Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Loxxy @ 2011 11 22, 14:28)
O kur vyks? Nes prieš kelis metus buvau Kalėdiniame Maskvos baleto spektaklyje, kuris pas mus vyko Siemens arenoje, iš esmės pritaikytoje sporto varžyboms. Patikėk, net labai kukliai apsirengus jaučiausi blogai, jei reiktu pakartoti į vietą kuri skirta sportui, ir eičiau kaip į kašio varžybas su džinsais ir paprastu viršum. Pas mus ir publika buvo ne teatro gerbėjai susirinkę  unsure.gifŽiauriai nusivyliau, ir nuo šiol į teatrą einu tik tuo atveju jei jis ir vyksta tam pritaikytoje aplinkoje.

Cartagenos teatre smile.gif Jis toks tradiciskai teatrinis rolleyes.gif Todel kazkaip abejoju, zinau, kad kai kurios ispanes ziauriai issipuosia, bet man visgi teatras ne Vienos pokylis g.gif bet ir ne sporto varzybos ar rock koncertas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2011 11 22, 15:28)
Labas
DontStop kur čia darželio šventėse reikia puoštis? Tikrai ne Vilniuje  schmoll.gif  biggrin.gif Pas mus į darželio šventes eini apsirengęs patogiai, kad galėtum šokti ir t.t. su vaikais, o ne sijonais ar iškirptėmis skirtais ne darželinukų auditorijai  schmoll.gif Aš tai einu su džinsais, jei iškart po darbo su klasikiniu sijonu ir švarkeliu. Tiesa pernai buvo viena mama su mini suknele visom prasmėm, bet padorios mamos įvaizdžio ji nesudarė  biggrin.gif

Pas mus tai puošiasi... visos dažosi pagal supratimą ryškiau nei įprastai, velkasi megztukus, palaidines su blizgučiais, padoresnės mamos kostiumėlius... bet pagrinde tai su palaidinėm puošnesnėm... ir tikrai ne su džinsais... arba su sijonais arba kelnėm galim pavadint ofisinėm matyt g.gif
...ir labai pasikvepina... ypač vyrai doh.gif tie irgi ant marškinių ir kostiuminių megztiniais pasipuošę būna...
aš viena kai varna su džinsais biggrin.gif

pas mus būdavo labai šalta darželyje iki renovacijos... grupėje vaikai su tom šiltom ala slidininko kelnėm būdavo. O po renovacijos, tai labai šilta, galima buvo eit trumpomis rankovėmis, ką auklėtojos sėkmingai ir darydavo.

Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 11 22, 15:12)
Darželyje pas mus nelabai puošniai mamkos rengiasi, o tėčiai... patylim patylim... bet įtariu ne dėl progos menkumo, o dėl provincialumo...

QUOTE(Loxxy @ 2011 11 22, 15:28)

DontStop kur čia darželio šventėse reikia puoštis? Tikrai ne Vilniuje  schmoll.gif  biggrin.gif

Tai ir pas mus neypatingia puošiasi, nors šiaip g.gif labai įvairiai. Kokteilinėm sukniom pasidabinusių nemačiau, pati pernai su analogišku megztuku jaučiausi pakankamai puošni. Kelios mamkos matyt ką tik po darbu buvo su kostiumėliais ar ofisiniais sarafanais. Jauniklės - tympos+ tunikos ar kokios mini suknelės (kai kurios labai sexy biggrin.gif ) Buvo ir nenusivilkusių paltų ax.gif Džinsuotų regis nebuvo/neatkreipiau dėmesio g.gif
QUOTE(Shana @ 2011 11 22, 15:17)

Ne i tema klausimas - kaip gali but darzeliuose taip salta, taigi ten vaikai blink.gif  doh.gif ?

Pernai vaiką tekdavo rengti 3 megztiniais kasdienai.. Šiemet perkėlė į kitą grupę, ten, ačiūD, šilčiau. Bet salėj kažkodėl šalta g.gif

Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 11 22, 14:42)
Pas mus tai puošiasi... visos dažosi pagal supratimą ryškiau nei įprastai, velkasi megztukus, palaidines su blizgučiais, padoresnės mamos kostiumėlius... bet pagrinde tai su palaidinėm puošnesnėm... ir tikrai ne su džinsais... arba su sijonais arba kelnėm galim pavadint ofisinėm matyt g.gif
.

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
2012 žiemos Moschino kolekcijoje šalančioms aprėdai vakarui wub.gif
megztinis pasirodo irgi gali tapti vakarinio rūbo dalis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 11 22, 15:32)
Cartagenos teatre smile.gif Jis toks tradiciskai teatrinis rolleyes.gif

Shana, o aš jūsų vietoj TIKRAI pasipuoščiau. Na, ,,nepersipuoščiau", bet tikrai apsirengčiau ne kasdieniškai. Vis tik teatras, aplinka, aktoriai, šokėjai, nesakykit, įpareigoja, ir tam reikia puošnesnės aprangos. Juk kaip vyrui pasakiau - jie šoka ir groja MUMS biggrin.gif
Neseniai visa šeima ėjom į SPRAGTUKĄ. Neleidau džinsais mautis nei savo vyrui, nei mergaitei. (Sūnelis tik buvo su džinsiukais, bet ir tai buvo su marškinukais ir su velvetiniu švarkiuku). Mudvi su mažąją leidom sau apsirengti nekasdieniškai ir originaliai mirksiukas.gif
Kai kurios estės, patikėkit, atsinešė persiauti batelius. Tikrai širdyje pritariu joms, ir visada eidama į teatrą pati irgi rengiuosi ne kokius nutrintus džinsus ir ne kokias kasdienes kelnes... Ir darau tikrai tai ne dėl aplinkinių, o dėl savęs.
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2011 11 22, 15:55)
megztinis pasirodo irgi gali tapti vakarinio rūbo dalis  biggrin.gif

Ai, kad gal ne, megztinis vakarui man nelabai mastau.gif
Kaži ar patogiai jausčiausi, kad ir koks tas gražus sijonas būtų, megztinis vis tiek neigiama prasme ,,nustelbtų" tą grožį schmoll.gif
P.S. Čia tik mano nuomonė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2011 11 22, 15:06)
Shana, o aš jūsų vietoj TIKRAI pasipuoščiau. Na, ,,nepersipuoščiau", bet tikrai apsirengčiau ne kasdieniškai. Vis tik teatras, aplinka, aktoriai, šokėjai, nesakykit, įpareigoja, ir tam reikia puošnesnės aprangos. Juk kaip vyrui pasakiau - jie šoka ir groja MUMS  biggrin.gif 
Neseniai visa šeima ėjom į SPRAGTUKĄ. Neleidau džinsais mautis nei savo vyrui, nei mergaitei. (Sūnelis tik buvo su džinsiukais, bet ir tai buvo su marškinukais ir su velvetiniu švarkiuku). Mudvi su mažąją leidom sau apsirengti nekasdieniškai ir originaliai  mirksiukas.gif
Kai kurios estės, patikėkit, atsinešė persiauti batelius. Tikrai širdyje pritariu joms, ir visada eidama į teatrą pati irgi rengiuosi ne kokius nutrintus džinsus ir ne kokias kasdienes kelnes... Ir darau tikrai tai ne dėl aplinkinių, o dėl savęs.

wub.gif
Aciu. Gal ir jusu tiesa, juolab per sventes bus. rolleyes.gif As su bateliais tai galiu cia sau leisti nuvaziuoti cia ir gruodi, gi lauke nevaiksciosiu, reiks pagalvoti apie kokia suknele rolleyes.gif na ne baline bet elegantiska, gal...
Ziuresim kaip pavyks misija "iskratom vyra is dzinsu" lotuliukas.gif Nes jis be dzinsu ir military kelniu sunkiai ka kita pripazista biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 22 lapkričio 2011 - 15:11
QUOTE(Shana @ 2011 11 22, 16:10)
reiks pagalvoti apie kokia suknele rolleyes.gif na ne baline bet elegantiska, gal...
Ziuresim kaip pavyks misija "iskratom vyra is dzinsu" lotuliukas.gif Nes jis be dzinsu ir military kelniu sunkiai ka kita pripazista biggrin.gif

Tikrai, būtinai puoškitės. Kol dal galit. Yra noro. Yra progų.

Na, manau, vyras šalia elegantiškos jūsų suknios tikrai nedįs eiti su džinsais mirksiukas.gif

Beje, dėl vaikučių šventės darželyje ir mamyčių aprangos g.gif Kol dar gyvenom LT, eidama pas vaikučius į šventes irgi pasipuošdavau. Nesu ėjusi su džinsais. Aišku, čia kiekvieno žmogaus reikalas, bet šventė yra šventė. Kas, kad vaikų darželyje. Ir man ne gėda šalia savo išpuoštų vaikų būdavo. wub.gif
Be kita ko, manau, vaikui jau vaikystėj suformuojamas požiūris į aprangą. Jei jis matys, kad tėvai viena ar kita proga rengiasi vienaip ar kitaip, jie irgi išsiugdys suvokimą apie estetiką, etiketą ir panašiai.
Ot, prirašiau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perfect: 22 lapkričio 2011 - 15:22
QUOTE(Perfect @ 2011 11 22, 15:14)

Beje, dėl vaikučių šventės darželyje ir mamyčių aprangos g.gif Kol dar gyvenom LT, eidama pas vaikučius į šventes irgi pasipuošdavau. Nesu ėjusi su džinsais. Aišku, čia kiekvieno žmogaus reikalas, bet šventė yra šventė. Kas, kad vaikų darželyje. Ir man ne gėda šalia savo išpuoštų vaikų būdavo.  wub.gif

O va man, kaip tik dėl tos pačios priežasties, atrodo netinkamos nei balinės suknelės, nei blizgučai, nei mini, super aptempti ir pan rūbai. Per kalėdas darželiuose būna karnavalas, vaikai rengias, kiškiais, lapėm, meškom ir pan. Tai jei mamos apsirengtų į tą pačią temą mano akimis labai tiktų. Bet kai ateina irgi kaip iš karnavalo, bet įkūnijusios striptizo šokėjos ar kitokios vilioklės įvaizdį man atrodo netinkamas vaiko požiūrio formavimas. Lygiai kaip mano trimetė žino, kad į spektaklį mes puošiamės, į darželį neiname su treningais, nes darželis yra vaiko darbas, o į darbą aš rengiuosi padoriai, taip rengiu ir vaiką.
Atsakyti
Nesupratot gal....Neidavau nei su baline suknia, nei su blizgučiais, nei aptemtais rūbais. Yra gi ir kitokių rūbų, tinkamų šventėms, nei jūsų išvardinti.
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2011 11 22, 15:14)
Na, manau, vyras šalia elegantiškos jūsų suknios tikrai nedįs eiti su džinsais mirksiukas.gif

biggrin.gif Aisku nedris, tik pries tai issibambes biggrin.gif
Dabar dar daugiau rupesciu turesiu, sumastyt kaip cia pasiuosti lotuliukas.gif

QUOTE(Loxxy @ 2011 11 22, 15:39)
atrodo netinkamos nei balinės suknelės, nei blizgučai, nei mini, super aptempti ir pan rūbai.

As isvis nzn kur yra tinkami super aptempti rubai? Pateikit pvz kas zino?
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 11 22, 17:07)
As isvis nzn kur yra tinkami super aptempti rubai? Pateikit pvz kas zino?

Naktinis klubas manau g.gif , kur visi šoka
Atsakyti