Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(bytte @ 2011 11 14, 10:50)
Papildyta:
negaliu kaip mane veža cool summer tipažas wub.gif nu... tikrai   wub.gif
...pasisekė man ane  biggrin.gif

biggrin.gif
Niu bet pilna foto kur ju su rudu, auksiniu, zalsvu, ir taip graziai bigsmile.gif atrodo g.gif
Nors tos zvaigzdes - sunku suprasti doh.gif
QUOTE(sunray @ 2011 11 14, 10:57)
Shana, man jus visgi panasi i summer blush2.gif , nebandet abieju paleciu spalvas prisideti ir palyginti kuri geriau?

Bytte sake, kad su tokiais plaukais negaliu buti summer g.gif As busiu jauciu tas migruojantis/tarpinis viariantas tongue.gif Arba kaip Osinkoje vadina - su kito tipo didele itaka g.gif
Bet zinokit man raudonos, ochrines spalvos atrodo tikrai grazu g.gif Summer neturetu tikti g.gif
Galvojau kada padaryt foto su iv spalvom, bet laiko reik tam ir ramybes namuose biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 14 lapkričio 2011 - 11:06
QUOTE(bytte @ 2011 11 14, 10:50)
na tikrai nei vienos cool summer spalvos, ir tos rudos man kažkokios šiltos... o kodėl taip prie raudonų plaukų traukia? gal gerai jaučiatės ne tiek dėl spalvos, kiek dėl nutrumpintų plaukų? ar čia polinkis į punk stilių?
man tai vidurinėje geriausiai atrodot - akys išryškėja, oda atrodo sveikai... 4-ta labai apšviesta blico, tai smarkiai nublukintas vaizdas... bet pagal save sprendžiant (aš cool summer taipogi) visai neblogai man buvo tokia pusblozdė ryža... (susidėjau chemini, ir tokia patapus buvau)
šiaip dabar gana plati šaltų raudonų tonų paletė... galit rinktis be peroksidinius dažus, ar putas, nes tas raudonumas gana greit nusiplauna tiek su peroksidu dažant, tiek be peroksido... tik plaukų gadint nebereikia...

Nežinau kodėl taip traukia prie raudonų smile.gif Gal, kad geriausiai matomos? Visą pauglystę buvau tiesiog raudona. Tik antrame kurse nusidažiau tamsiai ir visos tos spalvos sudėtos į rodomas nuotraukas buvo nuo antro kurso iki ~26 metų. Ir visą tą laiką norėjau nuraudonuoti vėl ir ištisai apie tai svaigau, bet tausojau plaukus. Bet palaipsniui vėl pradėjau ryžėti, kai atradau chna, kas plaukams tikra atgaiva.

Vidurinėje geriausiai atrodau turbūt todėl, kad čia vestuvinė - špakliaus kilogramas tai ir atrodo sveikai smile.gif Ir dar sušlapusi liūtyje smile.gif Beje, ir plaukų spalva ten tokia violetinė, deja fotoaparatas niuansų nepagriebia.

Ačiū už nuomones, trinu jau lauk tas nuotraukas, kad viešai nekabotų. Turėsiu dabar apie ką pagalvot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2011 11 14, 12:17)
Vidurinėje geriausiai atrodau turbūt todėl, kad čia vestuvinė - špakliaus kilogramas tai ir atrodo sveikai smile.gif Ir dar sušlapusi liūtyje smile.gif Beje, ir plaukų spalva ten tokia violetinė, deja fotoaparatas niuansų nepagriebia.

matau kad violetinė tokia 4u.gif ... aišku ir kodėl tokia sodri biggrin.gif
plaukų tai negadinkit, garbanėlės labai matosi kada plaukas nors kiek šiurkštus tampa unsure.gif
čia taip pamąstymui... viena mano pažystama labai norėjo būt juodaplauke, o jai žut kaip netiko juodi plaukai, ji buvo light spring atstovė. Tai ji šaknis dažė orange spalva, o paskui tamsin, tamsin iki juodos. Jei labai norisi galit kažką panašiai bandyt: nuo naturalių plaukų palaipsniui iki dabartinės ryžos... lyg jie naturaliai bluktų į tokią ryžą. aišku prie trumpų plaukų jos liktų tik galuose, bet spalvytės priduotų pakankamai. Man atrodo dar vis ant bangos toks dažymas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 11 14, 12:05)
Bytte sake, kad su tokiais plaukais negaliu buti summer g.gif As busiu jauciu tas migruojantis/tarpinis viariantas tongue.gif Arba kaip Osinkoje vadina - su kito tipo didele itaka g.gif
Bet zinokit man raudonos, ochrines spalvos atrodo tikrai grazu g.gif Summer neturetu tikti g.gif
Galvojau kada padaryt foto su iv spalvom, bet laiko reik tam ir ramybes namuose biggrin.gif

O kurioj nuotraukoj jusu plaukai naturalus? Jeigu pirmose, man jie nelabai panasus i rudens, nes jie tokie pilki su saltu atspalviu, bent as taip matau 4u.gif
Beje, 9 foto jus man wub.gif , labai graziai akys isryskeja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 14 lapkričio 2011 - 12:45
QUOTE(sunray @ 2011 11 14, 12:40)
O kurioj nuotraukoj jusu plaukai naturalus? Jeigu pirmose, man jie nelabai panasus i rudens, nes jie tokie pilki su saltu atspalviu, bent as taip matau 4u.gif
Beje, 9 foto jus man  wub.gif , labai graziai akys isryskeja.

Ejau net paziureti kokia ten foto tongue.gif .
Foto su naturaliai ner, paskutini kart maciau savo naturalius pries kokius 15 metu doh.gif tongue.gif
Tokie plaukai kaip 9 pas mane panasiai dabar (ten sesely fotkinta, biski tamsi foto), is kart po dazymo buna tokie, po 2 sav pablunka, dazau kas 3 sav mzdg. Tik dabar labiau apsilygino saknys su likusiais, nes foto dar tik 2 men kaip chna daziau kazkur smile.gif
Man ryza spalva labai isryskina akis, todel manau, kad gryna vasara nelabai buciau, gal....
Naturalus vaikysteje buvo balti, po to blond/pilki, bet kad jau dabar nepamenu tu naturaliu, saknys pilkos atauga kiek matyt g.gif
O siaip esu buvus ir platin-blond ir melsvai juoda lotuliukas.gif

Bytte, toks dazymo budas, kaip siulot, man atrodo labiau prie tiesiu plauku ziurisi? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 14 lapkričio 2011 - 13:02
QUOTE(Shana @ 2011 11 14, 14:00)
Naturalus vaikysteje buvo balti, po to blond/pilki, bet kad jau dabar nepamenu tu naturaliu, saknys pilkos atauga kiek matyt g.gif
O siaip esu buvus ir platin-blond ir melsvai juoda lotuliukas.gif 

vakar osinkoj kaip tik skaiciau, kad ziemos vaikystej buna baltos g.gif
as irgi buvau balta, bet i ziemas niekaip neisipaisyciau man rodos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 11 14, 14:00)
Bytte, toks dazymo budas, kaip siulot, man atrodo labiau prie tiesiu plauku ziurisi? g.gif

nu jo... bet trumpi garbanoti turėtu taip šelmiškai atrodyt. Tarsi gerai vasarą kur prie viduržemio jūros prasikaitinus prieš pora mėn... Mano sūnėnas (1,5 metukų) taip buvo nuryžėjas, jis gimė juodas, tie plaukai išbluko, o nauji augo jau nebe tokie tamsūs...
Atsakyti
QUOTE(Delfija @ 2011 11 14, 07:59)
na tipo tai nezinau, esu sviesios odos, zaliu akiu...o plaukai tai viena diena sviesus, kita jau juodi gali buti/...naturalus - pilki...paltas mano juodas, bet siemet jis man naktualu, nes neilendu...esu po gimdymo, tai figura gerokai pasikeitus tikiuosi laikinai...siuo metu daugiausiai - pilka, balta, juoda, violetine, rozine. Yra ir rudi, zali, garstyciu sp. keli rubeliai. Ir galvoju, ka cia naujo "sukonstravus". g.gif

Tai gal geriau pilką nei juodą, tas tai tikrai. Dėl rudos tai priklauso nuo spalvos šaltumo ar šiltumo.
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2011 11 14, 13:06)
vakar osinkoj kaip tik skaiciau, kad ziemos vaikystej buna baltos g.gif
as irgi buvau balta, bet i ziemas niekaip neisipaisyciau man rodos smile.gif

Tai kad labai daug vaiku balti buna g.gif

QUOTE(bytte @ 2011 11 14, 13:17)
nu jo... bet trumpi garbanoti turėtu taip šelmiškai atrodyt.

Gal ir tavo teisybe g.gif nesu macius tokio varianto ant garbanotu rolleyes.gif

QUOTE(groovy @ 2011 11 14, 13:48)
Tai gal geriau pilką nei juodą, tas tai tikrai. Dėl rudos tai priklauso nuo spalvos šaltumo ar šiltumo.

drinks_cheers.gif
Pabandykit nusistatyti jei ne konkretu tipa, tai bent ar jums labiau silti atspalviai ar salti tinka 4u.gif Bus lengviau.
Atsakyti
Diplomatine isparduotuve - kvietima gavau is afiliatys.be gal kam patiks sitas dalykas
http://tinyurl.com/cvm2chw
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Nusipirkau tris pilkas sukneles, vuhuuu, būsiu pilkuolė biggrin.gif pačiai nejauku, bet tų modelių pilkos man labiausiai patiko, ateityje dar viena planuose, tik vis svarstau apie spalvą, nes yra pilka ir bordo, aš vėl linkstu prie pilkos lotuliukas.gif

Man visdar labai labai rūpi kokios spalvos tinka prie gelsvai baltos/pieno spalvos? ax.gif
Atsakyti