Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Etama @ 2011 11 23, 03:47)
Kaip dėl vasarų makiažo? Tiksliau soft summer. Kokias skaistalų, blizgių (lūpdažių) spalvas rinktis? Labiau persikines ar rožines? 4u.gif

Išplėtojam šią temą, ką? ax.gif

Aš nesivadovauju patarimais pagal spalvinį tipą. Makiažą labai mėgstu ir negaliu atsisakyti nei vieno atspalvio blush2.gif Pas mane kosmetinėje yra visko ir visiems tipams tinkamo.
Pvz, manęs visai nepuošia chaki spalva (drabužiuose), bet chaki kaip šešėlių spalva, galvą guldau, yra viena man tinkamiausių (ir visa panašių atspalvių gama, alyvuogių ir pan) - akys atrodo dar žalesnės, dar ryškesnės, labiau akcentuojamas geltonas viduriukas, dingsta pilkos priemaišos rolleyes.gif
Kas liečia lūpų blizgėsius, negaliu įvardinti nei vieno netinkamo. Viskas priklauso nuo rūbų ir likusio makiažo spalvų. Šiuo metu mėgstamiausiais - raudonas, netikėtai atradau tamsiai vyšninius, bordinius atspalvius rolleyes.gif
Skaistalus parenku prie makiažo. Vėlgi, manau, kad iš esmės tinka visi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 23, 09:00)
Išplėtojam šią temą, ką?  ax.gif

Aš nesivadovauju patarimais pagal spalvinį tipą. Makiažą labai mėgstu ir negaliu atsisakyti nei vieno atspalvio  blush2.gif  Pas mane kosmetinėje yra visko ir visiems tipams tinkamo.
Pvz, manęs visai nepuošia chaki spalva (drabužiuose), bet chaki kaip šešėlių spalva, galvą guldau, yra viena man tinkamiausių (ir visa panašių atspalvių gama, alyvuogių ir pan) - akys atrodo dar žalesnės, dar ryškesnės, labiau akcentuojamas geltonas viduriukas, dingsta pilkos priemaišos  rolleyes.gif
Kas liečia lūpų blizgėsius, negaliu įvardinti nei vieno netinkamo. Viskas priklauso nuo rūbų ir likusio makiažo spalvų. Šiuo metu mėgstamiausiais - raudonas, netikėtai atradau tamsiai vyšninius, bordinius atspalvius  rolleyes.gif
Skaistalus parenku prie makiažo. Vėlgi, manau, kad iš esmės tinka visi  unsure.gif

čia matyt dėl to kad esi labai šviesios odos g.gif
aš negaliu jokių persikinių nei skaistalų, nei lūpdažių, nei blizgių naudoti. Kažkaip šviečia jie... Iš raudonų lūpų dažų tik vyšninius, nors iki juodumo (helauvynui išsidažius esu su juodu pieštuku ant tamsiai vyšninių lūpdažių, atrodė gerai), visokie bordo jau nebesižiūri. Skaistalai... išvis nesu normalios tinkančios spalvos radus. Tie kur pagal spalvinį tipą rekomenduojami - atrodau kaip į žandą gavus ir užmaskavus, bet mėlis vistiek lenda. Visų rūžavai fuksinių lūpdažių kurie rekomenduojami cool summer nesu bandžius, nes jie šiaip man schmoll.gif ... tokius rožinius esu turėjus, gana ryškius... tai nežinau ar jie laikomi tinkami cool tipui... akis seniau dažydavau žydrai (ta ne šviesiai mėlyna, bet žalsva)... paskui perėjau prie dūminio makiažo, tai visi šešėliai liko labai tamsiai pilki arba baltai mėlsvi. Bet kažkaip dabar pradėjau galvoti, kad tokie šešėliai visai "užmušė" mano akių spalvą. Šiaip jos tamsiai pilkai mėlynos su tokiais teal mėlynais intarpais, o su tokiu makiažu jos atrodo tamsiai pilkos, beveik juodos, jokio mėlynumo. Kai žydrai dažydavau, tai arba žaliai mėlynos arba išvis ryškiai mėlynos atrodydavo priklausomai nuo apšvietimo.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 11 23, 09:50)
čia matyt dėl to kad esi labai šviesios odos g.gif

Bytte, bet aš tamsinu odą savaiminiais ir niekada niekada nebūnu su savo natūraliu atspalviu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 23, 09:54)
Bytte, bet aš tamsinu odą savaiminiais ir niekada niekada nebūnu su savo natūraliu atspalviu  blush2.gif

oh , aš tai vis tvardaus kad nepanaudočiau balinimo...
bet vis tiek rašei kad gauniesi baltesnė nei šiaip eilinės baltos odos?.. aš tokį persikinį šešėlį naudoju kur reikia kad šviestų (per vidurį voko ir prie antakio)...

merginos įdėsiu ir aš save... pastaruoju metu vis dažniau abejoju ar tikrai esu vasara ar tiesiog turiu vidinį polinkį ja būt... labai daug rekomendacijų man netinka, o pasak šios teorijos taip negali būti. Tai arba aš ne taip tas rekomendacijas suprantu, arba aš išties nesu vasara.
Atsakyti
Groovy, man tavo idetos foto su megztukai mielos, bet megztukai, kaip cia issireiskus g.gif sventiskuma apdaru mazina g.gif

Bytte, isidek bigsmile.gif

Del makiazo - as dar Rudeneliams nesidomejau, bet is principo suprantu, kad siltos spalvos, o toliau jau reik bandyti...
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 11 23, 03:47)
Kaip dėl vasarų makiažo? Tiksliau soft summer. Kokias skaistalų, blizgių (lūpdažių) spalvas rinktis? Labiau persikines ar rožines? 4u.gif

persikines man total praval smile.gif , radau osinkoj sarsa lupdaziu tinkanciu vasaroms, kai turesiu laiko reikes pasiziureti pardej...
Siaip is principo kaip suprantu reikia bandyti visas uogines spalvas - plum, berry...
Imetu sarasiuka gal kazkas kazka tures ir gales pakomentuoti smile.gif

1) Масс-маркет.
Rimmel: серия color show off 050, moisture renew 100, 220 , lasting finish 066.
Lumene: серия wildrose (красная упаковка) 87.
Pupa: серия diva’s rouge 04, серия new chic 41.
Max Factor: серия color collections 833, 640, серия color elixir 833, 610 (светлый), 745 (cомнительно).
Maybelline: серия color sensations 630, серия hydra … (непонятно записала сама) 633, 210.
L’Oreal: серия color riche 235. Единственно, качество помад хотелось бы получше.
В Буржуа ничего не нашлось.

2) Люкс-марки.
Givenchy: серия irresistible 25, 02.
YSL: серия pur couture 5, 10 (прекрасные оттенки оба)
Lancome: серия l’absolu nu 201 ( тепловат немного), серия l;absolu rouge 272 (немного темный).
Guerlain: серия rouge automatique 100, серия rouge G de Guerlain 03, серия rouge G de Guerlain brilliant 03.
Clarins: серия joli rouge brilliant 11.
Estee Lauder: серия lasting shimmer 12 , и отличный 46 (Barely nude).
Clinique: серия high impact 24, серия butter shine 455, серия chubby stick lip balm 08 (graped-up).
Chanel: серия rouge allure velvet 33, 06(темноват), 82 (не для всех Лет, тепловат), серия coco satine 02, 05, серия coco shine 53 (premise), 54 (boy) – эти просто безупречны, 52(fetiche – темноват и розовый, для смуглых, возможно).
Dior : серия помада-сыворотка 510, 740, серия dior addict 626, 645, 621, 353 и лучший 525, серия haught couleur 296 (светловат), серия rouge dior 428 (pisanelle pink), 559 (pink drama) – последние два прекрасны, 559 может быть светловат для смуглых.

Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2011 11 23, 10:58)
Groovy, man tavo idetos foto su megztukai mielos, bet megztukai, kaip cia issireiskus g.gif sventiskuma apdaru mazina g.gif

toks variantas man atrodo geras kai abejoji del aprangos t.y nezinai kaip rengtis labai puosniai ar tik puosniai g.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 11 23, 10:11)

bet vis tiek rašei kad gauniesi baltesnė nei šiaip eilinės baltos odos?.. aš tokį persikinį šešėlį naudoju kur reikia kad šviestų (per vidurį voko ir prie antakio)...

merginos įdėsiu ir aš save...

Oi ne schmoll.gif Čia aš be nieko biggrin.gif balčiausias žmogus pasaulyje, o su "įdegiu" iki olive atspalvio pasidarau..
Aš šešėlių šiuo metu turiu ~170 atspalvių. Tai tik du yra visai nepritaikomi - grynai balta spalva (kaip highlighteris ji pernelyg nenatūraliai atrodo) ir grynai geltona (auksinę mėgstu).

Budėsiu prie kompo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 23, 10:28)

Aš šešėlių šiuo metu turiu ~170 atspalvių.

blink.gif tongue.gif

Eisiu i Osinka "savo" makiazo ieskoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 23, 08:00)
Išplėtojam šią temą, ką?  ax.gif

Gal galima būtų pasidalinti platesne informacija kas tinka cool summer ir cool winter? 4u.gif

QUOTE(bytte @ 2011 11 23, 08:50)
akis seniau dažydavau žydrai (ta ne šviesiai mėlyna, bet žalsva)...

Jūs cool summer, kaip supratau? ax.gif makiažu dar nespėjau pasidomėti ir rasti kažkokios informacijos, bet pagal spėjimus esu cool summer arba cool winter, o va man mėlyni akių šešėliai (išbandyta daug atspalvių) visai visai netinka schmoll.gif nors akys ir mėlynos.. bet atrodau pamėlynavusi iki antakių tada ir šiaip tragiškai unsure.gif daug labiau tinka visokie pilki, taip pat dūminiai, rudi įvairūs (nuo tamsių iki pačios kreminės), vieną kartą tik išbandyti tokie pusiau violetiniai, pusiau rausvi, tamsiai žali tiko, bet neprilipo nei morališkai, nei prie drabužių. Lūpdažiai visokie švelniai rausvi, pasteliniai, natūralių spalvų arba su vos vos polinkiu į oranžinę, bet jokių raudonų, slyvinių, rudų schmoll.gif jie išbalina arba iš kažkur atsiranda tada raudonumo veide. Kažkada skaičiau, kad žiemai tinka šviesi pudra, o vasarai smėlio spalvos.. apie šviesias net nėra kalbos, sand man dažnai būna taip pat per šviesi (įtariu, kad nuotraukoje truputį mane pabalino fotoaparatas, nes šiaip esu rusva), su skaistalais apsiraminau laikinai, bet turėjau visokius rudus/rudus su bronza/persikinius tikdavo ax.gif jaučiu vėl neįtaikau nei į žiemą, nei į vasarą lotuliukas.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 11 23, 08:54)
Bytte, bet aš tamsinu odą savaiminiais ir niekada niekada nebūnu su savo natūraliu atspalviu  blush2.gif

Čia ne į temą, bet kaip lygiai ir gražiai sugebate išsitepti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 11 23, 10:32)
Gal galima būtų pasidalinti platesne informacija kas tinka cool summer ir cool winter?  4u.gif 

Niu tada ir True/Soft autumn uzsakymas butu irgi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 11 23, 11:32)

Čia ne į temą, bet kaip lygiai ir gražiai sugebate išsitepti?  biggrin.gif

12 metų patirties daro savo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(melynesne @ 2011 11 23, 11:32)
Kažkada skaičiau, kad žiemai tinka šviesi pudra, o vasarai smėlio spalvos..

Na pudrą tai vienareikšmiškai reikia parinkinėti pagal odos atspalvį, maksimaliai sutampančią 4u.gif
Atsakyti
Rudeninis
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Megstu deti paveiksliukus, kazkaip aiskesnis aptarimas ir supratimas smile.gif
user posted image

Seseliu palete rudeneliams
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 23 lapkričio 2011 - 11:03