Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(melynesne @ 2011 11 18, 12:22)
Ar gražu klausti moters amžiaus?  biggrin.gif  24.
Jeigu aš cool tipo, tai man tinka šaltos spalvos, ane?  4u.gif  Blaškausi aš visdar, tai prie tipų grįžtu, tai spjaunu ir šiaip derinu.. ech  biggrin.gif bet sugalvojau įtraukti šitą spalvą: būtų pilka, ši (mano manymu avietinė) ir tamsiai mėlyna (o gal navy, ai nežinau), bet kiek dėliojau su viena turima paauglystės maike, tai gražiai žiūrisi tarpusavyje  cool.gif kažin kaip parduotuvėse reikalai su ja  ax.gif

Tokiam amziuje dar del tokiu klausimu nesijaudinciau biggrin.gif Atspejau, nes vakar kazkaip pamasciau kiek jums, ir spejau, kad iki 25 tongue.gif
Kazkas cia parduotuvese pas jus avietines ieskojo neseniai, nelabai sekmingai lyg g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 18 lapkričio 2011 - 12:48
QUOTE(Shana @ 2011 11 18, 11:17)
Niu reiks ir man ta "nesciosios" atkast ir nusifotkinti g.gif Jei net Loxxy nekliuna, o ji uz mane konservatyvesne doh.gif  tongue.gif

Ne, nu klausykit, šitaip nurašyti tokį jaunatvišką ir novatorišką žmogų kaip aš cool.gif tongue.gif
Kadangi man dabar mėlynasis gyvenimo tarpsnisi, tai kitų splavų nelabai ir pastebiu biggrin.gif Na dar pilką, savo naująjai kapsulei.
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2011 11 18, 12:48)
Ne, nu klausykit, šitaip nurašyti tokį jaunatvišką ir novatorišką žmogų kaip aš  cool.gif  tongue.gif
Kadangi man dabar mėlynasis gyvenimo tarpsnisi, tai kitų splavų nelabai ir pastebiu  biggrin.gif Na dar pilką, savo naująjai kapsulei.

tease.gif
user posted image
http://blogmoda.com/...-ir-escuela.jpg
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 18 lapkričio 2011 - 13:07
Shana, labai dėkoju už lentelę, pasianalizuosiu.

Beje, pagelbėkit, turiu odinę striukę va tokios (tamsiai žalia- tamsiai pilka) neaiškios spalvos apykaklė su kailiuku rusvu-rudu, ir man visų spalvų šalikėliai prie jos negražiai atrodo (na, reik dar žiūrėt į tai, kad apačia yra tamsiai pilki džinsai ir juodi batai). bjauri spalva, nepriderinama kažkokia....
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 11 18, 12:55)

Aha matau teisingai supratot mano ekstravagantiškumą, kad pažėrėte tokių pavyzdžių tongue.gif
Nors va tas paskutinis tai man penktadieniais (džinsų dieną) į darbą super būtu. Labai mano skonio wub.gif
O va tas vidurinis pasiūlymas, tai sakyčiau į posėdį su kokiais ministrais būtu pats tas. Aparpuolį gautų, ilgai posėdžiauti netektų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(solo @ 2011 11 18, 13:21)
Beje, pagelbėkit, turiu odinę striukę va tokios (tamsiai žalia- tamsiai pilka) neaiškios spalvos apykaklė su kailiuku rusvu-rudu, ir man visų spalvų šalikėliai prie jos negražiai atrodo (na, reik dar žiūrėt į tai, kad apačia yra tamsiai pilki džinsai ir juodi batai). bjauri spalva, nepriderinama kažkokia....

Apykaklę mesčiau lauk. ir nuo tada kai turėjau ryškiai, ryškiai ryžą draugę, kuri labai mėgo žalią spalvą man šitas derinys vienas iš pačiausių. Tik reik žiūrėti ar tos splavos pačiai prie odos tinka, bet šiaip wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2011 11 18, 13:24)
Apykaklę mesčiau lauk. ir nuo tada kai turėjau ryškiai, ryškiai ryžą draugę, kuri labai mėgo žalią spalvą man šitas derinys vienas iš pačiausių. Tik reik žiūrėti ar tos splavos pačiai prie odos tinka, bet šiaip  wub.gif

kai pirkau striukę dar nebuvau šioj temoj, deja biggrin.gif šiaip spalva kaprizinga. ryžo šaliko negaliu dėtis, nes apačioj nieko ryžo neturiu. Apskritai žiemai turiu tik mėlynus ir tamsiai pilkus džinsus, bet kadangi čia tema "ekonomiškas garderobas", tad reiktų turbūt suktis iš padėties, o ne pirkt kažką biggrin.gif
Atsakyti
Va pvz. man gražu tokie deriniai:
user posted image
arba user posted image
tik aš nemoku kaip shana ieškoti, ana tai pritraukia tokiu piešinukų, kad širdis sala... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 18 lapkričio 2011 - 13:46
QUOTE(Loxxy @ 2011 11 18, 13:24)
Aha matau teisingai supratot mano ekstravagantiškumą, kad pažėrėte tokių pavyzdžių  tongue.gif

Nuo kada mes ant jus g.gif Ar cia reiskia, kad lasiniu nebus blink.gif unsure.gif

Siaip parinkau labai pagal save, is siu dvieju raudonai-melynu deveciau viska isskyrus striukyte is pirmojo bigsmile.gif

QUOTE(solo @ 2011 11 18, 13:37)
kai pirkau striukę dar nebuvau šioj temoj, deja biggrin.gif  šiaip spalva kaprizinga. ryžo šaliko negaliu dėtis, nes apačioj nieko ryžo neturiu. Apskritai žiemai turiu tik mėlynus ir tamsiai pilkus džinsus, bet kadangi čia tema "ekonomiškas garderobas", tad reiktų turbūt suktis iš padėties, o ne pirkt kažką biggrin.gif

Pirmiausiai spalva ne jusu, del to sunkoka. Khaki graziai ziurisi su raudona, mano naujas atradimas, ir su rudai ryza (nebutinai ryzkiai ryza)
user posted image
user posted image
user posted image

Gal dar koraline (as lyg tokia matau)
user posted image

O del khaki ir ryzu plauku - Loxxy tesi, as dabar khaki spalvoje pradejau atrodyti seksovai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 18 lapkričio 2011 - 14:05
QUOTE(Shana @ 2011 11 18, 13:54)
Nuo kada mes ant jus g.gif Ar cia reiskia, kad lasiniu nebus blink.gif  unsure.gif

Nu matote, bijau kad kreipiantis TU, iki pavasario ne tik lašinių, gintaro bet dar ir lietuviško lino su juoda duona užsiprašysit tongue.gif Jei pažadate apsiriboti iki 3 užsakymu, grįžkime prie tu biggrin.gif tongue.gif
Kaip man gražu tas derinukas su gėlėtu sijonu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 18 lapkričio 2011 - 14:44
QUOTE(Shana @ 2011 11 18, 12:42)
Kazkas cia parduotuvese pas jus avietines ieskojo neseniai, nelabai sekmingai lyg g.gif

Vėl užsimaniau to, ko nėra, smagumas unsure.gif O dar ir apie striukę žieminę pradėjau galvoti panašios spalvos, kažkaip patraukė mane lotuliukas.gif
Atsakyti
Nereikia Solo ryžo šaliko, netiks schmoll.gif Gal kažką neutralaus, pilkšvai - rusvo - kakavinio su perėjimais ar melanžinio, tiks ir prie spalvinio tipo ir vėliau prie daugumos rūbų, įskaitant žalią striukę unsure.gif
Papildyta:
Mėlynesne, jums kaip cool tipui (aš visgi manau, kad cool summer unsure.gif ), tinka tik šaltos ir neutralios spalvos, jokių šiltų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2011 11 18, 14:12)
Nu matote, bijau kad kreipiantis TU, iki pavasario ne tik lašinių, gintaro bet dar ir lietuviško lino su juoda duona užsiprašysit  tongue.gif Jei pažadate pairiboti iki 3 užsakymu, frįžkime prie tu  biggrin.gif  tongue.gif
Kaip man gražu tas derinukas su gėlėtu sijonu  wub.gif

pioneer.gif Pasizadu biggrin.gif Atvarai vel pavasari?
Man irgi bigsmile.gif

QUOTE(melynesne @ 2011 11 18, 14:32)
Vėl užsimaniau to, ko nėra, smagumas  unsure.gif  O dar ir apie striukę žieminę pradėjau galvoti panašios spalvos, kažkaip patraukė mane  lotuliukas.gif

Pas mus Mango yra kai ko, paltus maciau, bet nzn kaip pas jus g.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 11 18, 14:33)
Nereikia Solo ryžo šaliko, netiks  schmoll.gif  Gal kažką neutralaus, pilkšvai - rusvo - kakavinio su perėjimais ar melanžinio, tiks ir prie spalvinio tipo ir vėliau prie daugumos rūbų, įskaitant žalią striukę unsure.gif
Papildyta:
Mėlynesne, jums kaip cool tipui (aš visgi manau, kad cool summer  unsure.gif ), tinka tik šaltos ir neutralios spalvos, jokių šiltų  4u.gif

Parodykit pvz kur pilksva/rusva ir pan su khaki neatrodytu niuriai ir murzinai g.gif

Raudona nebutinai turi but silta, koraline irgi g.gif manau....
Atsakyti