Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(melynesne @ 2011 11 19, 16:30)
Apsisprendžiau, būsiu žiema  biggrin.gif  jeigu ką migruosiu į vasarą. Nes atlikau tyrimą (ne tik savo požiūriu, bet ir aplinkinių nuomone) ir buvo nuspręsta, kad man tinka juoda, raudona, karališka mėlyna  cool.gif

Smagu, kad vis daugiau ziemu temoje thumbup.gif
Atsakyti
Prašau pakomentuokit:plaukai rudi, oda šaltai balta, truputis strazdanu ir pilkšvai mėlynos, gan šviesios akys - koks jūsų nuomone tipas?
Atsakyti
Radau šiandien spanguolinės spalvos megztuką clap.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 19, 16:03)
Smagu, kad vis daugiau ziemu temoje  thumbup.gif

Siap butu labai faina pasidaryt koki sarasiuka smile.gif kas yra kas rolleyes.gif As zinau, kad is mano "partijos" yra Femme ir Kumiko, daugiau nepamenu blush2.gif

QUOTE(Babi* @ 2011 11 19, 19:06)
Radau šiandien spanguolinės spalvos megztuką clap.gif

O as zalsvai/teal'ini bigsmile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif Trumpai: rūbų kapsulė - tai 5 - 10 rūbų rinkinys...
Klausimas ar tikrai iki 10rubu turi buti kapsuleje?as surinkau is 15kazkur blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(malinkaja18 @ 2011 11 20, 20:13)
Labas  4u.gif Trumpai: rūbų kapsulė - tai 5 - 10 rūbų rinkinys...
Klausimas ar tikrai iki 10rubu turi buti kapsuleje?as surinkau is 15kazkur blush2.gif

Aš irgi netelpu į 10. 15 realiau atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(malinkaja18 @ 2011 11 20, 20:13)
Labas  4u.gif Trumpai: rūbų kapsulė - tai 5 - 10 rūbų rinkinys...

QUOTE(manjana @ 2011 11 20, 20:29)
Aš irgi netelpu į 10. 15 realiau atrodo smile.gif

O kiek kapsuliu turite?
Atsakyti

Laisvai įmanoma įtilpti į 10 vnt ir mažiau, ypač jei kalba eina apie sporto, vakarinių apdarų, kelionių kapsules ir pan. Geriau, manau, dėl spalvų įvairenybės turėti po 2 - 3 nedideles kapsules sezonui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 20, 20:32)
Laisvai įmanoma įtilpti į 10 vnt ir mažiau, ypač jei kalba eina apie sporto, vakarinių apdarų, kelionių kapsules ir pan. Geriau, manau, dėl spalvų įvairenybės turėti po 2 - 3 nedideles kapsules sezonui  smile.gif

Neįžvelgiu tada aš čia jokio ekonomiškumo, jeigu po 2-3 kapsules sezonui vienam vien, tai gaunasi ~30 rūbų vienam sezonui, dar daugiau išlaidų ir drabužių negu be kapsulės g.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 11 18, 15:25)
solo dažniausiai gamtoje tamsiais plieno pilkumo turinčiais lapais augalai turi arba labai šviesius, arba gana ryškius alyvinius, violetinius arba levandų spalvos žiedus. Todėl man toks derinys kaip ir

bytte, na, jūs puiki, ir susiek tu man rūbų spalvą su gamta.. talentą reik tam turėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 11 20, 20:30)
O kiek kapsuliu turite?

mažai g.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 11 20, 20:32)
Laisvai įmanoma įtilpti į 10 vnt ir mažiau, ypač jei kalba eina apie sporto, vakarinių apdarų, kelionių kapsules ir pan. Geriau, manau, dėl spalvų įvairenybės turėti po 2 - 3 nedideles kapsules sezonui  smile.gif

Apie sporto, vakarinių apdarų tai taip. Bet tarkim darbinė ar kasdienė - nu niekaip su tiek mažai drabužių g.gif
Atsakyti
Man atrodo kapsule nebutinai turi tarnauti tik viena sezona g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 21 lapkričio 2011 - 00:28