Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(bytte @ 2011 11 22, 09:10)
Aš nelabai įsivaizduoju proginių/vakarinių rūbų kapsulės... jei imt tikrai tuos vakarinius rūbus...

Ir neįsivaizduoju kur dar galima eiti su tokiomis suknelėmis be vestuvių, jubiliejų ar krikštynų... į teatrą?

Jei sportuojate lauke tik esant šiltam orui, o jam atšalus keliatės į patalpas, tai aišku kad kapsulė viena.

Aš ir turėjau omeny, kad proginė/vakarinė kapsulė tai tik grynai vestuvėm, krikštynom ir panašiai, kai bet kokiu oru persiaunami bateliai, o suknelės atlasinės ir visokios puošnios, laisvai gali būti atviros. Ar įmanoma susidaryti tokią kapsulę šiek tiek abejoju, bet tikrai nebenoriu pirkti vis naujos kiekvienai progai, todėl pabandymui atsidėjau savo rudą, pilką sukneles. Prie rudos jau viskas priderinta, nemanau, kad pavyks kažką naujo išrast, tai kažkur žygiuosiu vėl tokia pati. Prie pilkos jau du kartus keičiau aksesuarus ir batelius.

Vasarą, pavasarį, rudenį sportuoju tiek lauke, tiek patalpoje, žiemą tik patalpoje, bet užtenka vienos rolleyes.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 11 22, 09:21)
Turbūt kliūna žodis "vakarinis", pakeiskime jį į "puošnus"  mirksiukas.gif 

Plius, mano subjektyvia nuomone, vasarinė suknelė keistai, švelniai tariant, atrodo su žieminiais ilgaauliais ir storom pėdkelnėm  unsure.gif

Kaip vienai kapsulei - per daug spalvų. Ar tikrai viskas tarpusavy derinasi? Mano akim čia dvi kapsulės (viena su ilgom kelnėm, kita su bridžais). Balti sportbačiai turbūt nedera prie nieko  unsure.gif

Pakeitus kapsulės pavadinimą į puošnus, tampa aiškiau ir geriau, tada visiškai sutinku tongue.gif
Jeigu kapsulė tikra `proginė/vakarinė`, tai netinkami ilgaauliai, o suknelės medžiaga paprastai panaši/vienoda tiek vasarą, tiek žiemą. Jei imant `puošnią` kapsulę, tai šioje pripažįstu ir megztinius, kai reikia truputį pasipuošti, bet ne persipuošti: darželio, draugų, giminių baliai, šventės visokios ir t.t. Manau su pavadinimu viskas paaiškėjo.

Pripažįstu ir minėjau, kad mano sportinės spalvos visiškai tarpusavyje nedera ir jų yra per daug, nes nenoriu išmesti senų, gerų daiktų. Manau taip yra ekonomiškiau sunešioti kažką turimo, bet po truputį pereiti prie kapsulės.

QUOTE(dominica @ 2011 11 22, 10:18)
man melynesnes sporto kapsulej per daug kelniu smile.gif manau net kasdien sportuojant visiskai uztektu dveju.

Man iš tikrųjų čia irgi kažko per daug, bet kaip sakiau čia nėra nei vieno naujo daikto (išskyrus juodas ilgas kelnes), viskas iškasta iš spintos ir nori būti sunešiota biggrin.gif o po truputį kažką `damušus` bus tobulinama. Mano ateities vizija gal labiau tokia:
Juodos ilgos kelnės
Bridžai
Šortai (vasarai)
Bliuzonai du
Trys maikės su storom petnešom arba trumpomis rankovėmis
Vieni sportbačiai

Aš žiemą su bridžais patalpoj nesportuoju, man šalta iki tol kol apšylu vistiek biggrin.gif tai gal dar vienų ilgų kelnių vistik reiktų g.gif dėl spalvų irgi nesu tikra. Naujos kelnės juodos (sportui nepripažįstu juodos spalvos, bet pagal norimą modelį, kokybę ir protingą kainą radau tik tokias), tada pilka, avietinė, mėlyna. Kažką reik mesti lauk vistiek, gal mėlyną g.gif

QUOTE(Shana @ 2011 11 22, 16:17)
Ar eitumet su tokia pvz i naktini kluba?

Aš su tokia neičiau niekur, net jei figūra leistų biggrin.gif man nežinau kaip čia gražiau apibūdinus tokios suknelės atrodo kaip... aš čia pateikiau nevykusį pavyzdį, nes staigiai neradau kitokio biggrin.gif grįžusi paieškosiu panašesnių, kokias turiu, nešioju ir nešiosiu.
Atsakyti
Šventinės kapsulės

user posted image

user posted image

user posted image

Paimta iš čia

Iš esmės derinukai, bet ten juos vadina kapsulėmis
Atsakyti
Tai va panašiai ir mano atrodys thumbup.gif bus rudos suknelės vienas derinys, viena pilka suknelė su dviem skirtingais deriniais (bateliai, aksesuarai) ir vis labai noriu mažos, juodos suknelės. Tai čia ir bus mano vakarinė kapsulė į visokias vestuves ir panašiai, kad nereikėtų kiekvieną kartą pirkti naujos kaip seniau blush2.gif
Atsakyti
geras kapsulės pavadinimas - šventinė biggrin.gif po šiuo žodžiu kiekviena turėtų savo šventes galvoje rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 22, 18:16)

user posted image

man nerealiai grazi sita suknele 4u.gif ir apskritai tam puslapy kapsules rubai geriausiai isimine is visu kada nors postintu nuorodu i kapsules. nerealiai grazus ir labai fainai suderinti, nors pastebejau, kad ten nera grieztai triju spalvu. greiciau raudona, sviesi ir pilka-melyna-juoda. galvoju panasiai savo pavasario kapsulems daryti- ryski, sviesi, ir keletas tamsesniu/neutraliu spalvu arba gal vienos spalvos keli atspalviai. bet tai kur tokiu graziu rubu rast lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 11 22, 17:50)
Man gražus ir elegantiškas klasikinis kardiganas

Tai koks čia būtų? Gal galima pavyzdžių? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(dominica @ 2011 11 22, 20:29)
man nerealiai grazi sita suknele 

Pritariu dominicai
Ir suknelės modelis, ir tas švarkiukas, ir batai..... Viskas, žodžiu.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2011 11 22, 19:32)
Pritariu dominicai
Ir suknelės modelis,.... wub.gif

drinks_cheers.gif

Is to pat puslapio
user posted image

user posted image

O as galvoju gal ieskoti sukneles kazkokios ramios, prabangesnes bet gan neutralios spalvos, ir tada su kitais ryzkiais akcesuarais isgaunamas labai skirtingas vaizdas g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 22 lapkričio 2011 - 21:00
sita sviesia suknele irgi imciau smile.gif jau toj rusisko www kapsule buvo juoda suknele + raudoni arba melyni aksesuarai- visiskai skirtingas vaizdas. ant sviesios sukneles tikrai ta pati galima padaryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 11 22, 21:38)
user posted image

Oi, nu žodžiu..... photo.gif
Noriu.... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2011 11 22, 20:02)
po šiuo žodžiu kiekviena turėtų savo šventes galvoje rolleyes.gif

Na, bytte, argi tai blogai? mirksiukas.gif
Bet sutikit, ta juoda suknelė su raudonais ir mėlynai aksesuarais tikrai labai wub.gif atrodo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perfect: 22 lapkričio 2011 - 22:33
Ką turėjau omenyje, principas toks:

user posted image

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2011 11 22, 23:31)
Na, bytte, argi tai blogai? mirksiukas.gif
Bet sutikit, ta juoda suknelė su raudonais ir mėlynai aksesuarais tikrai labai  wub.gif atrodo...

Tai ir sakau kad geras pavadinimas thumbup.gif , taikliai apibūdinantis kapsulės paskirtį.
Aš galvoju kad turėtų man kaip kriaušiai toks fasonas tikt g.gif nors nerekomenduoja... įdomu būtų pasimatuot.
Atsakyti
Kaip dėl vasarų makiažo? Tiksliau soft summer. Kokias skaistalų, blizgių (lūpdažių) spalvas rinktis? Labiau persikines ar rožines? 4u.gif
Atsakyti