Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2011 11 23, 18:03)
Abi turėtų tikti  4u.gif

Abi, tai kurios? biggrin.gif Pilkos cia skirtingu atspalviu, manau, nesimato g.gif

Dedu nuorodas, ten daugiau ir didesnes foto
Pilka 1
Pilka 2
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2011 11 23, 18:10)
Abi, tai kurios?  biggrin.gif Pilkos cia skirtingu atspalviu, manau, nesimato  g.gif

Dedu nuorodas, ten daugiau ir didesnes foto
Pilka 1
Pilka 2

Tadu visos 3 turėtų tikti 4u.gif
Atsakyti
Skaičiau skaičiau. Labai įdomi šiandieninė diskusija. Tik aš, kaip berods Manjana, susipykus su makiažu. Praleidau, matyt, vaikystėj tą laiką, kai gali bet kaip, bet ką ir išmoksti naudotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 23, 18:13)
Tadu visos 3 turėtų tikti  4u.gif

Aciu labai! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 11 23, 17:14)
Aš sau tokia nežinau... labai mėgstu mėnulio akmenį, vat kažkas jame yra tokio man artimo. Bet tos cool summer alyvinės  doh.gif, prislopintos fuksijos, sidabrinės eglės ir pan. spalvos - vat visai man pro šalį...

bytte, is tu nuotrauku kurias idejot, as suabejojau, kad jus cool summer blush2.gif, nors akis jusu graziai pilka is arti, kas butu kaip cool potipio zenklas, bet ziurint i kitas foto atrodo, kad turi melynumo, ar nebandet soft paletes?
Is visu man jusu idetu nuotrauku harmoningiausiai ziurites su oranzine striuke, tik negaliu suprast, kas jus taip isryskina biggrin.gif striuke, kepure ar violetinis golfas? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 23 lapkričio 2011 - 18:42
QUOTE(dontstop @ 2011 11 23, 15:45)

Jie turi devynias galybes tokio tipo produktų, štai jų psl
Viską galima nusipirkti per ebay  4u.gif

Ačiū labai 4u.gif Dabar landžioju jų psl ir man visko reikia biggrin.gif
Atsakyti
ax.gif
Su tipais kažkaip kartais pastebiu, kad būna išimčių, bet vistiek iš dalies pripažįstu tą metodą. Dėl makiažo visiškai nesutinku schmoll.gif apskritai imant, prisižiūrėjau dabar, kad žiemai turėtų tikti tamsūs šešėliai, ryškūs (raudoni ir panašiai) lūpdažiai. Jeigu ta žiema dar TIKRAI įdegusi ruda, tada gražu, nu bet ant šviesios, vos rustelėjusios ar tuo labiau baltos odos, tai toks makiažas atrodo tragiškai. Lygiai tas pats, kaip ant visokių vasarų, pavasarių blyškūs dažai, taip ir lieka visos išblukusios.

QUOTE(solo @ 2011 11 23, 15:10)
Jūs nemuškit manęs už mano tokią nuomonę, bet.... biggrin.gif Aš manau, kad rūbai rūbais, bet jau makiažo taikyt prie tipo nereikėtų.

thumbup.gif
Esu atsirinkusi jau sau tinkamas ir netinkamas makiažo spalvas ilgų bandymų būdu, bet ryšio su šia teorija nematau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2011 11 23, 19:37)
bytte, is tu nuotrauku kurias idejot, as suabejojau, kad jus cool summer blush2.gif, nors akis jusu graziai pilka is arti, kas butu kaip cool potipio zenklas, bet ziurint i kitas foto atrodo, kad turi melynumo, ar nebandet soft paletes?
Is visu man jusu idetu nuotrauku harmoningiausiai ziurites su oranzine striuke, tik negaliu suprast, kas jus taip isryskina biggrin.gif striuke, kepure ar violetinis golfas? ax.gif

bandžiau, man ji patinka ... bet nelabai tinka. Visai netinka rudens paletė, nieko tragiškiau už visas ochras spalvas nėr man, ypač visos ryžai rudos.
ta pilka abejočiau ar iš vasaros paletės...
puošia labiausiai kepurė, kaip minėjau aš ir šešėlius seniau tokius naudodavau kad akių spalvą paryškint... o jei ne šalikas (ne golfas... nors ir golfų ir megztinių turiu tokios spalvos) ta oranžinė striukė tragiškai atrodė... liko striukė tik, manęs nebliko lotuliukas.gif
kai susidomėjau spalviniais tipais kilo įtarimas ar ne pavasaris esu... bet visos salotinės žalios man visai netinka, nors dėl mėlynų abejoju lotuliukas.gif ir ypač po to kai pamačiau va tokę pavasario paletę ir jos savininkę... jos paletėje net yra tik sidabras...
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 11 23, 21:44)

kai susidomėjau spalviniais tipais kilo įtarimas ar ne pavasaris esu... bet visos salotinės žalios man visai netinka, nors dėl mėlynų abejoju  lotuliukas.gif ir ypač po to kai pamačiau va tokę pavasario paletę ir jos savininkę... jos paletėje net yra tik sidabras...

Man kilo panasios mintis kaip Sunray apie Soft palete. Kazkaip man Bytte i gryna saltuma netraukiat g.gif Gal esat is tu sedetingu tipu su kokia nors stipria kito tipo itaka g.gif
Papildyta:
QUOTE(manjana @ 2011 11 23, 15:34)
O galima gal ir man prisijungimą prie albumo?  ax.gif

Sita liko kazkaip nepastebetas blush2.gif
Nzn kokia butu tvarka del prisijungimo del albumo, butu smagu, kad ji butu aiski 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 11 23, 22:44)

bet pavasaris jau siltas tipas, man jusu oda is nuotrauku atrodo salta, gal fotikas iskraipo unsure.gif , taciau pilkos, pilkai melynos akys priskiriamos vasarai, skaidriai pilkos akys gali buti ziemai, bet tada plaukai balti arba ryskiai pilki blond, dar gali buti kazkoks ruduo, bet cia jau siltas tipas ... kad pavasaris butu pilkom ar melynai pilkom akim neteko skaityti g.gif
beje, ta taip jums tinkanti ir megiama violetine man regis is cool summer paletes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 23 lapkričio 2011 - 22:45
Sveikos visos smile.gif jau mane tai garantuotai visos ir pamirsot, kazkokia gal rudenine depresija uzejo, skaityt skaitau kiekviena diena,o parasyt taip kazkaip tingisi doh.gif blush2.gif o dabar kai tokios diskusijos vyksta kaip idomu paskaityt, o ypac labai idomus Shanos ideti ivairus deriniai, nes ir as kaip ir ruduo nustatyta esu biggrin.gif tai jau viska tik saugojuosiu, kad butu pasiziuret bet kada smile.gif del makiazo tai ir man gudus miskas, daugiau puses nieko nesuprantu biggrin.gif doh.gif bet ai ir nereikia man tiek daug visko ant veido smile.gif
Atsakyti
Na aš esu išbandžiusi viską, kai rūpėjo viskas ir atrodė, kad visko reikia, bet poto atsirinkau, kad tikrai nereikia, o tik pinigų švaistymas. Pilnai užtenka šešėlių, tušo, pieštukų/lainerių, lūpdažių, pudros, pagrindo, kremo su spalva, kaip ten jis vadinasi pamiršau blush2.gif
Atsakyti