Modalis išgaunamas iš eukalipto. Mezgiau iš modalio iš medvilnės mišinio Minkštas, lengvas siūlas. Kaina nebuvo didelė
QUOTE(groovy @ 2011 11 17, 12:09)
Na, man gal ir ne idealiai atrodo, bet tik į jas įlindusi supratau, kad neišlįsiu Nerealus patogumas
Buna taip. As turiu tokias military kelnes, su daug dideliu kiseniu, antsiuvu ir tt, didelio grozio su jom nedemonstruoju bet labai jas myliu
QUOTE(melynesne @ 2011 11 17, 12:16)
O kas Jūsų manymu iš avalynės tinka prie visokių tų aladino/apsmuktakelnių ir panašių modelių? (aš dar klajoju mintyse, apsvarstymuose, todėl įdomu kitų nuomonė)
Sandalai (spartiates), kaip Shana minėjo, šlepetės per pirštą, lengvi sportbatukai, aisvalaikio bateliai, balerinos.
QUOTE(Shana @ 2011 11 17, 12:14)
Mano KMI siuo metu yra 21,3, nelaikau saves manekene, bet prigludusias (ne aptemptas) sukneles nesioju mielai Reiks tiesiog kazkada pailiustruoti kaip Femme, nes neaisku ar apie ta pati cia kalbam
Kadangi kalbejom apie vyrus ir ju patarimus, tiesiog pademonstravau, kodel jiems tos placios sukneles didelio ispudzio nedaro
Kadangi kalbejom apie vyrus ir ju patarimus, tiesiog pademonstravau, kodel jiems tos placios sukneles didelio ispudzio nedaro
Laukiu, bus aiškiau
Bet pilna yra kitokių plačių modelių, kurie neatrodo taip tragiškai kaip šis
QUOTE(melynesne @ 2011 11 17, 12:16)
O kas Jūsų manymu iš avalynės tinka prie visokių tų aladino/apsmuktakelnių ir panašių modelių? (aš dar klajoju mintyse, apsvarstymuose, todėl įdomu kitų nuomonė)
Man apsmuktkelnės iš esmės yra sportinis rūbas, tad turbūt tiktų laisvalaikio bateliai
Apie aladino kelnes. Aš skaitau, kad jos seniai išėjo iš mados. Aš pati turėjau tokias prieš dvi vasaras. Manau, kad man tiko Nepaisant mažo ūgio ir nemanekeniškos figūros
Treninginės ir laisvalaikio kelnės su susiaurėjimais apačioje (bet su normaliu klynu) yra mano atradimas Maskuoja visus apatinės dalies trūkumus
Treninginės ir laisvalaikio kelnės su susiaurėjimais apačioje (bet su normaliu klynu) yra mano atradimas Maskuoja visus apatinės dalies trūkumus
QUOTE(groovy @ 2011 11 17, 12:19)
Sandalai (spartiates), kaip Shana minėjo, šlepetės per pirštą, lengvi sportbatukai, aisvalaikio bateliai, balerinos.
Jėga dėl aukštakulnių žiūrėdavau, žiūrėdavau gatvėje ir nesugalvodavau ar man gražu
QUOTE(solo @ 2011 11 17, 12:20)
Man apsmuktkelnės iš esmės yra sportinis rūbas, tad turbūt tiktų laisvalaikio bateliai.
Man tikrai nepanašus tik į sportinį (nepaisant atitinkamo panašaus modelio specialiai sportinių kelnių), bet ir labai puikus rūbas tiek šiaip visur laisvalaiko metu, tiek į darbą, jeigu tai leidžia darbo aplinka ir reikalavimai.
Man ir ne visai sportinis, o daugiau laisvalaikio Nebent kalbate apie sportines kelnes raukta apačia.
QUOTE(dontstop @ 2011 11 17, 12:21)
Apie aladino kelnes. Aš skaitau, kad jos seniai išėjo iš mados. Aš pati turėjau tokias prieš dvi vasaras. Manau, kad man tiko Nepaisant mažo ūgio ir nemanekeniškos figūros
Aš nesutikčiau, kad išėjo senai iš mados. Bet ir nesivaikau aš tų madų, jeigu man patiko aladinas, tai galėsiu ir dar penkis metus nešioti, jei tik norėsiu. Lygiai taip pat juk dabar nemadingos platėjančios, plačios kelnės, bet nešiojate dėl figūros ir nesukate sau galvos treninginių kelnių dabar kaip pamišusi ieškojau mažai aladiniškų (man jos labai gražios), o pasirodė patogesnės už visas kitas ir labai gražiai atitiko figūrą nesutinku, kad aladinas tinka tik aukštoms lieknoms (šioms tinka viskas), bet mažas ir ne tokias lieknas jos tikrai užmaskuoja, o lieknoms suteikia dažnai taip trūkstamas formas.
QUOTE(melynesne @ 2011 11 17, 12:19)
Kada prisiruosiu gal, man tas fotografavimas
QUOTE(melynesne @ 2011 11 17, 12:33)
. Lygiai taip pat juk dabar nemadingos platėjančios, plačios kelnės,
Tai kad kaip tik placios kelnes pareina i mada
QUOTE(melynesne @ 2011 11 17, 13:33)
Lygiai taip pat juk dabar nemadingos platėjančios, plačios kelnės, bet nešiojate dėl figūros ir nesukate sau galvos
Ar aš? Nenešioju Kalbėjau, kad tokio modelio džinsai man tinka, bet jų neturiu. Tarp kitko, nešiočiau nepaisant nemadingumo, tiesiog nerandu parduotuvėse, visur tik skinny, skinny, skinny
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2011 11 17, 13:35)
Aha, žurnaluose taip rašo, o realybėj iki mūsų dar nedaėjo Pernai trumpam kai kur švystelėjo marlenai su atvartais, irgi, deja, ne mano modelis, ir vėl visur skinny ir tympos
QUOTE(dontstop @ 2011 11 17, 12:46)
Pas mus tai jau matosi, ir pardavime yra po biski.
Nors dar labai daug ir su tympom vaikstanciu