Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(solo @ 2011 11 23, 15:10)
Jūs nemuškit manęs už mano tokią nuomonę, bet.... biggrin.gif Aš manau, kad rūbai rūbais, bet jau makiažo taikyt prie tipo nereikėtų. Lūpų spalva, nors teoriškai turėtų tikti, bet reikia žiūrėt į dantų baltumą, tinkamumą prie odos spalvos. Dėl pudros atspalvių - jei yra kapiliarų, muša raudonį vėl viskas kitaip. Dėl apvedimų - tamsių pieštukų ar šešėlių - žiūrėt, kokia akių forma, spalva.... na, sunku paaiškint, bet iš esmės man makiažas nelabai rišasi su žmogaus tipu. Asmeniškai buvau dažyta (jei žiūrėt į paveikslėlius) visaip - ir pavasariškai, ir žiemiškai, ir visaip buvo gražu smile.gif

As dalinai sutinku, dalinai ne.
Sutinku, kad makiaza reikia taikyti pagal bruozus, ypatumus etc.
Bet velgi pastebeciau, kad tinkamai parinkus spalvas, spalvas kurios zmogui tinka (o cia su tipu susije) veidas atrodys graziau rolleyes.gif
Osinkoje yra pavyzdziu, pvz zvaigzdes, jei makiazas parinktas ju spalvu, dazniausiai veidas labiau svyti, geriau atrodo rolleyes.gif

Perfect, jei nesat tikra del tipo, paprasykit merginu, kad paziuretu. as dabar kai atsirinkau, tikrai jauciuosi labai "savo kailyje" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 23 lapkričio 2011 - 15:23
QUOTE(dontstop @ 2011 11 23, 15:05)

Na, šimeris yra iš esmės smulkūs blizgučiai. Kur reikia, kad blizgėtų? biggrin.gif
Pudra - tai visas veidas blizgės ax.gif  Jei oda riebi ar mišri, geriau nereikia  ax.gif  Bronzeris su šimeriu labai retai kur pritaikomas, kontūravimo su tokiu nepadarysit. Skaistalai blizgūs - gerai, jei kokiai progai, vakarui.
Šimeris - highlighteris - tai gali būti pudra (biri ar presuota), kremas, stikas, bet būtinai šviesaus atspalvio (baltas, rožinis, auksinis, persikinis, sidarbrinis ir pan) - pabalinti tam tikras veido vietas, taip jį (veidą) galima šiek tiek pakoreguoti. Štai schema, kur tepamas tiks daiktas  biggrin.gif :

Ačiū, dabar aiškiau smile.gif O skaistalai blizgantys dieną nelabai kaip atrodys, ane?
Tada matyt belieka highlighteris. Turėjau mėginuką tokio, nu patiko, tik tas labai brangus g.gif
O kaip tie meteoritai tipo? Jie viso veido blizginimui skirti?

QUOTE(solo @ 2011 11 23, 15:10)
Jūs nemuškit manęs už mano tokią nuomonę, bet.... biggrin.gif Aš manau, kad rūbai rūbais, bet jau makiažo taikyt prie tipo nereikėtų. Lūpų spalva, nors teoriškai turėtų tikti, bet reikia žiūrėt į dantų baltumą, tinkamumą prie odos spalvos. Dėl pudros atspalvių - jei yra kapiliarų, muša raudonį vėl viskas kitaip. Dėl apvedimų - tamsių pieštukų ar šešėlių - žiūrėt, kokia akių forma, spalva.... na, sunku paaiškint, bet iš esmės man makiažas nelabai rišasi su žmogaus tipu. Asmeniškai buvau dažyta (jei žiūrėt į paveikslėlius) visaip - ir pavasariškai, ir žiemiškai, ir visaip buvo gražu smile.gif

Aš manau kad galima netaikyt prie tipo, kai, taip sakant, "turi akį", matai, kas tinka, o kas ne. Aš pvz nematau g.gif Ir tik dabar kai skaitau, suprantu, kad va tie turėti šešėliai buvo per tamsūs, lūpdažis per ryškus, pudra per šalto atspalvio, ir net konsileris ne tam tipui matyt skirtas biggrin.gif
Tai va kai neturiu įgimto pajautimo, tai man reikia teorijos. Kitaip susitepu bele ką ant veido, pažiūriu, nieko nesuprantu, bet nusprendžiu kad daug priemonių prisitepiau, reiškia turi būt gražu thumbup.gif
Atsakyti
idėjau foto... nelabai ką radau po kompo tvarkymo... ypač gaila kad neradau su ryškiai ružava palaidine foto. ir ne pagal laiką sudėjau... visvien nebelabai keičiuos lotuliukas.gif
Atsakyti
O galima gal ir man prisijungimą prie albumo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 11 23, 16:32)
idėjau foto... nelabai ką radau po kompo tvarkymo... ypač gaila kad neradau su ryškiai ružava palaidine foto. ir ne pagal laiką sudėjau... visvien nebelabai keičiuos  lotuliukas.gif

bytte, mano akimis ziurint jus vasara, ziema man regis daug kontrastingesne ir intensyvesne prigimtinemis spalvomis... idomu ka pasakys kitos merginos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2011 11 23, 16:26)
Ačiū, dabar aiškiau smile.gif O skaistalai blizgantys dieną nelabai kaip atrodys, ane?
Tada matyt belieka highlighteris. Turėjau mėginuką tokio, nu patiko, tik tas labai brangus  g.gif
O kaip tie meteoritai tipo? Jie viso veido blizginimui skirti?

Gali ir dieną gerai atrodyti, aš nešioju kartais ax.gif Ir bronzerį blizgų kartais dienai naudoju. Bet čia aš, aš labai mėgstu blizgesį, labai mėgstu prisidažyt rolleyes.gif Bijau ką rekomenduoti, jei patinka natūralumas labiau, vargu ar tiks unsure.gif

Meteoritai visam veidui ir blizgesys vargiai įžiūrimas plika akim smile.gif

Labai geros priemonės su šimeriu Physicians formula

Pudrytė su šimeriu - natūraliausiais iš įmanomų efektas, "švytėjimas iš vidaus"

user posted image

Skaistalai

user posted image
Bronzeris

user posted image

Jie turi devynias galybes tokio tipo produktų, štai jų psl
Viską galima nusipirkti per ebay 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sunray @ 2011 11 23, 16:37)
bytte, mano akimis ziurint jus vasara, ziema man regis daug kontrastingesne ir intensyvesne prigimtinemis spalvomis... idomu ka pasakys kitos merginos blush2.gif

Aš ir už vasarą 4u.gif Tamsūs plaukai, mano akim, geriau, nei šviesūs. Žydra kepurė labiau light summer spalvų, užtat blankokai taip atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2011 11 23, 16:26)
Tai va kai neturiu įgimto pajautimo, tai man reikia teorijos. Kitaip susitepu bele ką ant veido, pažiūriu, nieko nesuprantu, bet nusprendžiu kad daug priemonių prisitepiau, reiškia turi būt gražu  thumbup.gif

lotuliukas.gif man atvirksciai - makiazas minimalus, kadangi nemoku sustriau, tai darau kuo paprasciau smile.gif
Atsakyti
Bytte, aš jus tamsinčiau, o ne šviesinčiau - tiek plaukus, tiek akis ir veido bruožus 4u.gif Šviesūs gelsvi plaukai kontrastuoja su odos rausvumu g.gif O vat tamsūs plaukai labai "porcelianina" veidą tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2011 11 23, 16:55)
Bytte, aš jus tamsinčiau, o ne šviesinčiau - tiek plaukus, tiek akis ir veido bruožus 4u.gif  Šviesūs gelsvi plaukai kontrastuoja su odos rausvumu g.gif O vat tamsūs plaukai labai "porcelianina" veidą tongue.gif

na aš ne tamsinu, visur tamsūs plaukai nuosavi... kaip ir antakiai niekur nedažyti. Blondinei pavirsti sekėsi nelabai, esu minėjus kad pastoviai tekdavo nuiminėt geltonumą, jis žiauriai man netiko, bačios matot doh.gif . Gerai atrodė tik kai nuėmė visai spalvą iki platinum, bet po poros savaičių vėl geltonumas lindo. Tai mečiau tą vargą. Tiesiog tada labiau MB paveikslavo mane, fotoaparatą naujai buvom įsigiję biggrin.gif
Dabar džiaugiuosi kad dar nėr žilų plaukų, kartais kelis randu, tai išpešu... kai pražilsiu tada pamastysiu tamsint plaukus ar kokę šokoladinę imt, artimesnę sau.
Aš sau tokia nežinau... labai mėgstu mėnulio akmenį, vat kažkas jame yra tokio man artimo. Bet tos cool summer alyvinės doh.gif, prislopintos fuksijos, sidabrinės eglės ir pan. spalvos - vat visai man pro šalį...
Atsakyti
Sveikos,

Jau issiaiskinau su dontstop pagalba, kad esu light summer, noreciau patarimo pasirenkant palaidine - kuri spalva labiau tiktu? Pilkos pagal paletes kaip ir abi butu ok, del melynos nezinau, nors ji labiausiai traukia, o derint pagal dabartini garderoba butu sunkiausia g.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Nuotraukos is milksense.eu

Is anksto dekoju uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Extraordinary: 23 lapkričio 2011 - 17:00
QUOTE(Extraordinary @ 2011 11 23, 17:59)
Sveikos,

Jau issiaiskinau su dontstop pagalba, kad esu light summer, noreciau patarimo pasirenkant palaidine - kuri spalva labiau tiktu? Pilkos pagal paletes kaip ir abi butu ok, del melynos nezinau, nors ji labiausiai traukia, o derint pagal dabartini garderoba butu sunkiausia  g.gif

Abi turėtų tikti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 11 23, 16:14)
pražilsiu tada pamastysiu tamsint plaukus ar kokę šokoladinę imt, artimesnę sau.
Aš sau tokia nežinau... labai mėgstu mėnulio akmenį, vat kažkas jame yra tokio man artimo. Bet tos cool summer alyvinės  doh.gif, prislopintos fuksijos, sidabrinės eglės ir pan. spalvos - vat visai man pro šalį...

Bytte, malonu susipazinti biggrin.gif
Man su tamsesniais plaukais labiau kazkaip limpa ivaizdis.
Labai graziai ten kur is sono foto, plaukai tokie kaip sokoladiniai g.gif
O tu tikra, kad tu saltas tipas? Nes kazkaip su melyna spalva nelabai draugauni g.gif
Atsakyti