solo čia jūsų spintos rūbų spalvos?
QUOTE(bytte @ 2011 11 17, 08:41)
solo čia jūsų spintos rūbų spalvos?
jo, nusifotkinau su viskuo, ką turėjau spalvoto, įtraukiant ir vasaros garderobą.. Tiesa, ne visi rūbai yra nešiojami, tik dėl spalvų tikimo įmečiau.
QUOTE(solo @ 2011 11 17, 08:55)
jo, nusifotkinau su viskuo, ką turėjau spalvoto, įtraukiant ir vasaros garderobą.. Tiesa, ne visi rūbai yra nešiojami, tik dėl spalvų tikimo įmečiau.
man asmeniškai prie veido gražiausia tas pilkas golfas dešiniajame viršutiniame kampe
ir stilingiausiai man jums atrodytų minkštos natūralios spalvos - pieno, beige, pilka, iš aksesuarų (batai, rankinės, diržai) - tamsiai ruda Visokios garstyčių, žalsvos ir geltonos dar nieko mėlyni tonai, bet labiau žiūrėtųsi ne ryškūs, o prigesinti... Juoda tai netinka išvis
QUOTE(bytte @ 2011 11 17, 07:23)
Tik aš pakeičiau nuomonę apie tuos rūbus kurie vyrams negražūs. kiek pamenu, mano tėtis irgi jiems buvo alergiškas... ir MB taip pat Kažkaip nusprendžiau, kad jei vyrams negražu, tai nieko gražaus tame rūbe matyt ir nėra.
Vyrai gal nemoka paaiskinti stiliumi "pagal tavo figuros tipa sita suknele netinkama, ir medziaga ne taip krenta ir tt" bet jie sugeba vertinti rezultata, t.y. - yra vaizdas ar nera vaizdo.
Del to, kad jiems patinka kuo aptempciau irgi nesutikciau
O nesciuju suknelem ir aladino kelnem ziuriu vos ne visi vyrai alergiski MB aiskino - nesuprantu kam ne nescia moteris turi vilktis nesciosios suknele
QUOTE(Loxxy @ 2011 11 17, 08:19)
Velnias darbinį būsiu pražiopsojus, aš kai pati tokiu stiliaus rūbus dėviu, būtu įdomu palyginti
Bet šita pardė Liuksemburge be nuolaidų man ganėtinai nepigi pasirodė,
Bet šita pardė Liuksemburge be nuolaidų man ganėtinai nepigi pasirodė,
Kadangi dabar deliojasi naujai, tai pademonstruosiu kada. Man sunkiausia nufotkinti
Pigi nera, bet vienam outlete kur esu prisirasius karts nuo karto buna geru nuolaidu O kadangi is ju jau rubu turiu, dydzius zinau, tai lengviau. Ju modeliai labai gerai ant manes guli uztad matyt isimylejau. Vienas svarkas kaip siutas ant manes , dabar tiesa pametus kelis kg ciut kitaip, net ant storesnes bliuzkutes nieko
QUOTE(solo @ 2011 11 17, 08:55)
Veido gerai neiziuri, akys jusu kokios spalvos?
Klausimas, zinau kad snekejom, bet kazkaip praslydo - kas yra per audinys modal Nusipirkau toki plona megztuka, ten 30 % modalis?
femme, ačiū už nuomonę. kas dėl ryškių spalvų - vasarą gana stipriai rudai įdegu, tad jos beveik visos gražiai atrodo. ne be reikalo mėgstu pilką ir rudą
žalios. dabar darbe esu, negaliu įkelt didesnės...
QUOTE(Shana @ 2011 11 17, 10:01)
Veido gerai neiziuri, akys jusu kokios spalvos?
žalios. dabar darbe esu, negaliu įkelt didesnės...
QUOTE(solo @ 2011 11 17, 10:14)
femme, ačiū už nuomonę. kas dėl ryškių spalvų - vasarą gana stipriai rudai įdegu, tad jos beveik visos gražiai atrodo. ne be reikalo mėgstu pilką ir rudą
o aš kai matau tamsiai įdegusią šviesiaplaukią ryškiai apsirėdžiusią, tai man ausyse skamba "Klaipėdoj gyvena mergaitė vardu Dolce Gabana"
O jei rimtai- prie įdegio man gražiausiai ir subtiliausiai atrodo nude, pudros spalvos
QUOTE(bytte @ 2011 11 17, 07:23)
matyt ir neišlipsi, nes aš tai neišlipu Vakar tvarkiau nuotraukas ir vėl suabejojau ar tikrai aš vasara... man vis neduoda ramybės šis klausimas.
Tik aš pakeičiau nuomonę apie tuos rūbus kurie vyrams negražūs. kiek pamenu, mano tėtis irgi jiems buvo alergiškas... ir MB taip pat Kažkaip nusprendžiau, kad jei vyrams negražu, tai nieko gražaus tame rūbe matyt ir nėra.
Tai dabar net nežinau nuo ko pulti pradėti, nuo žiemos ar nuo vasaros o taip norėjau spalvas patyrinėt ir išbandyt Gal galėčiau su kažkokiom spalvom pažaisti prisidėjus, kas išsklaidytų abejones? Atsimenu čia vienai mergaitei abejojančiai dėl vasaros/pavasario sakė prisidėti geltoną spalvą ir paaiškėjo
Vistiek pas juos supratimas siauras, va ieškojau džinsų, man visi negražūs, jis niekaip nesuprato KO aš noriu tiek vaikščiodama ir nieko nerasdama, tada aš jam ištraukiau džinsus šiaip negražius, bet mano norimos spalvos ir viską nupasakojau, o jis puola, kad šitie tai baisūs. Niekaip neįkalu į galvą, kad rodau pavyzdžiui tau TIK SPALVĄ sako aš negaliu įsivaizduoti kaip atrodys, kol nepasimatuoju irgi neturi nuomonės, tada taip išeina reikėtų viską iš eilės matuotis, jeigu neturėtume tos vaizduotės, kad šitas gražus/negražus, šitas gal tiks/netiks
O tai, kad tiek mano buvusiam, tiek tėčiui, tiek jam nepatikdavo dauguma modelių, tai čia vistiek susieina į tą faktą, kad visiem patikdavo aptempti ir labiau klasikiniai rūbai. Tai koks čia supratimas? Pripažįstu, kad vyras bent kažkiek supranta tik tada, jeigu jis yra bent kažką panašaus baigęs, domisi, dirba arba šiaip turi gyslelę. Kad ir kaip nekenčia aladino kelnių (kodėl? vien todėl, kad tai paslepia figūrą, čia supratimas? Ne.), bet pripažįsta, kad man tinka. Koks supratimas, jeigu siūlo man rūbus su kuriais būčiau 10-15 metų vyresnė arba šiaip tokius ne į temą? Kartais vyriškai pasiduoda madai, kad jeigu puse Lietuvos taip vaikšto, tai jau gražu reiškia. Jo manymu man tinka visos spalvos (tikrai taip nėra), ir pats nešioja visiškai sau netinkančias, nes kažkada paklausė ir patikėjo savo mama, kuriai visos spalvos gražu, kurios ANT JO, su modeliais irgi taip prašauna jos nuomone besiremdamas, kad atrodo arba prastai, arba vyresnis, arba jam visiškai netinka, arba tarpusavy nesiderina. Palikau ramybėje, nesikišau, bet žiūriu po truputį pats taisosi ir labai džiaugiuosi galbūt Jūsų vyras kažkur giliai tada ir turi kažkokį supratimą, maniškis po truputį jau vysto tiek keliaudmas po parduotuves (savo noru pasisiūlė, kad vietoj draugių imčiau jį, nes vyriška nuomonė patikimesnė negu kartais ir pavydinčių draugių), bet nevadinsiu supratimo to, kad visiem vyrams nepatinka laisvi, laisvėjantys ir kabantys drabužiai, nes gražiai suderinus arba pagal figūrą, tai yra gražu
QUOTE(femme @ 2011 11 17, 10:32)
o aš kai matau tamsiai įdegusią šviesiaplaukią ryškiai apsirėdžiusią, tai man ausyse skamba "Klaipėdoj gyvena mergaitė vardu Dolce Gabana"
O jei rimtai- prie įdegio man gražiausiai ir subtiliausiai atrodo nude, pudros spalvos
Skonio reikalas sakyciau, daug ryzkiu spalvu nuostabiai ziurisi prie idegio, o stilius ir skonius a lia DG cia jau kita tema
Pvz
QUOTE(Shana @ 2011 11 17, 10:01)
Vyrai gal nemoka paaiskinti stiliumi "pagal tavo figuros tipa sita suknele netinkama, ir medziaga ne taip krenta ir tt" bet jie sugeba vertinti rezultata, t.y. - yra vaizdas ar nera vaizdo.
O nesciuju suknelem ir aladino kelnem ziuriu vos ne visi vyrai alergiski MB aiskino - nesuprantu kam ne nescia moteris turi vilktis nesciosios suknele
Nu maniškiui matyt eilinį kartą padaryta labai kvaila šeimos įtaka.. tai naudos iš jo dar ne kažkas. Paklausiau tik vieną kartą, kai nusipirkau vasarą rankinę (tokios šviesios spalvos, kaip dontstop paskutiniame paveikslėlyje įkelta kartu su violetine suknele), galvodama, kad prie visko tiks, o jis iškeikė prie ko derinsi, netinka, tai gražinau tėčio nuomonės dažnai paklausau, o jis pragyvenęs su dviem tokiom priekabiom varnom, jau irgi kartais moka išlementi ką nors: va negražu, nes čia sutraukta, čia laisva, spalva nesižiūri, pažanga
Aladino kelnės dar irgi negirdėjau kuriam vyrui patiktų bet vistiek turiu net tris vienetus: sportui ir du skirtingi modeliai į gatvę
Nėščiųjų suknelės kartais gražu, ypač stambiom moterim, nes jos dažniausiai ir ne nėščios panašumo turi į tokias, tai apmaskuoja, neaptempia, neišryškina. Kitoms irgi maskuoja tą ar aną, nes aptemptai ar tiesiai suknelei tikrai reikia turėti dailią figūrą arba nuolat rinktis atitinkamo storumo medžiagą, tamsias spalvas, raštus arba maskuoti su kažkuo papildomai. Nors maniškis nemėgsta, sakė atsidėti ir laukti nėštumo
QUOTE(melynesne @ 2011 11 17, 10:57)
Aladino kelnės dar irgi negirdėjau kuriam vyrui patiktų
tai maniškis išimtis - turiu aladino kelnes, kurios jam labai patinka
įmetu derinuką aišku, jis toks labai jau drąsus, susilauksiu priekaištų dėl stiliaus maišymo, ale nebijau
Iš netradicinių madų maniškiui ir žemaklynės apsmuktakelnės patinka
QUOTE(melynesne @ 2011 11 17, 11:57)
(tokios šviesios spalvos, kaip dontstop paskutiniame paveikslėlyje įkelta kartu su violetine suknele)
Suknelė bordo, beje, su pilkom detalėm, ne juodom, kaip pasoridė Shanai. O rankinė beige spalvos.
Femme, o man gražu