Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Aš vakar, po ilgų kančių nusipirkau striukę kasdieniam niokojimui (užsiėmimams su šunim) ir pakaitalui, kol "geroji" valyme. Ilgai dvejojau dėl spalvos bei modelio. Rinkausi tarp juodos ir smėlio. Galiausiai nusipirkau tamsiai mėlyną. Apsidžiaugiau - reiks kokios šiltos smėlio spalvos skaros ir komplektėlis puikus.
Šiandien dieną išėjau su striuke į lauką ir ... ... pamačiau, kad ji tamsiai tamsiai violetinė swoon.gif swoon.gif mega_shok.gif

2 eilės 2 spalva. Saulėje dar pašviesėja ir "pavioletinuoja" - ot pataikiau laugh.gif

user posted image

Vistiek noriu smėlinio šaliko/skaros ph34r.gif

---

Melynesne, kur nukovėt savo suknutes? smile.gif
Atsakyti
Visas iš skirtingų vietų.. dabar neramu, noriu dar tos vienos, bet vėl pilka rolleyes.gif o bordo mano akimis ant manęs nesižiūri, nors vyras ir mama sako, kad gražiai, sunku apsispręsti schmoll.gif

Man jūsų striukės spalva, kaip spalva graži, bet striukės tokios nepirkčiau, o šaliką vistiek atitinkamo atspalvio pilką jamčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 11 15, 18:47)
noriu dar tos vienos, bet vėl pilka  rolleyes.gif 

Trys suknelės vienai kapsulei - jau perteklius, o dar ir visos pilkos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2011 11 15, 17:24)

Šiandien dieną išėjau su striuke į lauką ir ... ... pamačiau, kad ji tamsiai tamsiai violetinė swoon.gif swoon.gif mega_shok.gif

O man violetiniai/melyna spalva labai wub.gif

QUOTE(melynesne @ 2011 11 15, 17:47)
Visas iš skirtingų vietų.. dabar neramu, noriu dar tos vienos, bet vėl pilka  rolleyes.gif 

Pasirodom bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 11 15, 17:47)
Visas iš skirtingų vietų.. dabar neramu, noriu dar tos vienos, bet vėl pilka  rolleyes.gif  o bordo mano akimis ant manęs nesižiūri, nors vyras ir mama sako, kad gražiai, sunku apsispręsti  schmoll.gif

Man jūsų striukės spalva, kaip spalva graži, bet striukės tokios nepirkčiau, o šaliką vistiek atitinkamo atspalvio pilką jamčiau  lotuliukas.gif

Aš manau nepirkčiau daugiau nei dvejų tos pačios spalvos suknelių smile.gif

Tai aš tokios irgi nepirkau laugh.gif

QUOTE(Shana @ 2011 11 15, 18:25)
O man violetiniai/melyna spalva labai wub.gif

Kadangi išsirinkti ją kainavo labai daug laiko, kartot procedūros nenusiteikus - apie keitimus net negalvoju. Ir išvis mąstau - man, bandančiai įsileist į pasaulį spalvų - puiki dovana ir iššūkis biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif Man nėra perteklius, nes aš nenešioju visiškai sijonų. Suknelės, suknelės su megztiniais, švarkais ir panašiai arba kelnės/džinsai su tais pačiais megztiniais, bet mano spintos pagrindas vistiek suknelės (kaip suknelė ir atstoja sijonus) + šitos bus nešiojamos ne tik dabar, bet ir pavasarį, gal kokią šaltą, lietingą vasaros dieną g.gif dėl pilkumo: viena pilka su raštu ir marginimu, kitos dvi atspalviais skiriasi. Gal tada pakeisti tą vieną pilką į tamsiai tamsiai mėlyną, bet vėl jau turiu tokios tamsiai mėlynos suknelę (vasarinę) ax.gif
Kažkaip čia įdomiai man, propaguojat tik tris pagrindines spalvas, o čia jau tampa negerai biggrin.gif
dontstop, o kaip dėl gelsvai baltos/pieno spalvos derinimo? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2011 11 15, 18:25)
Pasirodom bigsmile.gif

Visdar nemoku (kur tą IMG pridėti ir kaip, pradžią supratau, kad įsikeliu nuotrauką į kažkokį psl.) biggrin.gif

QUOTE(_asamaM @ 2011 11 15, 18:35)
Aš manau nepirkčiau daugiau nei dvejų tos pačios spalvos suknelių smile.gif

Tai aš tokios irgi nepirkau laugh.gif

Šiaip aš irgi nepirkčiau, bet vistiek iš dalies atitinku garderobo reikalavimą: esu pamišusi tik dėl keturių spalvų biggrin.gif

Manau labai nepajusit sunešiodama, jeigu vistiek ji labiau skirta niokojimui biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynesne: 15 lapkričio 2011 - 18:48
Tai trys pagrindinės spalvos nereiškia, kad turi būti pilkos suknelės, treji mėlyni švarkeliai ir trejos geltonos kelnės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _asamaM: 15 lapkričio 2011 - 18:49
QUOTE(melynesne @ 2011 11 15, 19:38)
4u.gif  Man nėra perteklius, nes aš nenešioju visiškai sijonų. Suknelės, suknelės su megztiniais, švarkais ir panašiai arba kelnės/džinsai su tais pačiais megztiniais, bet mano spintos pagrindas vistiek suknelės (kaip suknelė ir atstoja sijonus) + šitos bus nešiojamos ne tik dabar, bet ir pavasarį, gal kokią šaltą, lietingą vasaros dieną  g.gif  dėl pilkumo: viena pilka su raštu ir marginimu, kitos dvi atspalviais skiriasi. Gal tada pakeisti tą vieną pilką į tamsiai tamsiai mėlyną, bet vėl jau turiu tokios tamsiai mėlynos suknelę (vasarinę)  ax.gif 
Kažkaip čia įdomiai man, propaguojat tik tris pagrindines spalvas, o čia jau tampa negerai  biggrin.gif 
dontstop, o kaip dėl gelsvai baltos/pieno spalvos derinimo?  4u.gif

Tai kapsulei visai pakaktų trijų suknelių, kiekvienos iš trijų kapsulės spalvų ax.gif Čia tuo atveju, jei suknelė - garderobo pagrindas. O jei ne pagrindas - užtenka ir vienos suknelės. Primenu, kad kapsulė - tai nedaug rūbų, bendras kiekis visų kapsulės rūbų - iki 12 vnt 4u.gif

Pritariu kažkieno pasisakymui, kad su balta negeras derinys, balta gelsvos fone atrodo murzina. Pilka, man rodos, irgi ne pats geriausias papildinys. Tiktų tamsiai mėlyna, juoda. Ir visos spalvotos spalvos biggrin.gif Įvairūs žali, mėlyni, raudoni, oranžiniai, violetiniai atspalviai ir tt Čia jei kalbam apie tokią spalvą, tai ji labai neutrali, universali, lengvai derinama

user posted image

Jei apie geltonesnę, tada kruopščiau reikia derinti, rinktis iš šiltų atspalvių, ruda gama tiktų g.gif
Atsakyti
Koks gražus megztukėlis rolleyes.gif
Atsakyti
Tai taip ir nėra mano spintoje, bet rasti dar kažkokią penktą spalvą, kuri man patiktų ir tiktų prie turimų, būtų tikrai sunku tongue.gif čia nekalbant apie palaidines, nes jų turiu beveik visą paletę. O suknelės spalvą turiu apmastyti vieną ir derinimą prie viršaus.
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 11 15, 19:56)
Tai taip ir nėra mano spintoje, bet rasti dar kažkokią penktą spalvą, kuri man patiktų ir tiktų prie turimų, būtų tikrai sunku  tongue.gif  čia nekalbant apie palaidines, nes jų turiu beveik visą paletę. O suknelės spalvą turiu apmastyti vieną ir derinimą prie viršaus.

Kaip tai penktą unsure.gif Jei reikia iš viso trijų?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 15, 18:50)
Tai kapsulei visai pakaktų trijų suknelių, kiekvienos iš trijų kapsulės spalvų  ax.gif  Čia tuo atveju, jei suknelė - garderobo pagrindas. O jei ne pagrindas - užtenka ir vienos suknelės. Primenu, kad kapsulė - tai nedaug rūbų, bendras kiekis visų kapsulės rūbų - iki 12 vnt  4u.gif

Jei apie geltonesnę, tada kruopščiau reikia derinti, rinktis iš šiltų atspalvių, ruda gama tiktų  g.gif

Suknelės pas mane kaip pagrindas ar viršiju 12vnt. nesu tikra, reikėtų pasiskaičiuoti ax.gif kitas dalykas, leidžiu sau jų turėti ne tris, nes nešioju beveik tris sezonus (šaltą vasarą, pavasarį, šiltą rudenį ir dar iki gilios žiemos sluoksniais), todėl norisi turėti daugiau.

Ji turi kažkokio labiau gelsvumo, nors šiaip yra tipo balta, tikrai ne kažkokia geltona unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2011 11 15, 18:58)
Kaip tai penktą  unsure.gif  Jei reikia iš viso trijų?

Tai šiuo atveju taip gaunasi, nes pirkdavau tris spalvas (kažkaip netyčia dar nežinodama, bet jos mano labiausiai mėgstamos), o dabar jau negaliu trijų pilkų turėti, nors viena su marginimu, o kitos dvi skiriasi atspalviais.
Juodos kaip ir neįskaičiuoju į tas tris, čia kaip ketvirta, kurios nereik derinti ir kažkokią dalį bent jau 20% vistiek turiu ir turėsiu tongue.gif
Atsakyti