Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2011 11 23, 13:14)
Dontstop, dekavoju, labai graziu yra g.gif As matyt intuityviai bet kasdienai labai naluralu look'a propaguoju smile.gif

Bytte, isidejai? ax.gif

neina... kuiam kompe nuotraukos netas užlūžęs ar dar ten kažkas... įsirašysiu ir persinešiu į kitą, bet truputį vėliau, popiet.

Atsakyti
Dar pavasariui reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2011 11 23, 13:35)
Dar pavasariui reikia biggrin.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Makiažas Pavasariui 4u.gif

Pavasariui labiausiai tinka natūralūs šilti atspalviai.
Kreminė pudra švelnių persikinių atspalvių arba dramblio kaulo spalvos:

user posted image

Skaistalai: persikiniai - rožiniai, šviesiai - koraliniai, šilti rožiniai. Šilti, bet šviesūs ir ne rudi:
user posted image

user posted image

Tik Pavasariams tinka spalvotas tušas: šviesiai žalias, turkio, violetinis mėlynas, bet taip pat tinka rudas ir juodas. Tas pats su pravedimais:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

O čia netinkantis makiažas! Šešėliai per šalti:

user posted image

Lūpdažiai: persikiniai - rožiniai, raudona su oranžiniu ar rudu atspalviu, ypač tinka blizgėsiai. Tamsūs atspalviai netinka.

user posted image

user posted image

Papildyta:
O čia netinkama lūpdažio spalva (ši tinka Žiemoms)!

user posted image

Papildyta:
Dar Pavasariams:

user posted image

user posted image

Šių šešėlių swatchai:

user posted image

Kaip atrodo šešėliai ant akių:
1 variantas - lašišos spalva + ruda + rudas tušas + balta apatinė waterlinija
user posted image

2 variantas - žalsvi šešėliai + žalias tušas + balta apatinė waterlinija
user posted image

Prie šešėlių tinkantys lūpdažiai:

user posted image

Pagrindinės spalvos: šviesiai oranžinė, persikinė, rudai - rožinė, raudona.

user posted image

user posted image

Atsakyti
dontstop, o vasarai idesit? 4u.gif
Atsakyti
AAAČIŪŪŪ labai 4u.gif

Dar apie makiažą kalbant... Tai senas temas paskaičius nusipirkau dontstop reklamuotą konsilerį smile.gif (iki šiol išvis tokio daikto nežinojau). Bet dabar dar man neaišku kaip juo naudotis. Rausva spalva tinka paakių maskavimui? Tikrai? Nes aš kai užsitepu, tai atrodau kaip vyro primušta g.gif Tai tepuosi geriau tuo kūno spalvos, tas tai atrodo tinka viskam. O žalsvas - raudonumo maskavimui? Ant jo paskui dar reikia tepti kūno spalvos ar jau nebe? g.gif

Nu bet aš tai jaučiuosi kaip iš kokio gūdaus kaimo išlindus, kosmetiką pirmą kartą pamačius, ir dar sužinojus, kad rengtis galima taip, kaip tinka, o ne bile kad šilta būtų lotuliukas.gif
Atsakyti
soft summer irgi reikia 4u.gif
as asmeniskai po sitos temos ismeciau juoda akiu piestuka i siuksliu deze. perejau prie tamsiai pilku, tamsiai pilkai-melynu, skirtumas labai akivaizdus ir labai labai geras.
ryte neturiu kada terliotis prie veidrodzio, todel buna taip:
noreva 'actipur' kremas su spalva (pudros nepernesu, man nuo jos tik kruva spuogu ir riebaluotas veidas blink.gif) + tamsesnis pilkas, pilkai-melynas akiu piestukas (megstu issukamus, kol kas atradimas 'catrice' is eurokos, kainuoja gal pora litu, bet visai gerai dazo ir netrupa, nebyra, nepalieka zymiu nuo mirksejimo ant virsutinio voko) nuo virsutinio voko puses iki isores, truputi suliejant + blakstienu rietiklis ir tusas (su tusu man beda.. realiai galiu naudoti tik ziauriai brangius, nes kiek esu isbandziusi rimmel, loreal, maxfactor- visi po keliu valandu atsiduria man ant paakiu!!! ir vaikstau kaip zombis biggrin.gif dabar naudoju lancome doll eyes, labai geras, sekanciam duty free reikes uzsipirkt atsargu..) + skaistalai (su sitais gyva beda man. grynai persikiniai ant odos atrodo kazkokie oranziniai, su roziniais atrodau kaip matrioska blush2.gif ilga laika naudojau pirstais tepamus kreminius skaistalus is inglot, kazkokie tarp rudos ir rausvos, labai neutrali spalva. paskui pradejo berti nuo ju. dabar naudoju toki- user posted image ir neatsidziaugiu. ziauriai patogus ir labai liuks spalva- tokia pagyvinanti, ryskesne, bet nera grynai rozine ar grynai persikas).
diena dar i trasa tokia spalvu seseliai:
user posted image- sitos spalvos man absoliuciai nepakeiciamos
ir guerlain (nerandu paveiksliuko)- smelio, rausva, rudai auksine ir tamsiai ruda.
dar turiu didele palete seseliu is h&m, kokybe nelabai, bet bent jau galima atsirinkti, kas tinka.. pvz violetines ant manes atrodo baisiai, melynos dauguma irgi, zalios nelabai. tai ir lieka visokie neutraliu spalvu seseliai, o jei reikia ryskiau- dedu pilka arba tamsiais rudas kampuose
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2011 11 23, 15:21)
AAAČIŪŪŪ labai  4u.gif 

Dar apie makiažą kalbant... Tai senas temas paskaičius nusipirkau dontstop reklamuotą konsilerį smile.gif (iki šiol išvis tokio daikto nežinojau). Bet dabar dar man neaišku kaip juo naudotis. Rausva spalva tinka paakių maskavimui? Tikrai? Nes aš kai užsitepu, tai atrodau kaip vyro primušta  g.gif  Tai tepuosi geriau tuo kūno spalvos, tas tai atrodo tinka viskam. O žalsvas - raudonumo maskavimui? Ant jo paskui dar reikia tepti kūno spalvos ar jau nebe? g.gif

Nu bet aš tai jaučiuosi kaip iš kokio gūdaus kaimo išlindus, kosmetiką pirmą kartą pamačius, ir dar sužinojus, kad rengtis galima taip, kaip tinka, o ne bile kad šilta būtų  lotuliukas.gif

O kurį aš čia reklamavau? unsure.gif

Koks bebūtų, visuomet rožinė arba oranžinė - paakiams, žalia - raudoniui neutralizuoti. Šiltam tipui, ko gero, paakiams labiau tiktų oranžinė arba gelsva smile.gif
Ant žalio ant viršaus galima nieko ir netepti, žalumos neturi matytis (jei matosi - per storas sluoksnis). Tik labai pablyškina žalia. Aš per balius, pavartojus gėrimų su laipsniais, naudoju žalią korektorių visam veidui laugh.gif ir ant viršaus nieko nebetepu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dominica @ 2011 11 23, 15:23)
kol kas atradimas 'catrice' is eurokos, kainuoja gal pora litu

15 lt, berods ax.gif Dar geri ir nebrangūs:
Essence - 6 - 8 lt
Wet n Wild - ~ 8 lt
Gabriela Salvete - 10 lt
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 23, 14:27)

Wet n Wild - ~ 8 lt

Is sito "ant durniaus" nusipirkau maskuokliu palete, 5 spalvos, kainavo kazkokius juokingus pinigus, bet visai neblogas yra thumbup.gif
Atsakyti
Makiažas Vasarai 4u.gif

user posted image

Šešėliai:

user posted image

Jų swatchai:

user posted image

Kaip atrodo makiažas ant akių:

žalsvos pastelinės ir violetinės derinys
user posted image

Alyviniai, violetiniai ir sidabriniai atspalviai
user posted image

Prie šešėlių tinkantys lūpdažiai:

user posted image

Pagrindinės spalvos: rožinė nuo šviesios iki tamsios, fuksija, raudnona, violetinė ( biggrin.gif ), arbūzinė.

Čia, pagal juos, arbūzinė:
user posted image

Čia rožinė:
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2011 11 23, 15:32)
Is sito "ant durniaus" nusipirkau maskuokliu palete, 5 spalvos, kainavo kazkokius juokingus pinigus, bet visai neblogas yra thumbup.gif

Turiu. Man visai netiko unsure.gif Be galo šviesios spalvos, ir sausina iki šepretojimo. Naudoju tik baltą highlighterį. Taipogi turiu iš Wet n Wild skystą konsilerį, na, spalvą atitaikiau gerą, bet labai silpnai maskuoja, vėlgi nepritaikomas unsure.gif
Šešėliai Wet n Wild superiniai, skystas pravedimas thumbup.gif , antakių rinkinukas irgi liuks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 23, 14:39)

Turiu. Man visai netiko  unsure.gif  Be galo šviesios spalvos, ir sausina iki šepretojimo. Naudoju tik baltą highlighterį. Taipogi turiu iš Wet n Wild skystą konsilerį, na, spalvą atitaikiau gerą, bet labai silpnai maskuoja, vėlgi nepritaikomas  unsure.gif
Šešėliai Wet n Wild superiniai, skystas pravedimas  thumbup.gif , antakių rinkinukas irgi liuks  smile.gif

g.gif Tai kad as tamsesne, ir man bent viena spalva, ar net dvi, tokios tamsokos. Gal skirtingos paletes? Mano rinkiny balto nera g.gif
Del sausinimo nzn, dar labai trumpai turiu smile.gif
Bet bandysiu is ju kitokius daiktus, ypac dabar kai ieskau nauju spalvu, nebrangu, tai galima eksperimentuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 23, 14:27)
O kurį aš čia reklamavau?  unsure.gif

Koks bebūtų, visuomet rožinė arba oranžinė - paakiams, žalia - raudoniui neutralizuoti. Šiltam tipui, ko gero, paakiams labiau tiktų oranžinė arba gelsva  smile.gif
Ant žalio ant viršaus galima nieko ir netepti, žalumos neturi matytis (jei matosi - per storas sluoksnis). Tik labai pablyškina žalia. Aš per balius, pavartojus gėrimų su laipsniais, naudoju žalią korektorių visam veidui  laugh.gif ir ant viršaus nieko nebetepu  4u.gif

Iš Eurocos, 5 spalvos, apie 10 Lt, pavadinimo nepamenu smile.gif
Aišku tada, reiškia atspalvis netinka. Aš ir galvoju, kaip čia yra, kad pajuodusius paakius po fanarais slepia smile.gif
Dėl žalio turėsiu omeny kai ateis laikas baliams biggrin.gif
Papildyta:

Aha, dar klausimas apie šimerį - labai noriu - supratimo apie juos nulis - kokį verta išbandyt? smile.gif
Atsakyti