Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(melynesne @ 2011 11 15, 20:27)
Suknelės pas mane kaip pagrindas ar viršiju 12vnt. nesu tikra, reikėtų pasiskaičiuoti  ax.gif  kitas dalykas, leidžiu sau jų turėti ne tris, nes nešioju beveik tris sezonus (šaltą vasarą, pavasarį, šiltą rudenį ir dar iki gilios žiemos sluoksniais), todėl norisi turėti daugiau.

Ji turi kažkokio labiau gelsvumo, nors šiaip yra tipo balta, tikrai ne kažkokia geltona  unsure.gif

Tuomet taip išeina, kad tos trys ar daugiau suknelių įeina į skirtingas kapsules? Tuomet viskas ok 4u.gif

Raskit pavyzdį google, pabandysim kažką virtualiai paderint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 15, 21:06)
Tuomet taip išeina, kad tos trys ar daugiau suknelių įeina į skirtingas kapsules? Tuomet viskas ok  4u.gif

Raskit pavyzdį google, pabandysim kažką virtualiai paderint  smile.gif

Galėčiau ir pati saviškį įkelti, bet visdar nesigauna unsure.gif

Vistiek išsimušiau iš vėžių unsure.gif Šiaip gaunasi, kad tos visos suknelės prakeliaus po 2-3 sezonus. Taip atsitinka dėl to rengimosi sluoksniais ir panašiai, kad sunešioju ir šaltą vasaros dieną, ir pavasarį, ir rudenį, ir dar kartais žiemą, nes beveik visur pagal aplinkybes būna karšta su kažkuo megztu. Ech, turėsiu dabar ką apmastyti. O kokiems tipams tinka ir kuriems netinka bordo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynesne: 15 lapkričio 2011 - 21:47
Melynesne, nukopink URL adresa ir kelk, labai smalsu.

As pradzioj temu irgi nesusigaudziau kaip galima su 3 spalvom gyvent, tik veliau "dashuto", kad cia ne visas garderobas, o tik viena is kapsuliu".
Atsakyti
Rytoj nufotografuosiu tą savo gelsvą/baltą spalvą, nes man labai smalsu ir reikalinga žinoti su kuo galiu jį nešioti, kad nedulkėtų spintoje 4u.gif

Vienai kapsulei trys spalvos - įsivaizduoju, tačiau turbūt todėl ir kyla man spalvų problema, nes mano dauguma rūbų migruoja tarp kelių kapsulių (tai gaunasi, kad spalvų tendencija dažniausiai išlieka vistiek ta pati daugiau ar mažiau) + turiu savo mėgstamas spalvas ir kitų niekaip nenoriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 11 15, 17:07)
Nusipirkau tris pilkas sukneles, vuhuuu, būsiu pilkuolė  biggrin.gif 

O, mano papilkėjusi draugė drinks_cheers.gif

Striukės spalva ta tamsiai violetinė graži 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 11 15, 22:45)
O kokiems tipams tinka ir kuriems netinka bordo?

Visiems tinka bordo, nelygu koks atspalvis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 11 15, 23:40)
O, mano papilkėjusi draugė drinks_cheers.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Mėlynesne, bandysiu paaiškinti, kaip įkelti foto čia:

1. nufotografuokit ir perkelkit nuotraukas iš fotiko į savo kompą

2. prisijunkit prie www.fotki.com ir prisiregistruokit ten. Reikės sukurti savo account'ą, paskui sukurti albumėlį ten

3. perkelkit nuotraukas iš savo kompo į virtualų albumėlį fotki.com

4. atidarykit norimą nuotrauką albumėlyje, užveskit pelę ant jos, paspauskit dešinę pelės klavišą

5. atsidariusioje pilkoje lentelėje raskit nuotraukos adresą, jis eina po žodžio URL. Visą jį reikia nukopijuoti

6. atidarykit SM žinutės rašymo lauką, virš teksto ieškokit mygtuko IMG, jį paspaudus įklijuokit nuotraukos adresą į atsiradusią tuščią eilutę

7. peržiūrėkit žinutę ir jei viskas ok, skelbkit

Jei kuris nors punktas neaiškus, klauskit, padėsim bendrom jėgom 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 11 15, 20:27)
Suknelės pas mane kaip pagrindas ar viršiju 12vnt. nesu tikra, reikėtų pasiskaičiuoti  ax.gif  kitas dalykas, leidžiu sau jų turėti ne tris, nes nešioju beveik tris sezonus (šaltą vasarą, pavasarį, šiltą rudenį ir dar iki gilios žiemos sluoksniais), todėl norisi turėti daugiau.

Ji turi kažkokio labiau gelsvumo, nors šiaip yra tipo balta, tikrai ne kažkokia geltona  unsure.gif
Papildyta:

Tai šiuo atveju taip gaunasi, nes pirkdavau tris spalvas (kažkaip netyčia dar nežinodama, bet jos mano labiausiai mėgstamos), o dabar jau negaliu trijų pilkų turėti, nors viena su marginimu, o kitos dvi skiriasi atspalviais.
Juodos kaip ir neįskaičiuoju į tas tris, čia kaip ketvirta, kurios nereik derinti ir kažkokią dalį bent jau 20% vistiek turiu ir turėsiu  tongue.gif

kažkaip susipainiojot
tokio garderobo formavimo pagrindas - prieš sezoną išsitrauki visus rūbus iš spintos, palovio ar dar kur gali būti užslėptų gerybių ir susidėlioti ką su kuo ir kaip nešiosit, ko trūksta... ko nebenešiosit...
tada jau aiškiau būtų kiek tų suknelių reikia. Aišku galima devėti suknelę kaip palaidinę ar sijoną... bet vis tiek reik pasižiūrėt visus derinius. Tarkim imat vasarinę suknelę ir dėvit kaip sijoną viršuje su megztuku - vadinasi suknelė eina vietoje sijono... suknelė gali eiti vietoje tunikos, palaidinės ir t.t. bet vis tiek turėtų likti pagrindinės trys spalvos arba suknelė lieka bazinės spalvos (kažkada minėjau kad visi tipai turi vadinamas bazines spalvas kurios dažniausiai naudojamos kostiumėliams). Bet tada nematau tikslo pirkti tiek suknelių... gaunas variantas perki tris vienodas ir mažiau lakstyt ieškant reik... arba jos skirtingos šilumos, tada eina skirtingam sezonui (nors man nesuvokiama kaip galima vilnonę ar kokią kitą storą suknelę devėt vasara arba pakankamai ploną vilkėt prie storų pėtkelnių ar storesnių kelnių). Jei jos visos vidutinio plonumo ar šiltumo - vėlgi nebeaišku kam tiek jų.

penkias spalvas tarpusavyje suderinti yra menas, net jei jos pakankamai derinamos. Suderinti galima aišku, bet ... jei tokios pat spalvos palaidinė derės prie keturių spalvų, tai kelnės gali ir nebetikti... o dar su mūsų parduotuvių apšvietimų labai lengva prašaut su atspalviu... ir guli spintoje rūbas kurį nežinia kada ir prie ko dėvėsit. Todėl ir apsiribojama trimis spalvomis.

juodą reikia derinti ax.gif ir ji įsiskaičiuoja prie spalvų... pas mane juoda (soft black) eina kaip bazinė šaltojo sezono (aš dėl permainingų orų skirstyt nusprendžiau į šaltąjį ir šiltąjį) garderobo spalva. Iškart atkrito visi tamsiai mėlyni (tokia labai tamsi, juodos alternatyva) vasariniai rūbai, kadangi nedera man jie su juoda schmoll.gif o pilki parkeliavo į šaltąjį sezoną.

pieno balta tokia ne pageltonavus, o sakyčiau pamėlus... š su pavadinimais pas mus LT... Man sunku su tom baltom išvis, kažkokia nederinama ji lotuliukas.gif Jei ta gelsvai balta šilta tai derinama išskirtinai su šilto atspalvio spalvom, kitaip atrodo purvina ir tiek... kaip ir vasaros paletės baltos išskirtinai derinamos tik su vasaros paletės spalvomis, net tos šaltos bendros su žiema spalvos atkrenta... tame tarpe ir juoda biggrin.gif
Atsakyti
Rytas
QUOTE(melynesne @ 2011 11 15, 21:45)
kokiems tipams tinka ir kuriems netinka bordo?

Siaip jau visos beveik spalvos tinka visiems tipams, tik reikia susirasti SAVO ATSPALVI.
Atsimenat kelem lenteles su tos pat spalvos saltais ir siltais atspalviais, va pagal tipa ir reikia rinktis is atitinkamu.

As Melynesne suprantu, man sukneles irgi patinka labai blush2.gif Jos pas mane kaip biski atskirai nuo kapsuliu blush2.gif

Del baltos - mano supratimu pieno balta yra salta, i melynuma ar violetavuma, kaip Bytte sake, o i geltonuma as vadinu kremine g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 11 16, 07:59)

Del baltos - mano supratimu pieno balta yra salta, i melynuma ar violetavuma, kaip Bytte sake, o i geltonuma as vadinu kremine g.gif

Įkišiu trigrašį smile.gif Tai tada apie labai liesą pieną galvojat, jei pieno -baltumo šalta smile.gif Na juk ir vestuvines sukneles skirsto - sniego baltumo (šalta spalva), pieno baltumo (vos vos šiltas atspalvis) ir šampaninė (gelsvumo daugiau). Man pieno baltumo - tai tokia balta, bet tirštesnė, šiltesnė spalva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2011 11 16, 10:11)
Įkišiu trigrašį  smile.gif  Tai tada apie labai liesą pieną galvojat, jei pieno -baltumo  šalta smile.gif Na juk ir vestuvines sukneles skirsto - sniego baltumo (šalta spalva), pieno baltumo (vos vos šiltas atspalvis) ir šampaninė (gelsvumo daugiau). Man pieno baltumo - tai tokia balta, bet tirštesnė, šiltesnė spalva smile.gif

Jūs pamiršot kad Shana Ispanijoje gyvena, iš kur ten riebus pienas lotuliukas.gif tongue.gif
O aš pradėjau komplektuoti naują pilką kapsulę. Bet jūs man tundrai paaiškinkite, ką darot kai kuriat iš pagrindų naują kapsulę. Negi viską dedat į skrynią kol pilnai sukompletuojat. Nu laikantis taisyklės kad kapsulių negalima maišyti tarpusavyne taip išeina g.gif
Ir nepatikėsit, bet diskusijoje apie rudos ir pilkos derėjimą, atsovavau nuomonę, kad jos nedera, o daba taip sėdžiu apsirėdžiusi. Na kabojo spintoje greta mano senas rudas sijonas, ir naujas pilkas švarkelis ir taip gražiai derėjo g.gif
Atsakyti