Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2011 11 17, 11:01)
Klausimas, zinau kad snekejom, bet kazkaip praslydo - kas yra per audinys modal g.gif Nusipirkau toki plona megztuka, ten 30 % modalis?

modalas, mano žiniomis, ta pati viskozė. Ta prasme iš to paties daroma (celiuliozės), tik kitus chemikalus naudoja ir todėl kitoks pluoštas gaunamas, daug tvirtesnis ir minkštesnis.
beje žiūrinėjau kojines iš bambuko pluošto... didžiausia atiketė kad iš bambuko pluošto... o maža ta, kur info procentais ir kaip skalbti užrašas - 80% viskoze; likę elastanas (lygtais)... vadinasi neklydau kad bambuko pluoštas ta pati viskozė tik iš bambuko ax.gif . Tai matyt ir modalas ne tik iš eukalipto, nes nesu radus tokios info.

melynesne yra tokia royall blue, kuri lyg tik žiemai tinkama.
user posted imageuser posted image

Taip pat skaisčiai raudona
vasaroms jos netinka, per ryškios. Iš osinkos palyginimui cool summer ir winter:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 17 lapkričio 2011 - 14:17
solo man kaip ir smarkiai nekliūna visos medžiagos, gal kai kurios per ryškios, bet su makiažu manau gerai. Man asmeniškai įdegis nepriduoda jokio ryškumo, kaip tik labiau toks soft vaizdas gaunas. Tarkim be įdegio daug ryškesni lūpdažiai man atrodo galimi, o prie labai rudos odos, išvis tik artimų nude spalvų. Šviesios pastelinė švarios spalvos geriau žiūrisi, bet ryškios... nelabai.
...prašom ant Klaipėdos merginų nevaryt cool.gif Kažkaip super įrudusių kituose miestuose daugiau matau, kodėl tokios asociacijos dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 11 17, 14:33)
...prašom ant Klaipėdos merginų nevaryt cool.gif Kažkaip super įrudusių kituose miestuose daugiau matau, kodėl tokios asociacijos dirol.gif

lotuliukas.gif

O tai Cool winter gali buti tokia labai sviesi blondine? Yra viena paveikslelyje? g.gif
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2011 11 17, 14:14)
modalas, mano žiniomis, ta pati viskozė. Ta prasme iš to paties daroma (celiuliozės), tik kitus chemikalus naudoja ir todėl kitoks pluoštas gaunamas, daug tvirtesnis ir minkštesnis.

4u.gif
Turiu pasakyti, kad megztukas labai mielas prie kuno rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 17 lapkričio 2011 - 14:47
QUOTE(bytte @ 2011 11 17, 14:33)

todėl, kad yra tokia nelabai protinga dainuška lotuliukas.gif tai ir asociacijos tokios, o šiaip tai tikrai nieko nenorėjau apkalbėti ir tikrai neišskiriu Klaipėdiečių, visokių visur yra cool.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2011 11 17, 15:51)
todėl, kad yra tokia nelabai protinga dainuška lotuliukas.gif tai ir asociacijos tokios, o šiaip tai tikrai nieko nenorėjau apkalbėti ir tikrai neišskiriu Klaipėdiečių, visokių visur yra cool.gif

dėl ryškumo aprangoj - tai gyvena Klaipėdoj mergaitė ne viena D&G, bet kodėl asociacijos kalbant apie įdegį... vietiniai šiaip dažniausiai nelabai deginasi... aš praėjusią vasarą nei karto nesugebėjau į pajūrį nuvažiuot... net maudomuko kaip ir donstop neturiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 11 17, 14:01)
tai taip, bet čia tik vienas derinys darbui ir namams...o juk nenešiosi tų pačių rūbų, skalbt reikia, prakaitavimas padidėja juk ir šiaip įvairovės reikia.. g.gif

Femme, įdomus derinukas, laukiam ir kitų pasiūlymų..na reik kažko universalaus, kad tiktų darban, svečiuosna ir šiaip kur išeit..Galvoju, kad turėtų praverst juodos velvetinės... g.gif o kas dar?

Man velvetas apskritai negrazi medziaga, bet cia jau asmeninis reikalas taip sakant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 11 17, 15:04)
Man velvetas apskritai negrazi medziaga, bet cia jau asmeninis reikalas taip sakant  biggrin.gif

man pačiai patinka tik velvetiniai švarkai, kelnės ne, nes kažkaip iškrenta iš paveiksliuko ir derinių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 11 17, 15:47)
O tai Cool winter gali buti tokia labai sviesi blondine? Yra viena paveikslelyje? g.gif

nežinau... bet Gwen Stefani tikrai yra žiema mano akimis, net sakyčiau deep pagal akis. Bet lyg clear priskyrė ją g.gif .
Atsakyti
o akcija jamam tik pačiai maximos parduotuvei ar visoms esančioms parduotuvėms?
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 11 17, 16:28)

Visom, Akropolio puslapy tiksliau surašys, kurioj parduotuvėj kokios nuolaidos bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 17, 15:31)
Visom, Akropolio puslapy tiksliau surašys, kurioj parduotuvėj kokios nuolaidos bus  smile.gif

Bet tai jau turėjo šiandien po pietų surašyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 11 17, 15:28)

įsirenginėju garderobinę, reikia visokių pakabų, krepšelių daiktams, lentynėlių batams, surenkamų modulinių lentynų - įdomu gaučiau kažką iš paskutinių dviejų akropolio maximoje? g.gif
Papildyta:
QUOTE(groovy @ 2011 11 17, 15:42)
Bet tai jau turėjo šiandien po pietų surašyt g.gif

jau surašyta 4u.gif
http://www.akropolis...nterprise_id=11
Atsakyti