Shana, paskutinis žaliai auksinis vienas mano dažniausiai naudojamų derinių
QUOTE(melynesne @ 2011 11 23, 11:07)
Sh@na, kur vasarta ir ziema?
Kazkur atitinkamose temose Osinkoje.
As cia savaja skaitineju kol kas
Dontstop, tas paskutinis labai grazus, prie atitinkamo vakarinio apdaro
Aha, Shana, įdėkit vasarai.
QUOTE(Shana @ 2011 11 23, 09:58)
Groovy, man tavo idetos foto su megztukai mielos, bet megztukai, kaip cia issireiskus sventiskuma apdaru mazina
Turėjau omenyje pasiimti kokį puošnesnį megztuką ir, kai vėsu, apsirengti, tai ne taip tada ir sugadina, ir šilčiau. kai vėl šilta, galima nusirengti. Geriau nei pamėlusi nugara
Makiažas spalviniam tipui Žiema:
Skaistalai: šalti rožiniai, alyviniai; vengti koralo, persiko, rudų.
Šešėliai: visi šalti atspalviai, ypač ryškūs; alyviniai, mėlyni, violetiniai, šalti rožiniai, sidabriniai, tamsiai žali, balti, citrininiai auksiniai. Vengti šiltos rudos gamos, varinių, bronzinių.
Pravedimai: juodas, violetinis, mėlynas metalik, baltas ir žydras waterlinijai. Vengti - raudonai bronzinių ir persikinių waterlinijai.
Tušas: visi ryškūs šalti atspalviai nuo juodo iki kitų madingų. Vengti - rudo ir bronzinio, akys atrodo tarsi apsiverkusios.
Antakiai: šalta gama nuo pilkšvų smėlinių iki tamsiai rudų, priklausomai nuo natūralios spalvos. Vengti - šiltų rudu į ryžumą.
Lūpos: šalti rožiniai atspalviai, slyvinis, alyvinis, fuksija, ciklameno spalva, avietinė, vyšninė, permatoma sidabrinė. Vengti - šilto raudono ir šilto rusvo atspalvio.
Paimta iš čia
Papildyta:
Aš kasdienai taip dažausi
Kažkaip vakarui man žiūrisi tik tamsios spalvos, kitaip akys pranyksta. Būtina man - juoda apatinė waterlinija (dienai juodos spalvos niekada nenaudoju, nei šešėlių, nei pieštukų). Jei koks spalvotas šešėlis imamas - tada + juodas į išorinį kampą. Čia būtų rekomendacijos žiemos tipui
Skaistalai: šalti rožiniai, alyviniai; vengti koralo, persiko, rudų.
Šešėliai: visi šalti atspalviai, ypač ryškūs; alyviniai, mėlyni, violetiniai, šalti rožiniai, sidabriniai, tamsiai žali, balti, citrininiai auksiniai. Vengti šiltos rudos gamos, varinių, bronzinių.
Pravedimai: juodas, violetinis, mėlynas metalik, baltas ir žydras waterlinijai. Vengti - raudonai bronzinių ir persikinių waterlinijai.
Tušas: visi ryškūs šalti atspalviai nuo juodo iki kitų madingų. Vengti - rudo ir bronzinio, akys atrodo tarsi apsiverkusios.
Antakiai: šalta gama nuo pilkšvų smėlinių iki tamsiai rudų, priklausomai nuo natūralios spalvos. Vengti - šiltų rudu į ryžumą.
Lūpos: šalti rožiniai atspalviai, slyvinis, alyvinis, fuksija, ciklameno spalva, avietinė, vyšninė, permatoma sidabrinė. Vengti - šilto raudono ir šilto rusvo atspalvio.
Paimta iš čia
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2011 11 23, 12:09)
Aš kasdienai taip dažausi
Kažkaip vakarui man žiūrisi tik tamsios spalvos, kitaip akys pranyksta. Būtina man - juoda apatinė waterlinija (dienai juodos spalvos niekada nenaudoju, nei šešėlių, nei pieštukų). Jei koks spalvotas šešėlis imamas - tada + juodas į išorinį kampą. Čia būtų rekomendacijos žiemos tipui
Vasara
Dar makiažų pavyzdžiai Žiemos tipui (atrinkau tuos, kas ir mano manymu tinka)
Papildyta:
Paimta iš čia - ten dar galybė variantų. Tarp kitko, priešingai nei anas resursas, jie siūlo žiemai ir persiką, ir bronzą
Papildyta:
Dar Žiemos tipui:
Šešėliai:
Lūdažiai (lūpdažių atspalviai atitinka šešėlių atspalvius, t y pirmas lūpdažio atspalvis tinka prie pirmos eilės šešėlių derinio ):
Lūpų blizgėsiai - rožiniai ir raudoni
Paimta iš čia
Papildyta:
Paimta iš čia - ten dar galybė variantų. Tarp kitko, priešingai nei anas resursas, jie siūlo žiemai ir persiką, ir bronzą
Papildyta:
Dar Žiemos tipui:
Šešėliai:
Lūdažiai (lūpdažių atspalviai atitinka šešėlių atspalvius, t y pirmas lūpdažio atspalvis tinka prie pirmos eilės šešėlių derinio ):
Lūpų blizgėsiai - rožiniai ir raudoni
Paimta iš čia
Dontstop, dabar Rudeneliam
QUOTE(Shana @ 2011 11 23, 12:47)
Dar negaliu sustoti, paskutinis Žiemai ir persimetu į Rudenį
Taigi, Žiemai
Papildyta:
Paimta iš čia
Papildyta:
Rudenėliams
Rudeniui tiknka natūralus makiažas, tačiau su tokia ryškia išvaizda galima panaudoti ir ryškias spalvas. Įdegusiom tinka blankesnis makiažas, ant šviesios odos gražiai žiūrisi raudonas lūpdažis:
Kreminė pudra turi būti šilto atspalvio: dramblio kaulo, persikinė - rožinė, gelsvai bežinė:
Skaistalai terakotiniai, raudonai - rudi ir tamsiai oranžiniai:
Šešėliai - arba natūralių atspalvių, arba ryškūs:
Papildyta:
Dontstop, dekavoju, labai graziu yra As matyt intuityviai bet kasdienai labai naluralu look'a propaguoju
Bytte, isidejai?
Bytte, isidejai?