soft summer irgi reikia
as asmeniskai po sitos temos ismeciau juoda akiu piestuka i siuksliu deze. perejau prie tamsiai pilku, tamsiai pilkai-melynu, skirtumas labai akivaizdus ir labai labai geras.
ryte neturiu kada terliotis prie veidrodzio, todel buna taip:
noreva 'actipur' kremas su spalva (pudros nepernesu, man nuo jos tik kruva spuogu ir riebaluotas veidas
) + tamsesnis pilkas, pilkai-melynas akiu piestukas (megstu issukamus, kol kas atradimas 'catrice' is eurokos, kainuoja gal pora litu, bet visai gerai dazo ir netrupa, nebyra, nepalieka zymiu nuo mirksejimo ant virsutinio voko) nuo virsutinio voko puses iki isores, truputi suliejant + blakstienu rietiklis ir tusas (su tusu man beda.. realiai galiu naudoti tik ziauriai brangius, nes kiek esu isbandziusi rimmel, loreal, maxfactor- visi po keliu valandu atsiduria man ant paakiu!!! ir vaikstau kaip zombis
dabar naudoju lancome doll eyes, labai geras, sekanciam duty free reikes uzsipirkt atsargu..) + skaistalai (su sitais gyva beda man. grynai persikiniai ant odos atrodo kazkokie oranziniai, su roziniais atrodau kaip matrioska
ilga laika naudojau pirstais tepamus kreminius skaistalus is inglot, kazkokie tarp rudos ir rausvos, labai neutrali spalva. paskui pradejo berti nuo ju. dabar naudoju toki-
ir neatsidziaugiu. ziauriai patogus ir labai liuks spalva- tokia pagyvinanti, ryskesne, bet nera grynai rozine ar grynai persikas).
diena dar i trasa tokia spalvu seseliai:
- sitos spalvos man absoliuciai nepakeiciamos
ir guerlain (nerandu paveiksliuko)- smelio, rausva, rudai auksine ir tamsiai ruda.
dar turiu didele palete seseliu is h&m, kokybe nelabai, bet bent jau galima atsirinkti, kas tinka.. pvz violetines ant manes atrodo baisiai, melynos dauguma irgi, zalios nelabai. tai ir lieka visokie neutraliu spalvu seseliai, o jei reikia ryskiau- dedu pilka arba tamsiais rudas kampuose