Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(manjana @ 2011 11 13, 19:28)

Na jeigu jau ryžų plaukų niekaip neišeina atsisakyti (o aš tai tą suprantu, nes ryži plaukai labai gražu biggrin.gif), tai gal išeitų rast spalvų iš vasaros paletės, kurios nesipjautų su plaukų spalva? Man pvz violetinė atrodo turėtų tikt  g.gif
Bet faktas kad tokia ryški plaukų spalva "permuša" veidą, plaukai pirmiausia krenta į akis, akys atrodo labai nugesusios... Prašosi tada makiažo ryškesnio  g.gif

Violetinė labai tinka, čia mano nauja atrastoji smile.gif Labai sau patinku apsirėdžiusi žaliai, irgi sako žmonės, kad tinka smile.gif
Akis į viešumą ryškinu. Antroje nuotraukoje visai be makiažo ir saulės peršviesta...

Ačiū už konsultacijas, nes jau buvau pasimetusi tarp tų tipų. Pasirodo ne be priežasties 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2011 11 13, 22:03)
Violetinė labai tinka, čia mano nauja atrastoji smile.gif Labai sau patinku apsirėdžiusi žaliai, irgi sako žmonės, kad tinka smile.gif
Akis į viešumą ryškinu. Antroje nuotraukoje visai be makiažo ir saulės peršviesta...

Ačiū už konsultacijas, nes jau buvau pasimetusi tarp tų tipų. Pasirodo ne be priežasties  4u.gif

Žalias gal irgi verta bandyt iš vasaros paletės, šaltų atspalvių? Turėtų tikt ir su plaukais nesipjaut wink.gif

Dėl tipų atradimo - tai aš tokia atsigavus dabar, atradus savyje pavasarį lotuliukas.gif Kai mažas vaikas lakstau po parduotuves ryškiom spalvom apsikarščius ir kaifuoju lotuliukas.gif Bet tikrai, dabar žinau kodėl jaučiausi tokia pasenus ir baisiai atrodanti - nes nusidažiau plaukus per tamsiai, o drabužinėj vien užmurzintos rudos/pilkos/juodos spalvos doh.gif Siaubinga schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 11 13, 16:28)
O kokio tipo esate? kokios spalvos paltas ir kiti drabužiai kokių spalvų daugiausiai?

na tipo tai nezinau, esu sviesios odos, zaliu akiu...o plaukai tai viena diena sviesus, kita jau juodi gali buti/...naturalus - pilki...paltas mano juodas, bet siemet jis man naktualu, nes neilendu...esu po gimdymo, tai figura gerokai pasikeitus tikiuosi laikinai...siuo metu daugiausiai - pilka, balta, juoda, violetine, rozine. Yra ir rudi, zali, garstyciu sp. keli rubeliai. Ir galvoju, ka cia naujo "sukonstravus". g.gif

Aciu mergaites uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2011 11 13, 16:48)
Na va, su plaukais perėjau nuo visiškai mėlynai juodos iki beveik blondiniškai rudos ir niekada taip gerai nesijaučiau, kaip būdama ryža smile.gif Matyt ne prie odos, o prie charakterio labiausiai tinka smile.gif
Matyt teks pasikeisti akių spalvą (tiesiog visą gyvenimą svajoju apie žalias) ir odos (įdegt, ar ką smile.gif )

kiek minėjot nei viena cool summer matyt nebuvo... blondas tik platinum arba labai šviesus ash tinka cool summer, ne duok die lys ryžas atspalvis ar koks medaus ...
juoda irgi netinka ... tinka shokolado tamsi...
user posted image
iš ryškesnių artimų ryžai tai tie violetiniai bordo, visokie mėlynių, vynuogių... dar visaip prigalvoja pavadint...
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Štai surinkau nuotraukų iš skirtingų savo gyvenimo etapų
http://i92.photobuck.../Untitled-1.jpg
nemanau, kad visos spalvos buvo tik šiltos, gal būt rudos man ir tiko, bet jau minėjau, kad niekada nesijaučiau savame kailyje. Paskutinė foto yra dabartinė spalva neapšviesta saulės - kambaryje.
Atsakyti
nezinau kaip kitoms pasirodys, bet man jus harmoningiausiai atrodote 4 nuotraukoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2011 11 12, 20:22)
abejoju, matau akyse saltuma, plaukuose pilkuma...

O as matau siltumo akyse ir odoje, i plaukus ziuriu paskutineje vietoje, nes labai kintantis rodiklis. Abejoju del to, kad ziuriu ja filmuose ir siaip stilistai rengia gan rudeninem spalvom, ir labai graziai ziurisi g.gif Nors pradzioje man irgi susirode, kad vasara...
Bandziau lyginti su tevu jos, bet jaunystes kokybisku foto sunku rasti g.gif

O isvis tai pradejau abejoti tuo diagnozavimu, nes paziurejau Solomejos foto darbiniam ir naminiam kompe, skirtumas konkretus doh.gif Viename visiskai saltas tipas, o kitame lyg izvelgiu siltuma unsure.gif

QUOTE(Salomeja @ 2011 11 13, 15:48)
Matyt ne prie odos, o prie charakterio labiausiai tinka smile.gif

Buna taip biggrin.gif

QUOTE(manjana @ 2011 11 13, 23:30)

Dėl tipų atradimo - tai aš tokia atsigavus dabar, atradus savyje pavasarį  lotuliukas.gif  Kai mažas vaikas lakstau po parduotuves ryškiom spalvom apsikarščius ir kaifuoju  lotuliukas.gif

Kaip as jus suprantu! as buvau priskirta prie vasaros, lyg ir gerai, bet man taip truko ryzkumo. Dabar atrandu ant saves spalvas, visai kitaip viska matau ir geriau jauciuosi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 11 14, 11:10)
O as matau siltumo akyse ir odoje, i plaukus ziuriu paskutineje vietoje, nes labai kintantis rodiklis. Abejoju del to, kad ziuriu ja filmuose ir siaip stilistai rengia gan rudeninem spalvom, ir labai graziai ziurisi g.gif Nors pradzioje man irgi susirode, kad vasara...
Bandziau lyginti su tevu jos, bet jaunystes kokybisku foto sunku rasti g.gif

Man foto ji skirtinga, sunku pasakyti.
Kas ji? (man ji lyg rusu aktore, ar klystu?)
Gal kazkas jos tipa jau nustatinejo kokiam forume blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2011 11 14, 11:00)
nemanau, kad visos spalvos buvo tik šiltos, gal būt rudos man ir tiko, bet jau minėjau, kad niekada nesijaučiau savame kailyje. Paskutinė foto yra dabartinė spalva neapšviesta saulės - kambaryje.

visai fainai atrodo trumpesnis kirpimas, tik raudoniems plaukams-ne
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2011 11 14, 10:18)
Man foto ji skirtinga, sunku pasakyti.
Kas ji? (man ji lyg rusu aktore, ar klystu?)
Gal kazkas jos tipa jau nustatinejo kokiam forume blush2.gif

Tai Bojarskio dukra, irgi aktore dabar 4u.gif Eлизавета боярская
Osinkoje neuzmaciau g.gif

Salomeja, man jus irgi graziai ziurites su rudai/ryza plauku spalva, geriau nei visiskai raudona rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 14 lapkričio 2011 - 10:30
QUOTE(Salomeja @ 2011 11 14, 11:00)

na tikrai nei vienos cool summer spalvos, ir tos rudos man kažkokios šiltos... o kodėl taip prie raudonų plaukų traukia? gal gerai jaučiatės ne tiek dėl spalvos, kiek dėl nutrumpintų plaukų? ar čia polinkis į punk stilių?
man tai vidurinėje geriausiai atrodot - akys išryškėja, oda atrodo sveikai... 4-ta labai apšviesta blico, tai smarkiai nublukintas vaizdas... bet pagal save sprendžiant (aš cool summer taipogi) visai neblogai man buvo tokia pusblozdė ryža... (susidėjau chemini, ir tokia patapus buvau)
šiaip dabar gana plati šaltų raudonų tonų paletė... galit rinktis be peroksidinius dažus, ar putas, nes tas raudonumas gana greit nusiplauna tiek su peroksidu dažant, tiek be peroksido... tik plaukų gadint nebereikia...
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2011 11 14, 11:29)
Tai Bojarskio dukra, irgi aktore dabar 4u.gif  Eлизавета боярская
Osinkoje neuzmaciau g.gif

Salomeja, man jus irgi graziai ziurites su rudai/ryza plauku spalva, geriau nei visiskai raudona rolleyes.gif

aš galvoju ką čia aptarinėjat doh.gif čia ji... ir dar kažkur kaip cool summer pavizdys įdėtas

Papildyta:
negaliu kaip mane veža cool summer tipažas wub.gif nu... tikrai wub.gif
...pasisekė man ane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 11 14, 11:50)
aš galvoju ką čia aptarinėjat doh.gif čia ji... ir dar kažkur kaip cool summer pavizdys įdėtas

Papildyta:
negaliu kaip mane veža cool summer tipažas wub.gif nu... tikrai   wub.gif
...pasisekė man ane  biggrin.gif

as maciau ja ir prie soft temos ideta biggrin.gif, bet ten lyg norejo parodyti kazkoki softams tinkanti geltona atspalvi , po byttes nuotraukos man pasidare aisku kur as ja maciau 4u.gif pasitikiu osinka, bus ji cool summer ax.gif
Shana, man jus visgi panasi i summer blush2.gif , nebandet abieju paleciu spalvas prisideti ir palyginti kuri geriau?
Atsakyti