Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2011 11 22, 12:01)
Dontstop nemegeja klasikiniu drabuziu smile.gif

na žiūrint ką vadinsime klasikiniais g.gif gal maišom su ofisiniais? ar velveltinis arba aksominis laisvalaikio švarkas čia jau klasika?
Mano mama visai neturi grynų ofisinių drabužių, bet turi vadinamus kasdieninius, nes visi kiti - darbiniai (o darbas prie meno, dažų, dulkių, tai tikrai jokių kapsulių lotuliukas.gif ), jos kasdieninius, su kuriais ji eina į miestą, į svečius, į teatrą, sudaro komplektas pakankamai paprastų rūbų - velvetinis švarkas, sijonas, languotos vilnos kelnės, keletas įdomių palaidinių, glaustinukių ir visokie šalikėliai, įvairaus puošnumo, įdomūs auskarai, apyrankės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 11 22, 12:56)
Siaip idomu jei kokiu pvz ikeltumet, nes man bendrai imant megztas drabuzis nelabai prie puosniu, bet gal isivaizdavimas kitoks rolleyes.gif

Taigi šiandien kėliau ax.gif

na, dar keli pvz (rūbai ne iš mano garderobo, bet turiu analogiškus):

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
QUOTE(femme @ 2011 11 22, 13:01)
sakot kasdieniniai netinka? g.gif  o jei pvz prie darbinio švarkelio prisiderinti puošnų šilkinį ar kiauraraščio šalį, ilgus kabančius auskarus ar segę (žiūrit ką mėgstat)? g.gif prie ofisinės apačios (sijono), ne ilgaaulius žieminius, o klasikinius aukštakulnius?

Švarkų neturiu, nenešioju. Aš šiuo metu aplamai nedirbu, ir darbinių, ofisinių rūbų neturiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 11 22, 11:56)
Siaip idomu jei kokiu pvz ikeltumet, nes man bendrai imant megztas drabuzis nelabai prie puosniu, bet gal isivaizdavimas kitoks rolleyes.gif

Na, aš turiu porą puošnesnių megztukų. Vienas iš VS kardiganas kreminis, esu rodžiusi, tai po juo geriau parastą maikutę rengtis, nesjis pats toooks puošnus... O kitas baltas ilgesnis su išlindusia „marškinukų“ apykakle šilkine. Po švarku laaabai. Ir sluoksnių nereikia. Dar tiesa yra megztukas juodas kaip liemenė ir kyšo apykaklė ir trumpos rankovytės juodų su baltais taškeliais marškinukų, irgi puošniai atrodo segę įsisegus į pakaklį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 22 lapkričio 2011 - 12:23
QUOTE(femme @ 2011 11 22, 12:08)
na žiūrint ką vadinsime klasikiniais g.gif gal maišom su ofisiniais? ar velveltinis arba aksominis laisvalaikio švarkas čia jau klasika?

Kiek susidariau ispudi, Dontstop butenk klasikiniu (tame tarpe ofisiniu) nere didele gerbeja smile.gif
Man aksominis svarkas isvis sunkiai pritaikomas/panaudojamas butu, nzn prie ko ji priskirti g.gif Bet bendrai imant svarkelis jau visad linksta prie klasikos g.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 11 22, 12:17)
Taigi šiandien kėliau  ax.gif

Man visi, isskyrus ta su pukeliais, but dgmz tinkami i darba g.gif Bet su kai kuriais manau galima gan puosniu deriniu sumastyt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 22 lapkričio 2011 - 12:24
QUOTE(Shana @ 2011 11 22, 13:23)
Kiek susidariau ispudi, Dontstop butenk klasikiniu (tame tarpe ofisiniu) nere didele gerbeja smile.gif
Man aksominis svarkas isvis sunkiai pritaikomas/panaudojamas butu, nzn prie ko ji priskirti g.gif Bet bendrai imant svarkelis jau visad linksta prie klasikos g.gif
Man visi, isskyrus ta su pukeliais, but dgmz tinkami i darba g.gif Bet su kai kuriais manau galima gan puosniu deriniu sumastyt rolleyes.gif

Taip, taip, nesu klasikos ir ofiso gerbėja, švelniai tariant biggrin.gif

Tai žodžiu, labai pro šalį neprašausiu su analogišku megztiniu (+juodas pieštuko sijonas+ visgi žieminiai ilgaauliai, nes su bateliais žiemą nejuokaukit, aš nevairuoju biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 22, 12:26)
Taip, taip, nesu klasikos ir ofiso gerbėja, švelniai tariant  biggrin.gif

Tai žodžiu, labai pro šalį neprašausiu su analogišku megztiniu (+juodas pieštuko sijonas+ visgi žieminiai ilgaauliai, nes su bateliais žiemą nejuokaukit, aš nevairuoju  biggrin.gif )

Mano nuomone, į darželio spektaklį labai gerai pasirinkta apranga drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 22, 12:17)

user posted image

su situ i svente drasiai eiciau. dar +paprastas sijonas-piestukas arba kokios paprastesnes kelnes, didesne neipareigojanti delninuke, is aksesuaru rinkciausi tik labiau krintancius i akis auskarus ir apyranke/laikrodi. nors realiai jeigu man reiketu eiti i vaiko darzelio svente ar vyro darbovietes, tu kitu megztiniu tikrai nesivilkciau blush2.gif ir del to, kad visiskai ne mano skonio, ir del to, kad mano akim ziurint- totaaliai nesventiski ir tokiom progom netinka. man jie visi tokie labiau laisvalaikiui. o siaip as tai is tu saltmiriu, kur amziais salta visur ir rankos kojos kaip pas varle saltos. is turimu rubu rinkciausi suknele+svarkas+siltesnes pedkelnes+ilgaauliai aukstakulniai+siltesne skara, kad 'jeigu ka' mirtinai susalus butu galima apsigaubti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 22, 12:26)

Tai žodžiu, labai pro šalį neprašausiu su analogišku megztiniu (+juodas pieštuko sijonas+ visgi žieminiai ilgaauliai, nes su bateliais žiemą nejuokaukit, aš nevairuoju  biggrin.gif )

Manau, kad neprasausit, po megztiniu kazka puosnesnio, arba ryzkesnius akcesuarus pridejus.
Man kaip ir Dominicai megzti nera labai sventiniai, bet velgi darzelio koncertas tai visgi ne priemimas biggrin.gif

As va gruodi turiu bilietus i teatra, atvaziuoja pas mus Maskvos baletas, ir irgi pradedu svarstyti kaip cia rengtis. Nes dabar kazkokiu tokiu reikalavimu aiskiu nera, zmones labai skirtingai eina g.gif Tai vakariniais visai nesirengsi, bet paprastai visiskai gal irgi ne, zodziu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 22, 13:26)

donstop man teko šalti tik kai dukra ėjo į lopšį... na ir salėse tokiomis progomis. Tai salei kai sedėjau... nuėjau ir užsimoviau paltą, nusispjoviau į viską ir nusprendžiau nesikankinti... sekanti kartą net nenusirenginėjau. Darželyje pas mus nelabai puošniai mamkos rengiasi, o tėčiai... patylim patylim... bet įtariu ne dėl progos menkumo, o dėl provincialumo... kaip senais gerais tarybiniais laikais biggrin.gif megztukai man jūsų pakankamai puošnūs, bet aš nustipčiau...
prie tokios temperatūros nebent megztukas-paltas ar kokia skraistė labai šilta... pavyzdžiui iš kailio (čia šiap pasvajojau rolleyes.gif )
kai taip šalta nieko nėra juokingiau, kaip plona suknelė ir pamėlusi mergelė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 11 22, 14:12)

kai taip šalta nieko nėra juokingiau, kaip plona suknelė ir pamėlusi mergelė biggrin.gif

Pamenu buvau vienose vestuvese, zenijosi kazkaip pora dienu pries Naujuosius. Stoviu baznycioje, o pries mane stovi liudininke su tokia suknele gan atidengta nugara. Tai kol sutuoke jaunuosius, as stebejau pokycius spalvu - nugara raudonavo, po to melo, po to i violetavuma nuejo doh.gif tongue.gif Siaip juokemes aisku blush2.gif , bet is tikro tai nepritariu, kad taip reiktu kenteti del grozio schmoll.gif

Ne i tema klausimas - kaip gali but darzeliuose taip salta, taigi ten vaikai blink.gif doh.gif ?
Atsakyti
Nezinau, pas mus tai nera ypatingai salta darzelio salej, susirinkimas neseniai buvo, normali ta temperatura.
Atsakyti
Labas
DontStop kur čia darželio šventėse reikia puoštis? Tikrai ne Vilniuje schmoll.gif biggrin.gif Pas mus į darželio šventes eini apsirengęs patogiai, kad galėtum šokti ir t.t. su vaikais, o ne sijonais ar iškirptėmis skirtais ne darželinukų auditorijai schmoll.gif Aš tai einu su džinsais, jei iškart po darbo su klasikiniu sijonu ir švarkeliu. Tiesa pernai buvo viena mama su mini suknele visom prasmėm, bet padorios mamos įvaizdžio ji nesudarė biggrin.gif
QUOTE(Shana @ 2011 11 22, 13:58)
As va gruodi turiu bilietus i teatra, atvaziuoja pas mus Maskvos baletas,

O kur vyks? Nes prieš kelis metus buvau Kalėdiniame Maskvos baleto spektaklyje, kuris pas mus vyko Siemens arenoje, iš esmės pritaikytoje sporto varžyboms. Patikėk, net labai kukliai apsirengus jaučiausi blogai, jei reiktu pakartoti į vietą kuri skirta sportui, ir eičiau kaip į kašio varžybas su džinsais ir paprastu viršum. Pas mus ir publika buvo ne teatro gerbėjai susirinkę unsure.gifŽiauriai nusivyliau, ir nuo šiol į teatrą einu tik tuo atveju jei jis ir vyksta tam pritaikytoje aplinkoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 22 lapkričio 2011 - 14:29