Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2011 11 17, 12:35)
Kada prisiruosiu gal, man tas fotografavimas doh.gif
Tai kad kaip tik placios kelnes pareina i mada g.gif

Ruoškitės, ruoškitės, nes laukiu, tai vis prisikabinsiu, kad parodytumėt biggrin.gif
Tai dar tik pakeliui ta mada biggrin.gif
QUOTE(dontstop @ 2011 11 17, 12:46)
Ar aš? Nenešioju  schmoll.gif  Kalbėjau, kad tokio modelio džinsai man tinka, bet jų neturiu. Tarp kitko, nešiočiau nepaisant nemadingumo, tiesiog nerandu parduotuvėse, visur tik skinny, skinny, skinny  doh.gif

Bet nešiotumėt, jei tik rastumėt, tai va ta pati esmė 4u.gif
O šiaip tai man koks bebūtų modelis, jeigu platėjantis (iš paauglystės atsimenu, nors tiesą sakant dabar nenešiočiau) nutrumpinus iki mano ilgio lieka tiesus, siaurėjantys nutrumpinus irgi dažniausiai palieka siauri tiesūs, nu katastrofa tas 160 ūgis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2011 11 17, 12:50)
Nors dar labai daug ir su tympom vaikstanciu doh.gif

o kuo jums tympos nepatinka? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 11 17, 12:54)
Ruoškitės, ruoškitės, nes laukiu, tai vis prisikabinsiu, kad parodytumėt  biggrin.gif
Tai dar tik pakeliui ta mada  biggrin.gif

o kuo jums tympos nepatinka?  biggrin.gif

As kaip ir prisiruosciau, jei tik laiko tureciau ir nieks namie netrukdytu biggrin.gif
Pas mus jau tikrai placios madoj, t.y. tos kurios "madistes", seka, tai jau nesioja.

Man tympos siaip vienodai rodo, t.y. as ju nenesioju, nes kazkaip nesugalvoju su kuo nesioti. Bet del tam tikros specifikos cia, kur gyvenu, kartais labai rezia aki biggrin.gif - ispanes siaip yra gan zemauges ir gan linkusios i placius klubus. Dar fainiau lot.amerikietes- ju standartine figura ugis 150, klubai 110 tongue.gif Ir pastarosios mada seka aklai, t.y. jei kazkokia spalva madoj, tai nuo galvos iki koju apsiredziusios, jei koks daiktas madoj, tai dzyn ar tau tinka. Tai vaizdelis kai eina tokia standartine latino atstove, su tympom, dar kartais sijona namie pamirsus biggrin.gif nepalieka manes abejingos lotuliukas.gif Dar labai megsta ilgaaulius, kur aulas virs keliu siekia, tai jom beveik per visa koja, nes kojos trumpos. Kaip MB sako - nespejo baigtis uzpakalis, jau batai prasideda tongue.gif
Zodziu tokie vaizdeliu ypatumai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 11 17, 13:54)

Bet nešiotumėt, jei tik rastumėt, tai va ta pati esmė  4u.gif

Nėra taip, kad nešiočiau bet ką, nepaisant mados. Yra tokie modeliai, kurie nelabai krenta į akį, kaip kad bootcut džinsai. Bet aladinai - labai specifinis modelis, įsimenantis ir vienadienis.
Yra, sakykim, madingi rūbai, yra neutralūs, nei madingi, nei nemadingi, daugiau mažiau aktualūs, ir yra visai nemadingi, t y jau išėję iš mados. Pastarųjų nenešiočiau ax.gif Aš tokius "sezono hitus" ir perku vienam sezonui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 11 17, 11:57)
Is principo ant geros figuros galima deveti byle ka ir sunku ja sudarkyti.  Bet jei ziuresim is vyru puses, kazin ar jiems ispudingai atrodys moteris su a lia nesciuju suknele bigsmile.gif Kas nekeicia fakto, kad tos suknios buna mielos ir patogios, ir jei kas jose gerai jauciasi, tai ir valio biggrin.gif

mano ana gelėta suknia vyrui labai patinka, nes ji, nors ir ale nėščiųjų (buvau paskolinusi ją 5 mėn. nėščiai giminaitei susirašymui metrikacijoje, tai nebuvo žymu jokio nėštumo lotuliukas.gif ) bet ne tokio visiškai palaido pasiuvimo ax.gif
Galiu pailiustruoti suknelę, kurios NIEKADA nebuvau užsidėjusi, nors man ji graži, bet vyras žiauriausiai iškritikavo doh.gif tai kada spintoje ir laukia tikrų nestuke.gif laikų wub.gif
user posted image
QUOTE(solo @ 2011 11 17, 12:05)
o dėl įdegio - mėgstu saulėj įdegusį kūną   tongue.gif

aš irgi mėgstu įdegį saulėje (jei ne per daug), bet nelabai mėgstu visas ryškias mėlynas rožines spalvas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 17 lapkričio 2011 - 13:36
QUOTE(melynesne @ 2011 11 17, 10:42)
Vistiek pas juos supratimas siauras

(savo noru pasisiūlė, kad vietoj draugių imčiau jį, nes vyriška nuomonė patikimesnė negu kartais ir pavydinčių draugių)

Jei supratimas nesutampa su Jūsų, tai dar nereiškia, kad siauras rolleyes.gif

Oho smile.gif

QUOTE(femme @ 2011 11 17, 11:16)
tai maniškis išimtis - turiu aladino kelnes, kurios jam labai patinka blush2.gif
įmetu derinuką ax.gif  aišku, jis toks labai jau drąsus, susilauksiu priekaištų dėl stiliaus maišymo, ale nebijau irnesakyk.gif
user posted image
Iš netradicinių madų maniškiui ir žemaklynės apsmuktakelnės patinka blush2.gif

Gražu smile.gif

MB taip pat patinka apsmuktakelnės smile.gif Net akys žiba, kai kartais iš bėdos po namus užsidedu vos ne paauglystės laikų labai plačias kelnes. Kiekvieno savas SKONIS smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, kas mane dar pamena smile.gif

Apie nėščiųjų suknutes, matau, pakalbat..taigis, kai jau esu tokiam statuse, ir rūbai ima labai mažėti ir iš garderobo ima niekas nebetikti - kaip tyčia mano smėlio laikrodžio figūrai visi rūbai buvo liemenuoti...tai imu dairytis tų nėštukiškų rūbelių..ir atradimai tokie, kad nieko gero nėr..."Būk mama" - pagrabynas. visi rūbai juodi..Man, "vasarai' netinka nė iš tolo. Nusipirkau tokį serafaną pilką, medžiaga tokia gan ne visai plona, tai po juo koks golfas dar bus..Namams pirkau tuniką iki pusės šlaunų irgi pilką megztą..turiu kelias liemenes kardiganus, irgi pritaikysiu, o šiaip liūdesys, masiškai atkrenta visos kelnės, visi džinsai, kai jie atkrenta, tai nebepritaikau ir megztinių iki juosmens, švarkelių..ir sijonai nebetinka, žodžiu, apsirengt nestuke.gif daros problema...o svorio tik 2 kg kol kas pliuse..ir storėju tik tiek juosmeniu.. g.gif

esmė - ką patartumėt nestuke.gif , kad būtų funkcionalu, lengvai derinama tarpusvyje ir pakaktų iki gimdymo, kuris gegužės pradžioje?
Namams kol kas megzta suknelė, darbui - serafanas, dar prisipirkau krūvą spec pėdkelnių..Galvoju apie kokias velvetines kelnes ar džinsus nestuke.gif ...o kas dar praverstų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 17 lapkričio 2011 - 13:54
Violeta, suknele/tunika + pedklenes/tympos nestuke.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leticija: 17 lapkričio 2011 - 13:57
QUOTE(Violeta* @ 2011 11 17, 13:52)
Sveikutės, kas mane dar pamena  smile.gif

esmė - ką patartumėt  nestuke.gif , kad būtų funkcionalu, lengvai derinama tarpusvyje ir pakaktų iki gimdymo, kuris gegužės pradžioje?
Namams kol kas megzta suknelė, darbui - serafanas, dar prisipirkau krūvą spec pėdkelnių..Galvoju apie kokias velvetines kelnes ar džinsus  nestuke.gif ...o kas dar praverstų?

laba 4u.gif man asmeniškai labai "suėjo" neštukiški juodi (kitų spalvų teisiog nebuvo) bridžai prie ilgų batų ir megzta lininių siūlų pelerina, kurią galėdavau užsimesti ant bet ko ir paslėpti per trumpus golfus ir bliuskes 4u.gif šaltesniu oru pravertė iš mamos pasiskolintas vilnonis pončas:
user posted image
Dar turėjau tokį "augantį" džinsinį sijoną, kurį nešiojau nuo 20 sav. iki pat gimdymo ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 17 lapkričio 2011 - 14:10
tai taip, bet čia tik vienas derinys darbui ir namams...o juk nenešiosi tų pačių rūbų, skalbt reikia, prakaitavimas padidėja juk ir šiaip įvairovės reikia.. g.gif

Femme, įdomus derinukas, laukiam ir kitų pasiūlymų..na reik kažko universalaus, kad tiktų darban, svečiuosna ir šiaip kur išeit..Galvoju, kad turėtų praverst juodos velvetinės... g.gif o kas dar?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 17 lapkričio 2011 - 14:04
Violeta, aš savo laiku turėjau:

plačias medvilnines kelnes su trikotažiniu juosmeniu, pirkau iš SM, tiko nuo trečio mėn iki gimdymo ir dar vieną mėn po gimdymo nešiojau

analogiškus džinsus, pirkau Vero modoj

dvi poras analogiškų bridžų - iš Vero modos ir New Yorker

viršutinės dalies problemą išsprendė pilvo juosta, jų yra pirkti net Maximoje, o man savo laiku pasiuvo mama

Sarafano ir tympų derinį usitempiau vieną kartą ir iškart pardaviau blush2.gif
Atsakyti
Dontstop 4u.gif , bet matai, tavo tas laikas buvo vasara...mano iš esmės jau 4 mėn baigiasi, visa žiema laukia, kovas, balandis...reik šilčiau kažko g.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2011 11 17, 13:30)
mano ana gelėta suknia vyrui labai patinka, nes ji, nors ir ale nėščiųjų

Atrodo tikrai labiau nesciuju nei pirmoji biggrin.gif
As tokio tipo nusipirkau karta internetu apsigavus, labai grazi, gal kiek maziau pusta, kremine, taip nei karto ir neuzsidejau. Reiks kam padovanoti g.gif

QUOTE(_asamaM @ 2011 11 17, 13:37)

Net akys žiba, kai kartais iš bėdos po namus užsidedu vos ne paauglystės laikų labai plačias kelnes. Kiekvieno savas SKONIS smile.gif

drinks_cheers.gif MB kartais irgi zavisi kai kuriais rubai, del man nesuvokiamu priezasciu smile.gif t.y. man jie atrodo paprasciausi, o jam labai... Mes visi labai skirtingi.
Atsakyti