Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

man rodos as ant kokio ispardavimo buvau uztaikius, mokejau tikrai ne daugiau 10lt. i essence irgi turejau analogiska piestuka- laaabai geras buvo, tik truputeli terliodavosi dienos pabaigoj smile.gif
o seseliu pavyzdziai tai nzn... gyvenime taip nesidaziau ir turbut nesidazyciau biggrin.gif man graziau arba naturaliai, arba va taip user posted image

lupdaziai irgi- esu sventai isitikinus, kad man isvis netinka JOKIA spalva biggrin.gif graziai ziurisi tik tokie blyskiai blyskiai rausvi, kai yra idegis, arba tokie naturalus vos pastebimi nude i rausvuma.. dabar gundausi uzsisakyti is avon lupu dazu, bet neapsisprendziu del spalvos, kazkur soft summerems mauve spalva rekomenduojama, gal isbandyt g.gif

dar apie shimmeri- nu nzn, gavau dovanu, man tai baisus daiktas biggrin.gif gal spalva netinka ar kas, bet padaro is veido kazkoki lavoniska blizguti. nors velgi- soft summer lygtai nei shimmeriai, nei tie visi bronzantai nerekomenduojami..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dominica: 23 lapkričio 2011 - 14:50
Dar Vasarėlėms 4u.gif

Vasaroms tinka matinis makiažas su tolygiais perėjimais tarp atspalvių. Netinka: oranžiniai, raudoni, gelsvi atspalviai, šilti tonai, kontrastai:

user posted image

Kreminė pudra šaltų atspalvių, net prie įdegio:

user posted image

Skaistalų ne per daug ir šaltų atspalvių, rožiniai gerai, netinka persikiniai ir terakotiniai:

user posted image

Akių makiažas taip pat neryškus. Tušas ir pravedimai netamsūs, geriau pikšvi, ir turi derėti prie antakių:

user posted image

user posted image

O štai netinkantis (per tamsus) makiažas:

user posted image

Čia matyt parodė tinkančius ružavus lūpdažius:

user posted image

user posted image

Bronzeris gali tikti ir vasaroms, tik jis turi būti šalto atspalvio:

user posted image

Dar vienas netinkantis vasarai makiažas, šį kartą per šiltas:

user posted image

Atsakyti
Ne, nu keista lens.gif Žiūriu žiūriu, nors esu light vasara, bet makiažas mano tikrai pavasarinis mastau.gif Gal aš pavasaris?
Atsakyti
Lūpdažis neturi būti per ryškus, o dar labiau tinka blizgėsys

user posted image

Tačiau ir iš ryškių galima šį bei tą priderinti:
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 23, 14:50)
user posted image

va tas desinej man pats paciausias.. ir lupdazis geras, bet- kaip tokia spalva vadinasi? lotuliukas.gif

beje, donstop, dabar kai keli foto su pvz- ar tos moterys visos atitinka tipus, kuriems pavyzdzius rodai, ar cia grynai tik i makiaza ziureti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dominica: 23 lapkričio 2011 - 14:54
QUOTE(Shana @ 2011 11 23, 15:42)
g.gif Tai kad as tamsesne, ir man bent viena spalva, ar net dvi, tokios tamsokos. Gal skirtingos paletes? Mano rinkiny balto nera g.gif
Del sausinimo nzn, dar labai trumpai turiu smile.gif
Bet bandysiu is ju kitokius daiktus, ypac dabar kai ieskau nauju spalvu, nebrangu, tai galima eksperimentuoti biggrin.gif

Nėra balto? Tada ne apie tą patį kalbam. Maniškis va:

user posted image
QUOTE(manjana @ 2011 11 23, 15:48)
Iš Eurocos, 5 spalvos, apie 10 Lt, pavadinimo nepamenu smile.gif
Aišku tada, reiškia atspalvis netinka. Aš ir galvoju, kaip čia yra, kad pajuodusius paakius po fanarais slepia smile.gif
Dėl žalio turėsiu omeny kai ateis laikas baliams  biggrin.gif
Papildyta:
Aha, dar klausimas apie šimerį - labai noriu - supratimo apie juos nulis - kokį verta išbandyt? smile.gif

Turbūt Catrice smile.gif
Šimerį kurią prasme, pudrą su šimeriu, skaistalus, bronzerį?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 23, 14:54)

Turbūt Catrice  smile.gif
Šimerį kurią prasme, pudrą su šimeriu, skaistalus, bronzerį?

Aha, aha, Catrice.
Čia toks klausimas mastau.gif Nu man kaip iš kaimo, man tiesiog reikia kad gražu būtų mastau.gif lotuliukas.gif
Gal skaistalus g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 23, 14:54)
Nėra balto? Tada ne apie tą patį kalbam. Maniškis va:

user posted image

As turiu toki, bet be zalio, visi atspalviai beige/rusvi/rausvi, tik skirtingo sviesumo
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 23 lapkričio 2011 - 14:58
QUOTE(dominica @ 2011 11 23, 15:53)
va tas desinej man pats paciausias.. ir lupdazis geras, bet- kaip tokia spalva vadinasi?  lotuliukas.gif

beje, donstop, dabar kai keli foto su pvz- ar tos moterys visos atitinka tipus, kuriems pavyzdzius rodai, ar cia grynai tik i makiaza ziureti?

Tokį atspalvį turi Essence, spalva seno leidimo Creamy nude, naujo - In the nude:

user posted image

Žiūrėti reikia tik į makiažus 4u.gif

Dėl Avon - taigi be mėginėlių ten neįmanoma atitaikyti atspalvį, realybėje labai skiriasi nuo pavaizduotų kataloge unsure.gif Jei kam nors aktualu, galiu parekomenduot Žiemoms labai retai kur kitur užtaikomą atspalvį (turiu omeny iš Avon) ax.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(manjana @ 2011 11 23, 15:57)

Čia toks klausimas mastau.gif Nu man kaip iš kaimo, man tiesiog reikia kad gražu būtų mastau.gif  lotuliukas.gif
Gal skaistalus  g.gif

Na, šimeris yra iš esmės smulkūs blizgučiai. Kur reikia, kad blizgėtų? biggrin.gif
Pudra - tai visas veidas blizgės ax.gif Jei oda riebi ar mišri, geriau nereikia ax.gif Bronzeris su šimeriu labai retai kur pritaikomas, kontūravimo su tokiu nepadarysit. Skaistalai blizgūs - gerai, jei kokiai progai, vakarui.
Šimeris - highlighteris - tai gali būti pudra (biri ar presuota), kremas, stikas, bet būtinai šviesaus atspalvio (baltas, rožinis, auksinis, persikinis, sidarbrinis ir pan) - pabalinti tam tikras veido vietas, taip jį (veidą) galima šiek tiek pakoreguoti. Štai schema, kur tepamas tiks daiktas biggrin.gif :

user posted image

Ten pat galima tepti ir matinį highlighterį, nes svarbiausiais tikslas ne išblizginti, o išbalinti 4u.gif

QUOTE(Shana @ 2011 11 23, 15:58)
As turiu toki, bet be zalio, visi atspalviai beige/rusvi/rausvi, tik skirtingo sviesumo
user posted image

Mūsuose tokio net nėra verysad.gif
Atsakyti
Jūs nemuškit manęs už mano tokią nuomonę, bet.... biggrin.gif Aš manau, kad rūbai rūbais, bet jau makiažo taikyt prie tipo nereikėtų. Lūpų spalva, nors teoriškai turėtų tikti, bet reikia žiūrėt į dantų baltumą, tinkamumą prie odos spalvos. Dėl pudros atspalvių - jei yra kapiliarų, muša raudonį vėl viskas kitaip. Dėl apvedimų - tamsių pieštukų ar šešėlių - žiūrėt, kokia akių forma, spalva.... na, sunku paaiškint, bet iš esmės man makiažas nelabai rišasi su žmogaus tipu. Asmeniškai buvau dažyta (jei žiūrėt į paveikslėlius) visaip - ir pavasariškai, ir žiemiškai, ir visaip buvo gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2011 11 23, 16:10)
Jūs nemuškit manęs už mano tokią nuomonę, bet.... biggrin.gif Aš manau, kad rūbai rūbais, bet jau makiažo taikyt prie tipo nereikėtų. Lūpų spalva, nors teoriškai turėtų tikti, bet reikia žiūrėt į dantų baltumą, tinkamumą prie odos spalvos. Dėl pudros atspalvių - jei yra kapiliarų, muša raudonį vėl viskas kitaip. Dėl apvedimų - tamsių pieštukų ar šešėlių - žiūrėt, kokia akių forma, spalva.... na, sunku paaiškint, bet iš esmės man makiažas nelabai rišasi su žmogaus tipu. Asmeniškai buvau dažyta (jei žiūrėt į paveikslėlius) visaip - ir pavasariškai, ir žiemiškai, ir visaip buvo gražu smile.gif

Pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2011 11 23, 16:10)
biggrin.gif Aš manau, kad rūbai rūbais, bet jau makiažo taikyt prie tipo nereikėtų.

Hmmm, ko gera, kad taip g.gif Nes rimtai, kai kas man asmeniškai tinka iš pavasario, kai kas iš vasarų...Pasiklydau blink.gif
Atsakyti