susinepatoginau
... tiesiog kadangi spalviniai tipai su gamta susieti, o mano duona buvo gelynų formavimas... dargi yra toks spalvų derinimo būdas, kuris neatitinka spalvinio rato teorjos, bet gerai žiūrisi dėl gamtoje vyraujančių mums įprastų derinių...
melynesne aš radau ekonomiškumą atskiriant kapsules
Pas mane labai mažos kapsulytės gavosi, tiesiog ne kapsulytės, o rūbų derinukai pasakyčiau. Atskyriau kasdienos rūbus, namų rūbus, laisvalaikio pora (į gamtą ir miestui)... vakarinių rūbų neskaičiuoju kaip kapsulės... ten pas mane kelios suknelės niekaip prie nieko nederinamos atsiradusios tam tikromis aplinkybėmis.
Kame ekonomiškumas... tame kad vienus rūbus dėviu dažnai, kitus retai... jei maišyčiau visų rūbų "tarnavimo laikas" smarkiai sumažėtų.
Tarkim visada kildavo problemų kuom apsirengti laisvalaikiu, kuris toks truputi ne tradicinis. Noras netradiciniams rūbams niekur nedingo su amžium, nors kasdien taip rengtis nebelabai
, tai tam reikalui paskyriau kapsulę. Rūbus ten kažin ar dažnai keisiu, nes ne dažnai tenka jais rengtis, ir iš mados jie neišeis. Užtai netenka nervintis, kai tokia proga išpuola. Juolab nelabai pigūs jie lyginant su kasdieniais mano paprastais rūbeliais. Prie jūros irgi pasivaikščiot eidavau su kasdieniais džinsais, dabar tam įsigijau atskiras kelnias, kurios tam daug labiau pritaikytos, ir daug ilgiau tarnaus, o kasdieninius džinsus irgi ilgiau nešiosiu.
Manau lygiai tas pats su darbinėm kapsulėm, vien uniformas prisimenant... jei būčiau vaikams neatskyrus mokyklos rūbų ir laisvalaikio - sūnus nežinau kiek kelnių būtų pakeitęs, kai dabar tik vienus džinsus, kuriuos susiplėšė krisdamas netyčia... va su dukra dar tebekariauju, kad pagal paskirtį rūbus dėvėtų, tai ryškiai skirtumas jaučiasi...