QUOTE(Shana @ 2011 11 21, 17:12)
Supratau. Tokio tipo sukneles bent cia pamatai tik (su retom isimtim) ant "paneliu", kurios pakelese nakti dirba, tai kazkaip neatejo i galva
Nesusisnekejom
Ši man nepatinka, bet ilgesnės ir truputį kitokių modelių gražu, tik va jau reikia figūros
aš prie saviškės kelias prisitaikiau panašias, tai va dėl tokių mano vyrai varvina seiles.
QUOTE(dontstop @ 2011 11 21, 17:30)
Rašydama "sezonas" aš turėjau omeny metų laiką. Aš neturėjau omeny, kad kasmet reikia tas kapsules keisti. Tie patys sportiniai rūbai ar išeiginės suknelės gali tarnauti keletą metų. Gerai, kad Shana mane pataisė
Tai supratau, kad turėjote omeny, kad reikia sporto kapsulės vasarai, pavasariui, žiemai ir rudeniui kiekvienos skirtingos. Bet nebent galiotų sportuojantiems lauke, nes šiaip nelabai įsivaizduoju ką jau tokio skirtingo pasirinksi. Iš esmės visi tie treningai vienodi, o maikutė ir bliuzonas visiems sezonams vistiek reikalingi. Gaunasi tas pats. grįžus pabandysiu sudėlioti savo sporto kapsulę (visiems metams) ir parodyti. Į vakarinę kapsulę taip pat įtraukiau visokio pobūdžio, ta prasme puošnesni švarkeliai, skirtingos suknelės ir panašiai. Nes ir šaltą vasarą gali tekti užsidėti kažką uždaresnio, o žiemą į kažkokį jau tikrai vakarinį balių vistiek neisi su storom pėdkelnėm ir megztiniais
Na šiuo atveju aš vaiko darželio balių priskirčiau prie labiau gražiausių laisvailaikio rūbų, negu prie vakarinių, nes išsipusčiusi vakarinėm suknelėm tikrai ten neičiau išsiskirti iš minios.
QUOTE(Shana @ 2011 11 21, 17:44)
Manau kiekvienas turi savo individualias bedas ir problemas su garderobu komplektavimu. Bet esme tame, kad kiekviena turbut turim/turejom rubu, kurie kaip ir geri o kazkodel nenesiojami.
Tikrai turiu tokių
bet jie guli nebūtinai todėl, kad prie nelabai kažko tinka, pas mane daug yra ir tokių, kurie grįžus namo kažkodėl pasidaro man nebegražūs
arba vieną suknelę dar dabar atsimenu. Nusipirkau už 200Lt, nu nesveikai ji man graži buvo, kvailė tiek sumokėjau kaip norėjau, užsidėjau, o tuometinis draugas sako: "kur čia taip pasipuošei" ir viskas.. suknelė nukeliavo į spintos gilumą