tokia, kaip matesi gabaliukas prie megztuko foto, tai as tokia irgi saugociau ir negadinciau biggrin.gif

Galiukas čiut čiut dar šviesesnis, kai kiek paaugs, visai nukirpsiu smile.gif

Pati žiūriu, kad kiekvienas apšvietimas vis kitokį atspalvį jiems suteikia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 16 lapkričio 2011 - 12:26
QUOTE(Shana @ 2011 11 16, 11:39)
Tai kam as tau keliau paveiksliuku pagal uzsakyma doh.gif Vistiek lasiniu vezti turesi cool.gif

As nemoku suformuoti is karto kaip Dontstop, rubai atsiranda pas mane po viena, per ilgesni laika.

Tai vis dar kelk, kelk nuo įdėtu pastangų priklausys raumens kiekis ant lašiakų tongue.gif
taip ir aš, neikaip negalėčiau per kelis mėn susiformuoti pilnos kapsulės net jei parduotuvėse gyvenčiau. Man kartais užtrunka kelis metus, va ruda kapsulė dar nebaigta, o pirmam jos pirkiniui (sojunui) jau 5 m. DontStop gali aparuoli gauti išgirdus mano terminus biggrin.gif

QUOTE(groovy @ 2011 11 16, 12:02)
Pati žiūriu, kad kiekvienas apšvietimas vis kitokį atspalvį jiems suteikia lotuliukas.gif

Nu rimtai man šitose dvejose foto plaukų spalvos visiškai skirtingos. Mano natūrali labai panaši, į jūsų antroje nuotraukoje (bent jau per mano monitoriu). Ir vasarą jie nublunka saulėje, žiemą atauginėdami tamsėja šiek tiek, todėl žiemą neryškiai dažau sruogomis, kad atrodyčiau kaip vasarą.

O Jūsų rūbų spalva pirmoje foto tai man labai labai... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 16 lapkričio 2011 - 12:12