Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Malena @ 2011 11 20, 21:30)
O kiek kapsuliu turite?

3,4 butu jai galima paimt drabuziu is kitos kapsules pvz.kelnes,nes pirktis kitas neapsimoka
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 11 20, 22:00)
Neįžvelgiu tada aš čia jokio ekonomiškumo, jeigu po 2-3 kapsules sezonui vienam vien, tai gaunasi ~30 rūbų vienam sezonui, dar daugiau išlaidų ir drabužių negu be kapsulės  g.gif

2 - 3 kapsulės sezonui savaime gaunasi, pvz:
darbo
laisvalaikio
sporto/vakarinė mirksiukas.gif

Man vasarą gavosi 2 laisvalaikio kapsulės, ir neįsivaizduoju, kaip galima būtų mažiau: laisvalaikiui gamtoje (konkrečiai turistiniams žygiams) ir laisvalaikiui mieste (konkrečiai koncertams, kavinėms, renginiams, parduotuvėms lankyti). Visiškai skirtingi apsirengimo stiliai, į vieną kapsulę tai neapjungsi.
Dar gi, kapsulių skaičius priklauso ir nuo piniginės storio ax.gif Minimalus variantas - viena kapsulė darbui, pvz. Jei leidžia finansai, galima suformavus pirmą, formuoti antrą, trečią ir tt kapsulę darbui, iš kitokių spalvų smile.gif

QUOTE(Shana @ 2011 11 21, 01:11)
Man atrodo kapsule nebutinai turi tarnauti tik viena sezona g.gif

Be abejo drinks_cheers.gif
Atsakyti
susinepatoginau blush-anim-cl.gif ... tiesiog kadangi spalviniai tipai su gamta susieti, o mano duona buvo gelynų formavimas... dargi yra toks spalvų derinimo būdas, kuris neatitinka spalvinio rato teorjos, bet gerai žiūrisi dėl gamtoje vyraujančių mums įprastų derinių... blush2.gif

melynesne aš radau ekonomiškumą atskiriant kapsules blush2.gif Pas mane labai mažos kapsulytės gavosi, tiesiog ne kapsulytės, o rūbų derinukai pasakyčiau. Atskyriau kasdienos rūbus, namų rūbus, laisvalaikio pora (į gamtą ir miestui)... vakarinių rūbų neskaičiuoju kaip kapsulės... ten pas mane kelios suknelės niekaip prie nieko nederinamos atsiradusios tam tikromis aplinkybėmis.
Kame ekonomiškumas... tame kad vienus rūbus dėviu dažnai, kitus retai... jei maišyčiau visų rūbų "tarnavimo laikas" smarkiai sumažėtų.
Tarkim visada kildavo problemų kuom apsirengti laisvalaikiu, kuris toks truputi ne tradicinis. Noras netradiciniams rūbams niekur nedingo su amžium, nors kasdien taip rengtis nebelabai schmoll.gif , tai tam reikalui paskyriau kapsulę. Rūbus ten kažin ar dažnai keisiu, nes ne dažnai tenka jais rengtis, ir iš mados jie neišeis. Užtai netenka nervintis, kai tokia proga išpuola. Juolab nelabai pigūs jie lyginant su kasdieniais mano paprastais rūbeliais. Prie jūros irgi pasivaikščiot eidavau su kasdieniais džinsais, dabar tam įsigijau atskiras kelnias, kurios tam daug labiau pritaikytos, ir daug ilgiau tarnaus, o kasdieninius džinsus irgi ilgiau nešiosiu.
Manau lygiai tas pats su darbinėm kapsulėm, vien uniformas prisimenant... jei būčiau vaikams neatskyrus mokyklos rūbų ir laisvalaikio - sūnus nežinau kiek kelnių būtų pakeitęs, kai dabar tik vienus džinsus, kuriuos susiplėšė krisdamas netyčia... va su dukra dar tebekariauju, kad pagal paskirtį rūbus dėvėtų, tai ryškiai skirtumas jaučiasi...
Atsakyti
Kadangi prisizadejau Melynesnei - pavyzdziai sukneliu, netamsiu/ryzkiu, prigludusiu/neplaciu. Fotkintis tingejau, tai cia is turimu ka radau.
user posted image user posted image user posted image, user posted image
user posted image
Papildyta:
Del kapsuliu ir ekonomiskumo - as radau vien labai ekonomiska dalyka tame :dabar visi rubai perkami apgalvotai ir nesiojami, apsvarstoma pries perkant ar tiks prie kitu, su kuo bus devima. Tokiu budu neatsiranda daiktu, kurie lyg patiko, o po to kabo spintoje nes kazkaip vis ner prie ko ar kur uzsideti. Cia irgi ekonomiskumas, manau g.gif

Imeciau i albuma foto su labai "rudenine" nauja bliuzke ax.gif Kas netingi uzmeskit aki ir pasakykit kaip man toks grynai Autums apredas g.gif
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2011 11 21, 09:21)
Tarkim visada kildavo problemų kuom apsirengti laisvalaikiu, kuris toks truputi ne tradicinis. Noras netradiciniams rūbams niekur nedingo su amžium, nors kasdien taip rengtis nebelabai  schmoll.gif , tai tam reikalui paskyriau kapsulę. Rūbus ten kažin ar dažnai keisiu, nes ne dažnai tenka jais rengtis, ir iš mados jie neišeis.

drinks_cheers.gif tas pats su manim.

Beje, kam labai patiko siejimas deriniu ir tipu su gamtos vaizdais, ju nemazai Osinkoje 4u.gif , man jie tokie labai lavinantys aki rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 11 21, 13:12)
Imeciau i albuma foto su labai "rudenine" nauja bliuzke ax.gif Kas netingi uzmeskit aki ir pasakykit kaip man toks grynai Autums apredas g.gif

Man gražu ir, mano nuomone, tinka 4u.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image

Aciu Groovy 4u.gif man irgi atrodo, kad tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 11 21, 09:21)
Prie jūros irgi pasivaikščiot eidavau su kasdieniais džinsais, dabar tam įsigijau atskiras kelnias, kurios tam daug labiau pritaikytos, ir daug ilgiau tarnaus, o kasdieninius džinsus irgi ilgiau nešiosiu.

Kokias kelnes įsigijot jūrai? smile.gif
Labai įdomu, nes paskutiniu metu daug galvoju apie tokias specifines aprangas. Pvz., mąstau (tiesą sakant ne tik mąstau), ir jau stebiu "šuninio" garderobo formąvimąsi. Aišku ten nuėjo visi "prastesni" drabužiai. Artėja žiema/pusnys, akys krypsta į visokias sniego/slidinėjimo aprangą atitinkančias kelnes. Bet dar dvejoju ir svarstau, kiek tai būtų tikslinga. Keliose vietose užmečiau akį į kainas sporto parduotuvėse - blink.gif . Žodžiu, dairysiuos..
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2011 11 21, 16:52)
Kokias kelnes įsigijot jūrai? smile.gif
Labai įdomu, nes paskutiniu metu daug galvoju apie tokias specifines aprangas. Pvz., mąstau (tiesą sakant ne tik mąstau), ir jau stebiu "šuninio" garderobo formąvimąsi. Aišku ten nuėjo visi "prastesni" drabužiai. Artėja žiema/pusnys, akys krypsta į visokias sniego/slidinėjimo aprangą atitinkančias kelnes. Bet dar dvejoju ir svarstau, kiek tai būtų tikslinga. Keliose vietose užmečiau akį į kainas sporto parduotuvėse -  blink.gif  . Žodžiu, dairysiuos..

Pasiltintu slidinejomo ir pan. kelniu yra maximose MB is ten kelnias jau du sezonus atnesiojo ir siemet dar bus geros.
Atsakyti
QUOTE(Gendre @ 2011 11 21, 15:57)
Pasiltintu slidinejomo ir pan. kelniu yra maximose MB is ten kelnias jau du sezonus atnesiojo ir siemet dar bus geros.

Rimts? Bandysiu pažiūrėt, ačiū smile.gif Dažniausiai aukštą ūgį Mxm ignoruoja, bet gal ne šiuo atveju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2011 11 21, 16:59)
Rimts? Bandysiu pažiūrėt, ačiū smile.gif Dažniausiai aukštą ūgį Mxm ignoruoja, bet gal ne šiuo atveju smile.gif

Mūsų su vyru slidinėjimo kelnės taipogi iš Maximos, kelis sezonus jau tarnauja 4u.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 21, 08:15)
2 - 3 kapsulės sezonui savaime gaunasi, pvz:
darbo
laisvalaikio
sporto/vakarinė  mirksiukas.gif

Tai norite pasakyti, kad reikia turėti sporto kapsules kiekvienam sezonui, ir vakarinių rūbų? Kažkaip tada tikrai nesutinku su ekonomiškumu. Šitų sakyčiau pilnai pakanka apskritai vienos sporto kapsulės visiems sezonams ir su vakariniais tas pats. Laisvalaiko/darbo kiekvienam sezonui po vieną žinoma reikia, bet po dvi ir daugiau... mhh.. tada turbūt ekonomiškiau turėti tą šūsnį rūbų kaip seniau. Nebent tai kapsulytės (labiau tiktų pavadinti derinukai), kur rūbų skaičius tikrai nesiekia 10. Bet ir tai tiek mažų derinukų ir be kapsulių įmanoma susirankioti. Susidariau sporto kapsulę, nes beveik viskas jau buvo sunešiota, nors sportuoju daug ir dažnai (o kartais naudoju ir laisvalaikiui atitinkamomis aplinkybėmis, bet keisti kas sezoną nematau prasmės ir reikalo), ir beveik baigiu vakarinę (seniau pirkdavau kiekvienai progai naują suknelę, dabar atsirinkau tinkančias/patinkančias senas, visokius aksesuarus, trūksta tik mažos, juodos suknelės ir delninukės kurios spalvos dar nežinau)

QUOTE(Shana @ 2011 11 21, 13:12)
Kadangi prisizadejau Melynesnei - pavyzdziai sukneliu, netamsiu/ryzkiu, prigludusiu/neplaciu. Fotkintis tingejau, tai cia is turimu ka radau.

Šių nepavadinčiau aptemptomis, o vidutinėmis/normaliomis tongue.gif tuo labiau, kad visos ties užpakaliu vistiek vos vos praplatėja ir neaptempia tų vietų, tai va ir išsiaiškinom tongue.gif
Aš kalbėjau apie aptemptas, pavyzdžiui:
user posted image
Ir panašias, kažkaip stagiai neradau puikių pavyzdžių, vėliau paieškosiu gal 4u.gif
Atsakyti