Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2011 11 24, 13:03)
Vat rankų ir nagų kremo irgi nesupratau niekada  drinks_cheers.gif , tada ir nagai turi būti visad nedažyti, kad kremas būtent nagams duotų kokios naudos  g.gif

Aš kai po žemes kapstaus tepuos su tokiais nagams ir rankoms. Su tokia plevele padengia, tai kaip papildomos pirštinės lyg ir. Bet tai tokia ir nauda, lakui matyt net ne į nauda būtų, greičiau nusilaupytų.
Atsakyti
Nežinau, jau visai man susisuko galva doh.gif Sakot makiažo rinktis pagal tipus neverta. Aš iš dalies pritarčiau, bet tik dėl to, kad (bent jau iš mano varpinės) aš vien su pudra ar įdegiu užmaskuoju prigimtinį odos melsvumą, paraudimus. Ir tas man atrodo jau kažkiek iškraipo tą tipažą. Bet tarkim tokios spalvos plaukams (soft summer), rudoms akims gi turi būti kažkoks tinkantis makiažas g.gif o lūpų, skaistalų spalva irgi su kažkuo turi susigroti? tarkim (berods g.gif ) šita spalva ant manęs atrodo tragiškai blink.gif
user posted image
O nuotraukoje kokia nepaprasta wub.gif ir labai džiaugiuosi, kad nenusipirkau prieš tai nepabandžiusi, nes būčiau šoką gavusi.
Atsakyti
Sunray, tada jau prasom grazas paletes ir rudeneliams ax.gif

Beje, Keri Russel Osinkoje Rudeniui priskiria g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 24 lapkričio 2011 - 13:11
QUOTE(Shana @ 2011 11 24, 14:10)
Sunray, tada jau prasom grazas paletes ir rudeneliams ax.gif

saugojau tik vasarai, bet paieskosiu nuorodos favorituose, nes pamenu, kad kitos paletes irgi buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 11 24, 10:41)
beje labai rudeniskai apsirengus: teal megztuku ir ochriniai/oranziniu paltuku, gavau komplimenta is vyresnes moteriskes, kad labai spalvos tinka bigsmile.gif

mano šiandieninis derinukas irgi spalviškai labai rudeninis blush2.gif
user posted image
sijonukas samaninis zomšinis ax.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2011 11 24, 12:27)
Na aš irgi raukiu apie sudedamąsias dalis ir pagal tai pasirenku priemones, bet buteliukų pas mane nesumažėjo  schmoll.gif Kiekvienas galas turi savo poreikius ir reikalauja spec priemonės  biggrin.gif

tai jums matyt netinka toks ekonominis variantas, kai alyvų aliejus tinka ir kūnui ir plaukams ir blynams tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 24 lapkričio 2011 - 13:14
QUOTE(sunray @ 2011 11 24, 12:51)
bordo? g.gif  matau violetine blush2.gif
stai tokia kaip golfas is koliazo:

man irgi sitas uzkliuvo doh.gif , ji kaip tik siandien man regis eina testuotis del tipo pagal bfas, idomu ar patvirtins, man nei akys nei lupos schmoll.gif
bet su visazistu nera garantijos, kad 100% padarys gerai...
vasara ejau i vestuves, padaze mano supratimu nekaip, bet nebeturejau laiko plautis unsure.gif

ten tokia kaip šioje paletėje antroje eilutėje ketvirta nuo apačios... ne bordo ji, bet ne violetinė... baklažaninė gal g.gif
user posted image
šita spalva man tinka pagal odą, ta prasme negadina jos vaizdo. Turiu pakankamai daug problemų... tarkim labai paviršiuje kapiliarai, tai su didžiąja dalimi šviesesnių šaltų spalvų atrodau kaip toje foto su šviesiai mėlyna kepure. + pigmentinės dėmės, kurios irgi išriškėja prie tam tikrų spalvų (kaip ryškiai mėlynos)... o su daugeliu šiltų spalvų atrodau pageltus kaip su nesveikais kepenim.

Atsakyti
QUOTE(femme @ 2011 11 24, 13:17)
mano šiandieninis derinukas irgi spalviškai labai rudeninis blush2.gif

g.gif o golfas kokios spalvos?
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2011 11 24, 13:25)
ten tokia kaip šioje paletėje antroje eilutėje ketvirta nuo apačios... ne bordo ji, bet ne violetinė... baklažaninė gal g.gif

Pagyvenusio baklazano rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 24 lapkričio 2011 - 13:30
QUOTE(sunray @ 2011 11 24, 11:51)

user posted image

o tokia violetine (isskyrus golfa) tiktu soft summer? ar soft summer grieztai tik visokios dusty lilac ir svelnios svelnios violetines?

QUOTE(femme @ 2011 11 24, 13:17)
tai jums matyt netinka toks ekonominis variantas, kai alyvų aliejus tinka ir kūnui ir plaukams ir blynams tongue.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif: as tik kunui nenaudoju, per daug riebalo. bet i kavos tirscius pylingui imaisau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 11 24, 13:27)
g.gif o golfas kokios spalvos?

pieno 4u.gif tikrai ne šalto baltumo, jei tą turėjote omeny klausdama blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 24 lapkričio 2011 - 13:34
galvojau sumest visas paletes į vieną papkę, bet gal mest atskirai pagal potipius? tarkim visokias vasaros paletes, žiemos, rudens ir pavasario?
Atsakyti
pagal potipius butu paprasciau smile.gif
dar dalinuosi vienu amerikietes blogu apie stiliu, mada. ten buna ir siaip rubu fainu, yra i ka pavepsot, ir visokiu labai geru ir paprastu do it yourself dalykeliu
http://www.lovemaegan.com/
Atsakyti