Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(melynesne @ 2011 11 18, 18:09)

O nesusimastote tada, kad gal tos paletės tiesiog nėra tikslios ir neverta jomis remtis?

Man tinka visos mano paletės spalvos smile.gif Ilgai negalėjau priimti tik vienos, bet galu gale įsitikinau, kad ir ji tinka.
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 11 18, 18:09)
O gal atkreipėte dėmesį į avietines ir panašias? Kaip ten reikalai su tokiomis? Vistiek iš esmės tai man jos panašios, iš raudonų/rožinių serijos  biggrin.gif

Iš raudonų spalvų beveik nieko ir nemačiau, vos kelis rūbus unsure.gif
Atsakyti
Man labai patinka paletės iš šio puslapio. Štai, Mėlynesne

cool summer

user posted image

cool winter

user posted image
Atsakyti
Žinokit pasėdėjau ir ištyrinėjau, kad iš 28 spalvų kiekvienos paletės, 15 sutampa ir cool winter, ir cool summer g.gif
Dontstop, o jūs irgi cool winter?
Vėl gražių spalvų prisivėpsojau, bet kur gauti mastau.gif
Atsakyti
Aš ne taip jau labai apie spalvas "gaudausi", bet galvojau, kad nujautimą turiu, bet jūs man pasakykite - apatinėje eilutėje, antra iš dešinės - tai juk šalta spalva, ne? P siūloma rudeniui g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2011 11 19, 10:06)
Aš ne taip jau labai apie spalvas "gaudausi", bet galvojau, kad nujautimą turiu, bet jūs man pasakykite - apatinėje eilutėje, antra iš dešinės - tai juk šalta spalva, ne? P siūloma rudeniui  g.gif

user posted image

cia soft autumn palete - tai ribinis tipas tarp vasaros ir rudens, speju, kad todel paletej salta spalva blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 11 19, 00:02)
Žinokit pasėdėjau ir ištyrinėjau, kad iš 28 spalvų kiekvienos paletės, 15 sutampa ir cool winter, ir cool summer  g.gif
Dontstop, o jūs irgi cool winter?

As clear winter 4u.gif

QUOTE(Tynka @ 2011 11 19, 10:06)
Aš ne taip jau labai apie spalvas "gaudausi", bet galvojau, kad nujautimą turiu, bet jūs man pasakykite - apatinėje eilutėje, antra iš dešinės - tai juk šalta spalva, ne? P siūloma rudeniui  g.gif

QUOTE(sunray @ 2011 11 19, 11:26)
cia soft autumn palete - tai ribinis tipas tarp vasaros ir rudens, speju, kad todel paletej salta spalva blush2.gif

Cia silta violetine 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 19, 09:19)
As clear winter  4u.gif
Cia silta violetine  4u.gif

na čia tai nustebinot... Aš lyg ir ruduo, turiu būtent tokios spalvos megztinį, jau buvau nukišusi giliai giliai, gal reiks pabandyti...
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 19, 12:19)
Cia silta violetine  4u.gif

blink.gif mano ekrane i violetine net uzuominos nera... och tas spalvu perdavimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2011 11 19, 13:56)
blink.gif mano ekrane i violetine net uzuominos nera... och tas spalvu perdavimas  g.gif

Tai gal ne apie ta pacia kalbam? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2011 11 19, 10:56)
blink.gif mano ekrane i violetine net uzuominos nera... och tas spalvu perdavimas  g.gif

na lyginant su šio http://en.wikipedia..../List_of_colors puslapio spalvomis, tai gal Blue-violet arba Electric violet
Atsakyti
Apsisprendžiau, būsiu žiema biggrin.gif jeigu ką migruosiu į vasarą. Nes atlikau tyrimą (ne tik savo požiūriu, bet ir aplinkinių nuomone) ir buvo nuspręsta, kad man tinka juoda, raudona, karališka mėlyna cool.gif
Atsakyti