Aerobikos užsiėmimai
QUOTE(melynesne @ 2011 11 21, 17:08)
QUOTE(bytte @ 2011 11 22, 16:11)
Naktinis klubas manau , kur visi šoka
Ar eitumet su tokia pvz i naktini kluba? (nekalbam apie tai, kad figura leidzia, neleidzia ar pan) Tik siaip - ar eitumet?
konkreciai su tokia- neiciau. bet su panasaus aptemptumo super mini suknele ejau i viena oficialesne didele svente. nezinau, as sau graziai atrodziau aisku ne vieno papildomo gramo ir ideali figura prie tokiu sukniu turi buti. i kluba tusintis eiciau. i teatra, koncerta, tetos jubilieju, kina ar vaiko kaledas darzelyje- ne
QUOTE(Shana @ 2011 11 22, 17:17)
Ar eitumet su tokia pvz i naktini kluba? (nekalbam apie tai, kad figura leidzia, neleidzia ar pan) Tik siaip - ar eitumet?
Jo eičiau, jei eičiau į tokio pobūdžio naktinį klubą. Na tokį tarkim... kitas reikalas kad neinu į tokias vietas, nors esu ėjus... na ne su tokia suknele, bet ... odinę ir tokio ilgio, kad šortus po apačia moviausi kad nesimatytu klynas.
QUOTE(bytte @ 2011 11 22, 16:27)
Jo eičiau, jei eičiau į tokio pobūdžio naktinį klubą. Na tokį tarkim... kitas reikalas kad neinu į tokias vietas, nors esu ėjus... na ne su tokia suknele, bet ... odinę ir tokio ilgio, kad šortus po apačia moviausi kad nesimatytu klynas.
Na man odine graziau, nes kiek bebutu aptempta nesusidaro pedkelnes efekto nors gal aisku esu saliska. Turiu irgi odine, net nzn liemenele ar korseta, kur nedaug kur galeciau uzsideti, bet cia is tos temines kapsules ir atitinkamom progom
O vat rubai kurie su kuriais yra a lia pedkelnes efektas, nzn kaip pavadinti, tikiuosi aisku kaip dviratininku sortukai ar aerobikos apranga, man kazkaip niekur netinkami
QUOTE(Shana @ 2011 11 22, 17:17)
Karštoka su tokia būtų, neičiau
QUOTE(dominica @ 2011 11 22, 16:41)
'pedkelnes efektas'- cia kai lasiniai virs suspaustos vietos iskrenta lauk?
Ne, cia kai aptempia kaip pedkelne i ja sudetus ziemai ciebulius
Idetam paveiksliuke "lasiniai neiskrenta", bet pedkelnes efektas aiskus Manau tai salygota audinio sudetines kazkokios dalies, bet nzn kokios.
QUOTE(Perfect @ 2011 11 22, 15:09)
Ai, kad gal ne, megztinis vakarui man nelabai
Man gražus ir elegantiškas klasikinis kardiganas, turimas tam, jei sušalčiau, labai tinka. Aišku, prie kokteilinės, o ne vakarinės suknelės.
QUOTE(Shana @ 2011 11 22, 16:07)
Aisku nedris, tik pries tai issibambes
O vyras lietuvis ar ispanas?
QUOTE(groovy @ 2011 11 22, 16:50)
Lietuvis Jis kadangi su darbu susijusiu jokiu aprangos ipareigojimu neturi, tai beveik visi jo rubai sudaro viena kapsule dzinsai/juoda/khaki/kamufliazas ir visad protestuoja, kai bandau ji is military kelniu iskratyt
QUOTE(Shana @ 2011 11 22, 17:35)
Na man odine graziau, nes kiek bebutu aptempta nesusidaro pedkelnes efekto nors gal aisku esu saliska. Turiu irgi odine, net nzn liemenele ar korseta, kur nedaug kur galeciau uzsideti, bet cia is tos temines kapsules ir atitinkamom progom
O vat rubai kurie su kuriais yra a lia pedkelnes efektas, nzn kaip pavadinti, tikiuosi aisku kaip dviratininku sortukai ar aerobikos apranga, man kazkaip niekur netinkami
jei ta prasme... tai pėtkelnės efektas gaunasi kai suknelė iš medžiagos su dideliu procentu likros būna... ir be siūlių... nebent šonuose... aš tokį golfą turiu, tai jis ir pačiupinėjus toks kaip stora pėtkelnė, tik kad maut reik ne ant kojos ir per galvą...
ir ... ta prasme tai neičiau... ji visaip lipa, garankščiuojasi... priploja krutinę ir užpakalį... visai ne sexy, kurių velnių tada ją maut į naktinį klubą...