Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(melynesne @ 2011 11 24, 00:56)
Na aš esu išbandžiusi viską, kai rūpėjo viskas ir atrodė, kad visko reikia, bet poto atsirinkau, kad tikrai nereikia, o tik pinigų švaistymas. Pilnai užtenka šešėlių, tušo, pieštukų/lainerių, lūpdažių, pudros, pagrindo, kremo su spalva, kaip ten jis vadinasi pamiršau  blush2.gif

Jei naudojat pudrą, be skaistalų jau nelabai, o dar geriau derinys skaitalai + bronzeris + highlighteris. Nes:
nenupudruotas veidas turi natūralius šešėlius
o užpudruotas atrodo plokščias, būtent dėl to, kad natūralūs šešėliai užmaskuojami. Veidas neturi būti visiškai vienspalvis biggrin.gif , kai kur yra tamsiau, kai kur šviesiau, turi matytis veido reljefas mirksiukas.gif , kaip ir natūralus raudonis, priduodantis skaistumo, gyvumo 4u.gif Nupudruotas veidas dažnai atrodo negyvas ir tarsi su kauke net tuo atveju, kai pudros spalva idealiai parinkta, būtent del to, kad pamiršima/patingima užtepti bent skaistalų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 11 23, 22:53)
Sita liko kazkaip nepastebetas blush2.gif
Nzn kokia butu tvarka del prisijungimo del albumo, butu smagu, kad ji butu aiski 4u.gif

Tikrai reikia nuspręst drinks_cheers.gif , net nežinau kuo remiantis... juk gali būti ir mažai diskusijose dalyvaujanti dalyvė... ir neseniai labai sėkmingai įsitraukusi į temą... ir abi tikriausiai būtų vertos slaptažodžio.

QUOTE(sunray @ 2011 11 23, 23:43)
bet pavasaris jau siltas tipas, man jusu oda is nuotrauku atrodo salta, gal fotikas iskraipo unsure.gif , taciau pilkos, pilkai melynos akys priskiriamos vasarai, skaidriai pilkos akys gali buti ziemai, bet tada plaukai balti arba ryskiai pilki blond, dar gali buti kazkoks ruduo, bet cia jau siltas tipas ... kad pavasaris butu pilkom ar melynai pilkom akim neteko skaityti g.gif
beje, ta taip jums tinkanti ir megiama violetine man regis is cool summer paletes smile.gif

Mano oda manau šalta... akys manau taip pat šaltos... plaukai šokoladiniai, tai irgi šalti... todėl priskyriau save iškart vasaroms. Paskui paskaičius visokius vasaros tipo apibūdinimus suabejojau. Pavyzdžui rašo kad vasaroms būdingos akys ne fokusuotos, matinės, plastiko paviršiumi ir pan. , tai pas mane nieko panašaus.
dėl tos bordo - ji tikrai tikrai šalta, bet jos nematau cool summer paletėj... nei vienoje vasaros paletėj... aš ją randu įvairiose žiemos paletėse g.gif

donstop o man savotiškai patinka veido kaukės vaizdas... net lūpų nedažant... tik akis nusipaišai... lyg iš teatro.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 24, 07:27)
Jei naudojat pudrą, be skaistalų jau nelabai, o dar geriau derinys skaitalai + bronzeris + highlighteris. Nes:

Na as naudoju pudra be jokiu daugiau pribumbasu, ir man veidas atrodo gyvas g.gif Nenaudojama gi kasdienai tokia nerealiai maskuojanti pudra, pvz as naudoju biria mineraline, graziai veiduka palygina ir lieka visi naturalus seseliai, rausvumai etc. Dieniniam variantui pats tas rolleyes.gif g.gif

QUOTE(bytte @ 2011 11 24, 09:16)
Tikrai reikia nuspręst  drinks_cheers.gif , net nežinau kuo remiantis... juk gali būti ir mažai diskusijose dalyvaujanti dalyvė... ir neseniai labai sėkmingai įsitraukusi į temą... ir abi tikriausiai būtų vertos slaptažodžio.

Gal reiktu kokio nors pvz 3 senbuviu pritarimo, ar kazko tokio. Cia tik pasiulymas smile.gif nes visgi kazkokia dgmz tvarka nusistatyt reiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 24, 07:27)
o užpudruotas atrodo plokščias, būtent dėl to, kad natūralūs šešėliai užmaskuojami. Veidas neturi būti visiškai vienspalvis  biggrin.gif , kai kur yra tamsiau, kai kur šviesiau, turi matytis veido reljefas  mirksiukas.gif , kaip ir natūralus raudonis, priduodantis skaistumo, gyvumo  4u.gif  Nupudruotas veidas dažnai atrodo negyvas ir tarsi su kauke net tuo atveju, kai pudros spalva idealiai parinkta, būtent del to, kad pamiršima/patingima užtepti bent skaistalų  smile.gif

Kaip tik prieš prisijungiant pagalvojau, kad pamiršau prirašyti skaistalus 4u.gif tačiau bronzeris ir highlighteris iš esmės jau manau per daug ir nereikalinga. Čia kaip apskritai kosmetikoje, gali prisipirkti ir rankų, ir nagų kremų, ir aliejukų, o iš esmės užtenka vieno daikto, nes yra tas pats. Skaistalus turiu, naudoju tik su pilnu makiažu t.y. kažkur puošiantis ir darantis ryškesnį makiažą negu kasdienai tarkim. O pudra be skaistalų atrodo tikrai normaliai, jeigu jos nėra privaryta be proto ir spalva atitinka, tada tikrai neatrodo kaip kaukė, o natūraliai ir gražiai smile.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
Pagaliau pribrendau ir savo tipo nustatymui. Dontstop man pagelbėjo ir viskas paaiškėjo. Aš esu warm autumn assa.gif
Labai džiaugiuosi, nes spalvų paletė man labai artima. Gal čia pasąmoninis reikalas biggrin.gif
Dabar belieka gaminti kapsules dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 11 24, 10:56)
Čia kaip apskritai kosmetikoje, gali prisipirkti ir rankų, ir nagų kremų, ir aliejukų, o iš esmės užtenka vieno daikto, nes yra tas pats.

Na jau, tas pats biggrin.gif
Aš esu iš tų, kur turi kremus (ir kitas priemones) kiekvienam galui atskirai biggrin.gif Ir tikrai matau, kad pvz, rankų kremas neišsprendžia sausų odelių aplink nagus problemą, kurią išsprendžia spec tam pritaikytas aliejukas ... Be abejo, ne kiekvienas turi tą sausų odelių aplink nagus problemą biggrin.gif Kažkam net aplamai rankų kremo nereikia rolleyes.gif

Smaggiuke, sėkmės eksperimentuose 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(melynesne @ 2011 11 24, 10:56)
tačiau bronzeris ir highlighteris iš esmės jau manau per daug ir nereikalinga.

Aš kasdienai ir nenaudoju bronzerio, highlighterio.. na, nebent pagal nuotaiką smile.gif Kaip ir skaistalų. Bet derinys bronzeris - highlighteris yra vienintelė veiksminga priemonė koreguojant veido formą thumbup.gif Manoji gun_bandana.gif kvadratas, kokių reta. Bet tinkamai pasidažius, tinkamai susišukavus ir dar priderinus reikiamos formos iškirptę įvyksta stebuklai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2011 11 24, 10:22)
Sveikos  mirksiukas.gif
Pagaliau pribrendau ir savo tipo nustatymui. Dontstop man pagelbėjo ir viskas paaiškėjo. Aš esu warm autumn  assa.gif
Labai džiaugiuosi, nes spalvų paletė man labai artima. Gal čia pasąmoninis reikalas  biggrin.gif
Dabar belieka gaminti kapsules  dirol.gif

bigsmile.gif Sveika prisijungus. Vilmuke3 irgi 4u.gif
Musu daugeja biggrin.gif
Na rudeneliams as esu labai daug prikelus deriniu, ypac praeitoje temoje ax.gif

Vakar beje labai rudeniskai apsirengus: teal megztuku ir ochriniai/oranziniu paltuku, gavau komplimenta is vyresnes moteriskes, kad labai spalvos tinka bigsmile.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 11 24, 10:31)
Aš kasdienai ir nenaudoju bronzerio, highlighterio.. na, nebent pagal nuotaiką  smile.gif  Kaip ir skaistalų. Bet derinys bronzeris - highlighteris yra vienintelė veiksminga priemonė koreguojant veido formą  thumbup.gif  Manoji  gun_bandana.gif kvadratas, kokių reta. Bet tinkamai pasidažius, tinkamai susišukavus ir dar priderinus reikiamos formos iškirptę įvyksta stebuklai  wub.gif

Labai visad bandau isivaziduoti, kai apie tai rasot, bet smagu butu kada nors pamatyti blush2.gif Nes man kazkaip sunku patiketi, kad tokie stebuklai imanomi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 11 24, 11:41)

Labai visad bandau isivaziduoti, kai apie tai rasot, bet smagu butu kada nors pamatyti blush2.gif Nes man kazkaip sunku patiketi, kad tokie stebuklai imanomi tongue.gif

Aš savo feiso nemanau, kad kada nors rodysiu viešai, bet youtubėje milijonas video ta tema smile.gif
Atsakyti
vasarėlėms kad nesušaltų
user posted image
iš osinkos
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 24, 10:44)
Aš savo feiso nemanau, kad kada nors rodysiu viešai, bet youtubėje milijonas video ta tema  smile.gif

Esu macius tokiu video, bet man kazkiek nerealu, kad paprastas zmogus, namie, kasdienai, PATS, gali tokius stebuklus daryti biggrin.gif Uz tad cekavinausi blush2.gif Nors aisku as pagal save sprendziu tongue.gif
user posted image
user posted image

Kaip apibudintumet sijono spalva?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 24 lapkričio 2011 - 11:14
mėlsvai tefloninė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 11 24, 11:23)
mėlsvai tefloninė lotuliukas.gif

doh.gif tongue.gif
Gal cia mazutine, niu petroleo g.gif