Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(melynesne @ 2011 11 17, 10:57)
Aladino kelnės dar irgi negirdėjau kuriam vyrui patiktų  unsure.gif  bet vistiek turiu net tris vienetus: sportui ir du skirtingi modeliai į gatvę  tongue.gif
Nėščiųjų suknelės kartais gražu, ypač stambiom moterim, nes jos dažniausiai ir ne nėščios panašumo turi į tokias, tai apmaskuoja, neaptempia, neišryškina. Kitoms irgi maskuoja tą ar aną, nes aptemptai ar tiesiai suknelei tikrai reikia turėti dailią figūrą arba nuolat rinktis atitinkamo storumo medžiagą, tamsias spalvas, raštus arba maskuoti su kažkuo papildomai. Nors maniškis nemėgsta, sakė atsidėti ir laukti nėštumo  biggrin.gif

Man asmeniskai aladin kelnes labai mazai ant ko tikrai graziai ziurisi, ir manau kad kvaila, kad daug kas del mados jas devi, nors tuo save darko. Visgi gan specifinis modelis g.gif
Ir nesciuju mazai kam graziai atrodo. Graziau dazniau atrodo tokio su auksciau kirpta talija tada jau, bet ne tiek platejancios is kart, nes daznai dar labiau burbula sukuria g.gif
O va prigludusias turiu ir riozine, ir raudona, ir melyna gan sviesia ir balta bigsmile.gif nemanau, kad turi but tik tamsios schmoll.gif
Maniskiui pvz patinka lengvos, gali but ir ilgos, vasarines sukneles, krentancios medziagos. Sako kad zymiai seksoviau atrodo, nei sortai kurie nieko nedengia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 11 17, 11:42)
Tai dabar net nežinau nuo ko pulti pradėti, nuo žiemos ar nuo vasaros  unsure.gif  o taip norėjau spalvas patyrinėt ir išbandyt  verysad.gif Gal galėčiau su kažkokiom spalvom pažaisti prisidėjus, kas išsklaidytų abejones? Atsimenu čia vienai mergaitei abejojančiai dėl vasaros/pavasario sakė prisidėti geltoną spalvą ir paaiškėjo  ax.gif

Tokia spalva, skirianti cool summer nuo cool winter, yra juoda. Žiemai ji tinka, vasarai - ne. Bet kadangi jūs labai ją mėgstat, abejoju, ar galėsit objektyviai įvertinti, ar ji jums tinka ar ne.
Analogiškas Solo atvejis, žiūrint iš šono matosi, kad juoda jai netinka. O ji pati minėjo, kad juoda viena iš labiausiai tinkančių jai spalvų. Kartais sunku įsivertinti, kokios spalvos mums tinka, kokios ne, labai veikia išankstinis nusistatymas spalvos atžvilgiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 17, 11:21)
Suknelė bordo, beje, su pilkom detalėm, ne juodom, kaip pasoridė Shanai. O rankinė beige spalvos.

doh.gif Dar kart isitikinu foto matomu spalvu "patikimumu"
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 11 17, 12:27)
doh.gif Dar kart isitikinu foto matomu spalvu "patikimumu"

Kad viskas ok, čia mano fotikas kaltas verysad.gif Aš ir pati matau, kad visos spalvos gavosi gan nutolusios nuo realybės, bet geriau man neišeina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 11 17, 11:24)

Ir nesciuju mazai kam graziai atrodo. Graziau dazniau atrodo tokio su auksciau kirpta talija tada jau, bet ne tiek platejancios is kart, nes daznai dar labiau burbula sukuria g.gif

Maniskiui pvz patinka lengvos, gali but ir ilgos,  vasarines sukneles, krentancios medziagos. Sako kad zymiai seksoviau atrodo, nei sortai kurie nieko nedengia biggrin.gif

aš šiandien viską iliustruoju lotuliukas.gif vat, ilga suknelė, raukta nuo krūtinės, man jinai labai graži wub.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image

Is principo ant geros figuros galima deveti byle ka ir sunku ja sudarkyti. Bet jei ziuresim is vyru puses, kazin ar jiems ispudingai atrodys moteris su a lia nesciuju suknele bigsmile.gif Kas nekeicia fakto, kad tos suknios buna mielos ir patogios, ir jei kas jose gerai jauciasi, tai ir valio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 17 lapkričio 2011 - 11:58
QUOTE(femme @ 2011 11 17, 11:16)
tai maniškis išimtis - turiu aladino kelnes, kurios jam labai patinka blush2.gif
įmetu derinuką ax.gif  aišku, jis toks labai jau drąsus, susilauksiu priekaištų dėl stiliaus maišymo, ale nebijau irnesakyk.gif

O man labai gražu thumbup.gif visų pirma tai kelnės liuksiškos, tiek modeliu, tiek spalva, tiek medžiaga bis.gif ir tikrai Jums tinka. Dėl aladino kelnių nešiojimo kartu su aukštakulniais nieko nesakysiu, nes pati dar esu giliuose asmeniniuose svarstymuose apie tai ir neapsisprendžiu biggrin.gif
Mano vienos tokio stiliaus, bet platesnės ir labiau apdribusios, o kitos turbūt būtų labiau tos `apsmuktakelnės`.. nežinau, nes ir tų aladinų daug modelių yra.

QUOTE(dontstop @ 2011 11 17, 11:21)
Suknelė bordo, beje, su pilkom detalėm, ne juodom, kaip pasoridė Shanai. O rankinė beige spalvos.

Su savo spalvų apibūdinimu mėčiausi tarp baklažano (bendrai paėmus vistiek violetinė) ir bordo, pasirodo prašoviau biggrin.gif

Man asmeniskai aladin kelnes labai mazai ant ko tikrai graziai ziurisi, ir manau kad kvaila, kad daug kas del mados jas devi, nors tuo save darko. Visgi gan specifinis modelis g.gif

O va prigludusias turiu ir riozine, ir raudona, ir melyna gan sviesia ir balta bigsmile.gif nemanau, kad turi but tik tamsios schmoll.gif

Aš tikrai negalvoju, kad jei nauja mada, populiaru, reklamuoja, tai jau gražu. Čia mano vyro požiūris KARTAIS, bet irgi ne visada. Šiuo atveju, kad ir aladinas, niekaip nesusitaikė biggrin.gif mačiau tik keletą moterų, kurioms tikrai visiškai netiko, dauguma atrodo ne tragiškai, ne kažkaip baisiai išdarkytai, o vidutiniškai. Ir man visi sakė, kad tinka, kai nešiojau, nors esu žema, stambesnėm kojom, šlaunim ir užpakaliu.
Nebūtinai tamsios, bet pavyzdžiui man aptemptos tai išryškina truputį pasirodžiusį pilvuką ir kiekvieną lašinuką. Sakau, kad tada figūra turi būti liekna ir graži 4u.gif
QUOTE(dontstop @ 2011 11 17, 11:26)
Tokia spalva, skirianti cool summer nuo cool winter, yra juoda. Žiemai ji tinka, vasarai - ne. Bet kadangi jūs labai ją mėgstat, abejoju, ar galėsit objektyviai įvertinti, ar ji jums tinka ar ne.
Analogiškas Solo atvejis, žiūrint iš šono matosi, kad juoda jai netinka. O ji pati minėjo, kad juoda viena iš labiausiai tinkančių jai spalvų. Kartais sunku įsivertinti, kokios spalvos mums tinka, kokios ne, labai veikia išankstinis nusistatymas spalvos atžvilgiu  smile.gif

Reikės kam nors pasirodyti su juoda rolleyes.gif ne tai, kad mėgstu labai, tik pripažįstu, kad ji praktiška, puošni, tinkanti su beveik viskuo ir universali, bet neperku jos kaip pamišusi, o turiu tik kokius iki 20%. Labiau mėgstu pilką ir tamsiai mėlyną/navy tongue.gif

QUOTE(femme @ 2011 11 17, 11:34)
aš šiandien viską iliustruoju lotuliukas.gif  vat, ilga suknelė, raukta nuo krūtinės, man jinai labai graži wub.gif

O man patinka, kad jūs šiandien su iliustracijomis biggrin.gif pats modelis man šitos suknelės vėl super. Nors čia tos jau prie nėščiųjų labiau, tai susilauksim komentarų biggrin.gif
Atsakyti
femme, jūs tik dar kartą patvirtinote tai, kad aladino kelnės gražiai atrodo tik ant lieknų aukštaūgių.susiaurėjimai apačioj sutrumpina kojas, tai man jos nors ir labai patinka, bet su savo 164 su panašiom (tiesa, pas mane jos sportinės) tik kur nors trumpam išlekiu.

o dėl įdegio - mėgstu saulėj įdegusį kūną tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 11 17, 11:57)
Is principo ant geros figuros galima deveti byle ka ir sunku ja sudarkyti.  Bet jei ziuresim is vyru puses, kazin ar jiems ispudingai atrodys moteris su a lia nesciuju suknele bigsmile.gif Kas nekeicia fakto, kad tos suknios buna mielos ir patogios, ir jei kas jose gerai jauciasi, tai ir valio biggrin.gif

Aš tikrai rengiuosi nė dėl vyrų tongue.gif todėl man dažniausiai ir nerūpi jų siauras mastymas, kad gražu kas aptempta, iškirpta, išryškina, pabrėžia būtinai kažką tongue.gif tokių kaip antroji nuotrauka aš nenešioju, čia jau tikrai maišas man, bet kurios po krūtine surauktos ir tada platu arba tokia pati esmė, tik per krūtinės plotį eina juosta su guma, o tada krenta ir t.t., tai dauguma man patinka tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynesne: 17 lapkričio 2011 - 12:06
QUOTE(Shana @ 2011 11 17, 10:01)
Klausimas, zinau kad snekejom, bet kazkaip praslydo - kas yra per audinys modal g.gif Nusipirkau toki plona megztuka, ten 30 % modalis?

Žinau tik tiek, kad lengvas, malonus prie kūno, nepigus smile.gif Man rodos jis iš medienos (celiuliozės). Nors sintetinis, bet labai primena natūralų. Man patinka smile.gif

QUOTE(femme @ 2011 11 17, 11:16)
tai maniškis išimtis - turiu aladino kelnes, kurios jam labai patinka blush2.gif
įmetu derinuką ax.gif  aišku, jis toks labai jau drąsus, susilauksiu priekaištų dėl stiliaus maišymo, ale nebijau irnesakyk.gif

Sorry, bet tikrai neiškenčiau nepapriekaištavusi dėl tų basučių, na taip ne vietoj jos čia...

Na, man gal ir ne idealiai atrodo, bet tik į jas įlindusi supratau, kad neišlįsiu lotuliukas.gif Nerealus patogumas rolleyes.gif

solo, sakiau, kad vasarai geriau pilka žyyymiai nei juoda biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 17 lapkričio 2011 - 12:11
QUOTE(melynesne @ 2011 11 17, 11:59)
Dėl aladino kelnių nešiojimo kartu su aukštakulniais nieko nesakysiu, nes pati dar esu giliuose asmeniniuose svarstymuose apie tai ir neapsisprendžiu  biggrin.gif

Nebūtinai tamsios, bet pavyzdžiui man aptemptos tai išryškina truputį pasirodžiusį pilvuką ir kiekvieną lašinuką. Sakau, kad tada figūra turi būti liekna ir graži  4u.gif

Man tokio tipo kelnes patinka tik prie slepeciu per pirsta ant merginu kuriu ugis virs 170, ir aisku atitinkamos medziagos smile.gif

Mano KMI siuo metu yra 21,3, nelaikau saves manekene, bet prigludusias (ne aptemptas) sukneles nesioju mielai g.gif Reiks tiesiog kazkada pailiustruoti kaip Femme, nes neaisku ar apie ta pati cia kalbam biggrin.gif

QUOTE(melynesne @ 2011 11 17, 12:06)
Aš tikrai rengiuosi nė dėl vyrų  tongue.gif

Kadangi kalbejom apie vyrus ir ju patarimus, tiesiog pademonstravau, kodel jiems tos placios sukneles didelio ispudzio nedaro tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 11 17, 12:09)
Sorry, bet tikrai neiškenčiau nepapriekaištavusi dėl tų basučių, na taip ne vietoj jos čia...

O kas Jūsų manymu iš avalynės tinka prie visokių tų aladino/apsmuktakelnių ir panašių modelių? rolleyes.gif (aš dar klajoju mintyse, apsvarstymuose, todėl įdomu kitų nuomonė)

Atsakyti