Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(melynesne @ 2011 11 18, 13:22)
Jeigu aš cool tipo, tai man tinka šaltos spalvos, ane?  4u.gif  Blaškausi aš visdar, tai prie tipų grįžtu, tai spjaunu ir šiaip derinu.. ech  biggrin.gif bet sugalvojau įtraukti šitą spalvą: būtų pilka, ši (mano manymu avietinė) ir tamsiai mėlyna (o gal navy, ai nežinau), bet kiek dėliojau su viena turima paauglystės maike, tai gražiai žiūrisi tarpusavyje  cool.gif kažin kaip parduotuvėse reikalai su ja  ax.gif

taip tik šaltos. Beja man irgi tos cool paletės abi nelabai tinkančios. Randu sau tinkamų spalvų įvairiose paletėse, o tos grynai tipiškos siūlomos cool summer man netinka, kaip ir žiemos. Todėl ir vis iškyla klausimas ar tikrai aš cool summer. Šitą jūsų įdėtą aš matau daugiau iš clear paletės, ne iš cool... ne avietinę aš matau savo monitoriuje biggrin.gif

Aš solo įdėtą žalią visai ne chaki matau... tokę ...
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 11 18, 14:38)
pioneer.gif Pasizadu biggrin.gif Atvarai vel pavasari?

dar nežinau. Vyro brolis su žmona išsilakstė skirtingais keliais, nežinau ar bebus galimybė krikštadukra aplankyti, bet jaučiu kad į ispanija vistiek varysim, tik gal ne į jūsų kaimą tongue.gif Kai jau planuosiu kelionę, žinau į ką kreiptis su maršruto derinimu.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 11 18, 15:46)

Aš irgi matau toli gražu ne chaki ax.gif
Atsakyti
melynesne o avietinė tinka cool summer ir ieškojo spanguolinės kažkas, ne avietinės 4u.gif .
user posted image
Atsakyti
Aš ieškojau spanguolinės spalvos, ir galiu pasakyti, kad situacija daugiau nei liūdna: iki dabar nieko tokios spalvos nesuradau doh.gif
Atsakyti
solo dažniausiai gamtoje tamsiais plieno pilkumo turinčiais lapais augalai turi arba labai šviesius, arba gana ryškius alyvinius, violetinius arba levandų spalvos žiedus. Todėl man toks derinys kaip ir priimtiniausias, kailiukas - žemė, lapai švarkelis, žiedai - šalikėlis.
pvz.: user posted image
... tik gal jums per ryšku būtų g.gif , kita vertus šis augalėlis žydi vasaros pradžioj, tai turėtų tikti biggrin.gif
arba kaip to pačio augalo lapų spalvų variacijos galima kažką ieškot:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2011 11 18, 10:30)
mano ekranas rodo salta smile.gif

Man ir drinks_cheers.gif
Atsakyti
bytte, jus nereali 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 11 18, 15:25)

Bytte, kaip graziai matot viska rolleyes.gif
Yra toks augalas(vazoninis), su labai tamsiais lapais ir violetinem gyslom juose, bet nzn kaip vadinasi unsure.gif is manes botanike menka
Atsakyti
Tada problemų sumažėja man bent tuo, kad galiu atmesti šiltas spalvas (pirmiausia išmokus jas atskirti). lotuliukas.gif

QUOTE(bytte @ 2011 11 18, 14:46)
Randu sau tinkamų spalvų įvairiose paletėse, o tos grynai tipiškos siūlomos cool summer man netinka, kaip ir žiemos.

Šitą jūsų įdėtą aš matau daugiau iš clear paletės, ne iš cool... ne avietinę aš matau savo monitoriuje biggrin.gif

O nesusimastote tada, kad gal tos paletės tiesiog nėra tikslios ir neverta jomis remtis? Nes aš visdar dažnai pagalvoju, kad dažnai nesusieina galai ax.gif

Arba aš nemoku apibūdinti spalvų, nes įvedusi google avietės, tai ir skirtingų aviečių prisižiūrėjau: nuo raudonų labiau iki pastelinių rožinių lotuliukas.gif bytte avietės (bent jau mano kompiuteryje) tokios, kokių noriu tongue.gif

QUOTE(Babi* @ 2011 11 18, 15:05)
Aš ieškojau spanguolinės spalvos, ir galiu pasakyti, kad situacija daugiau nei liūdna: iki dabar nieko tokios spalvos nesuradau doh.gif

O gal atkreipėte dėmesį į avietines ir panašias? Kaip ten reikalai su tokiomis? Vistiek iš esmės tai man jos panašios, iš raudonų/rožinių serijos biggrin.gif

Papildyta:
solo, man patiko rudai ryžos deriniai su chaki Sh@nos rodyti wub.gif
O jeigu ten spalva tokia kaip mato bytte, tai man labai patiktų ir tokia striukė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2011 11 18, 13:21)
Beje, pagelbėkit, turiu odinę striukę va tokios (tamsiai žalia- tamsiai pilka) neaiškios spalvos

QUOTE(bytte @ 2011 11 18, 14:46)

As nusprendziau, kad kazkokia atmaina khaki pagal aprasyma - tamsiai zalia/pilka g.gif jusu idetoje zalioje pilkumo nelabai.... g.gif
QUOTE(melynesne @ 2011 11 18, 17:09)
Tada problemų sumažėja man bent tuo, kad galiu atmesti šiltas spalvas (pirmiausia išmokus jas atskirti).  lotuliukas.gif 

Man atrodo labai geros tokios lenteles, kur tos pacios spalvos sukelti salti ir silti. Praeitos temos pabaigoje kelem tokias beige spalvai, melynai, dar kazkokiai rolleyes.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 18 lapkričio 2011 - 17:44
http://brittanyflowe...y-pictures2.jpg
http://www.delica.ca...ile.php?id=9055
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 18 lapkričio 2011 - 18:07